Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

bu saat oldu hala kahvalti yapmadim 1 tane salatalik ve krakerden baska bisey yemedim bende 4 gundur boyleyim
ayni seyler bendede var canim halsizlik yorgunlikda cabasi
sicak yemek yemeyi birak aklima geldikce bulaniyor midem ama cok sukur daha cikarmadim hic

Sagol canim Allah razi olsun
insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz seninde gozun aydin canim
gecen hafta keseyi gorduk kalp atisida vardi ama dinleyemedik
bugun cok sukur duyduk kalp atislarini sen ne yaptin peki gittin mi
ben gitmedim birine daha sormuştum yaklaşıktı tarihlerim görememiş bende böyle sora sora takip ediyorum sizlerden 2 mayıs ta gidicem kendi kendime dedim ama sizde böyle diyince ne bilim

ben gitmedim birine daha sormuştum yaklaşıktı tarihlerim görememiş bende böyle sora sora takip ediyorum sizlerden 2 mayıs ta gidicem kendi kendime dedim ama sizde böyle diyince ne bilim
Anladim canim bizimki tedaviyle oldugu icin dr cagirmisti o yuzden gittim benimki bugun 6+6 gunluk oldu cnm
saglik ocaklarinda da dinleme cihazi varmis yakinsa gidebilirsin

Ben de pazartesi gidicem pazartesi 6+5 olucam doktor kalp atışını duyamayabilirsin kendini çok şartlama dedi. Duyacağıma inanıyorum. Ben döllenme gününü biliyorum galiba ovulasyonla takip ediyordum.son adet tarihim 27 şubat 15 mart günü döllenme gerçekleştiyse sizce bu geç döllenme sayılır mı? Geç döllenme olduysa 6. Haftada duyulamayabiliyormuş. Bir de duyanlar acaba vajinal ultrasonla mı duydular 6. Haftada?

Bende dün doktora gittim arkadaşlar.Karından bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi vajinalden görebiliriz dedi.Baktım ve bebeği ve kalp atışını duyduk biraz kesik kesikti.Nefesimi tutunca ritimi çok düzgündü.Bu arada benimde 6+3.Haftaya cuma randevum var.Bu arada sağlık ocağına yönlendirdi beni doktorum.Bu sabah kan testlerimi verdim.Ordada kayıdımı açtırdım.

Ağrı var mı benim ağrılarım geçti

Sagol canim Allah razi olsun
insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz seninde gozun aydin canim
gecen hafta keseyi gorduk kalp atisida vardi ama dinleyemedik
bugun cok sukur duyduk kalp atislarini sen ne yaptin peki gittin mi
Herseyimiz ayni gidoyor. Biz de dün duyduk kalp atısinı. Cok guzel bir hismiş.

Yaa kızlar ben daha çok yeniyim Cuma günü 380çıktı B hcg değerim ve 4hafta 3günlüktü. Pazartesi budağa kan vereceğim. Sizce doktora ne zaman gideyim

Merhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hatta dogduktan sonra bile devam edicek diyede korkmuyo degilim annelik boyle bisey galiba.hergun dua ediyirm kendim icin tum anne adaylari icin.sende dualarinda bize yer ver olurmu

Bende aklima kotu bisey getirmek istemiyorum ama elimde degil.tup bebek icin gun beklerken oldu mucizem .bi kalp atislarin duysam rahatlicm.doktor yakin takipte 2 gunde bir cagiriyor 10 gun sonrada duyarz dedi doktor insaalah guzel haberler veririz birbirimize

Benim 6+4 iken kalp atışı duyulmadı diye telaşlandı doktorlar.acaba cok mu erken davrandık benim de içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…