- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
bu saat oldu hala kahvalti yapmadim 1 tane salatalik ve krakerden baska bisey yemedim bende 4 gundur boyleyimBenim de ağzımın tadı bozuldu. Dilimi üst damağımı filan çok garip hissediyorum. Susuyorum su içerken sanki su acı gibi ilaçlı gibi geliyor. Acıkıyorum canım hiç bir şey yemek istemiyor. Hiç böyle olacağını düşünmemiştiminşallah 11 12 haftadan sonra geçer. Arada öğürme hissi geliyor ateş basıyor o da çok kötü oluyor ama çok şükür aşırı bulantım yok. Ağzımın tadı çok rahatsız ediyor beni. Akşam yemeği hiç yiyemiyorum. Pek halsizlik de yok şükür.
ben gitmedim birine daha sormuştum yaklaşıktı tarihlerim görememiş bende böyle sora sora takip ediyorum sizlerden 2 mayıs ta gidicem kendi kendime dedim ama sizde böyle diyince ne bilimSagol canim Allah razi olsun
insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz seninde gozun aydin canim
gecen hafta keseyi gorduk kalp atisida vardi ama dinleyemedik
bugun cok sukur duyduk kalp atislarini sen ne yaptin peki gittin mi
Anladim canim bizimki tedaviyle oldugu icin dr cagirmisti o yuzden gittim benimki bugun 6+6 gunluk oldu cnmben gitmedim birine daha sormuştum yaklaşıktı tarihlerim görememiş bende böyle sora sora takip ediyorum sizlerden 2 mayıs ta gidicem kendi kendime dedim ama sizde böyle diyince ne bilim
bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için hayırlı olsun sevindim adınızaAnladim canim bizimki tedaviyle oldugu icin dr cagirmisti o yuzden gittim benimki bugun 6+6 gunluk oldu cnm
saglik ocaklarinda da dinleme cihazi varmis yakinsa gidebilirsin
5 bucuk haftalkken keseyi gorfm ama doktorm 2 hafta snra kalp atisi icin gel dedi. Bu durumda senin 6+4 erken olmus olablr. Yinede 7.haftanin icindeyken tekrar git6+4 olup kese görünen ama kalp atışı duyulmaması durumunu yasayan var mı arkadaşlar?
Ağrı var mı benim ağrılarım geçtiBende dün doktora gittim arkadaşlar.Karından bakınca keseyi gördü ama bebeği göremedi vajinalden görebiliriz dedi.Baktım ve bebeği ve kalp atışını duyduk biraz kesik kesikti.Nefesimi tutunca ritimi çok düzgündü.Bu arada benimde 6+3.Haftaya cuma randevum var.Bu arada sağlık ocağına yönlendirdi beni doktorum.Bu sabah kan testlerimi verdim.Ordada kayıdımı açtırdım.
Ara ara cok hafif oluyo ama halsizlik çok ama çok fazla oluyo cnmAğrı var mı benim ağrılarım geçti
Herseyimiz ayni gidoyor. Biz de dün duyduk kalp atısinı. Cok guzel bir hismiş.Sagol canim Allah razi olsun
insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz seninde gozun aydin canim
gecen hafta keseyi gorduk kalp atisida vardi ama dinleyemedik
bugun cok sukur duyduk kalp atislarini sen ne yaptin peki gittin mi
Göbekten ultrason ile mi duydunuz acabaHerseyimiz ayni gidoyor. Biz de dün duyduk kalp atısinı. Cok guzel bir hismiş.
Evet, 6+5 te gobekten ultrasonla duyuldu.Göbekten ultrason ile mi duydunuz acaba
Merhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hatta dogduktan sonra bile devam edicek diyede korkmuyo degilim annelik boyle bisey galiba.hergun dua ediyirm kendim icin tum anne adaylari icin.sende dualarinda bize yer ver olurmuMerhaba arkadaşlar. Bir gün buralara yazacagimi hayal bile edemezdim. Ben de 2 yıldır gebelik için çok savaştım. Bir tüp bebek tedavisi gördüm tutmadı. Bu ay tam yeni bir tedaviye başlayacaktım ki aşırı grip olunca dr a gideyim dedim. Ancak bu arada adetim de gecikmişti de yine vücudum beni kandiriyo diye düşünerek antibiyotik almadan önce öylesin e bi test yaptım. Pazar günkü değer 4.608 cıktı . Ben hala inanamiyorum. Rabbime şükürler olsun bu büyük nimet. Gerçektenbunu yaşadığımız için ne kadar şükretsek az. Allah sonunu da güzel getirsin.
Bu arada keseyi de aynı gün acil doktoru gördü. Düzenli takip için bi dr buldum bugün de ona gittim . Dr herşey normal görünüyo dedi. Ancak dedi ici dolu mu boş mu 10 gün sonra belli olur dedi. Sizce tine de boş gebelik ihtimali var mi? Allah korusun bu kadar üzüntü ve sonraki sevinçten sonra çok zor . Yine de büyük konuşmamayı öğrendim.
Birde bugün biraz gazim oldu afedersiniz gazi ön tarafımda da hissettim. Küçük tuvaletimgeldiğinde çok açıkkahverengi bişey peceteyegeldi ön kısımdan. Sonrasındaki tuvaletimde de beyaz peynirimsi çok ufak bişey geldi peceteye. Dr u aradım yarın gel dedi. Sizce mühim bişey midir? Benim için de dualarınızı eksik etmeyiniz . Ben olmak isteyip olamayan ve doğum bekleyen herkese dua ediyorum . Allah yardımcımız olsun
Merhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hatta dogduktan sonra bile devam edicek diyede korkmuyo degilim annelik boyle bisey galiba.hergun dua ediyirm kendim icin tum anne adaylari icin.sende dualarinda bize yer ver olurmu
Ah şu kalp atışı meselesi ne zormuş. Daha tüp bebek kısmındaki arkadaşlara bile haberveremedim net olmadan kimseye umut olmak istemiyorum. Kalp atışını en çok da şunun için duymak istiyorum. Dr lar morfoloji sorunu olduğu için gebe olmamın çok zor olduğunu olsam da sağlıklı olmasının güç olacağını söylüyordu. Allahım mucizesini verdi gerisini de getirsin hepimize . Şu an 7.haftaya giriyorum galiba. Haftaya ctesi kalp atışı için gideceğiz. Allahım sizin de benim de cektiklerimize karşılık en güzel mucizelerini versin. Inşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize
Merhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hattaAkıntı yapmayı beceremedim galiba az önce ama yanıtlarım yazının içind e. Dualarım sizlerle. Şu kalp atışlarını bi duysaydık ne güzel olurdu 'di mi . Haftaya ctesi gidiyorum sizin hangisin? Inşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimizeMerhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hatta dogduktan sonra bile devam edicek diyede korkmuyo degilim annelik boyle bisey galiba.hergun dua ediyirm kendim icin tum anne adaylari icin.sende dualarinda bize yer ver olurmu
Benim 6+4 iken kalp atışı duyulmadı diye telaşlandı doktorlar.acaba cok mu erken davrandık benim de içim rahat değilMerhaba yazini okuyunca kendimi gordum sanki benimde normal yoldan cok zor dedikleri halde kendiliginden olusan gebeyim 6+3 daha keseyi gordum ama 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz dedi doktor okadar zorki beklemek anlatamam..oyuzden cok iyi anliyorm seni. Bi kalp atisini duyayim icim rahatlick diye dusunuyorm ama zannetmiyorm doguma kadar hatta dogduktan sonra bile devam edicek diyede korkmuyo degilim annelik boyle bisey galiba.hergun dua ediyirm kendim icin tum anne adaylari icin.sende dualarinda bize yer ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?