Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Kızlar merhaba bende Aralık annesi olucam Allah’ın izniyle. Mayısta tüp bebeğe başlayacaktım bir buçuk sene sonra normal şartlarda ilaçsız vitaminsiz hamile kaldım. Şimdi crinone jel, oksapar kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum. Ama 2 kere dr kontorolüne gitmeme ve son gidişimde keseyi görmemize rağmen dr bana folik asit ,B12 ,Demir vs. Hiçbir vitamin takviyesi vermedi. Sordum sağlık ocağında test yaptır folik fazlaysa kullanmana gerek yok dedi. Sağlık Ocağında bu testleri yaptıran var mı yani tam teşekkürlü bakıyorlar mı yoksa devlet hastanesinde bir kadın Doğuma gidip testleri ondan mı istesem bana fikir verin lütfen. Benim gibi vitamin kullanmayan var mı

Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyim
Biraz tedirginim açıkçası. Çrş günü keseyi görmeye gidicez inşaAllah
Rabbim korktuklarımızdan emin etsin

kürtaj olduğun gebelikte ters giden bişey olmadan birden mi durdu, yoksa zaten başlangıçtan beri riskli birşeyler va mıydı. ben de 6+1 de kalp atışı duydum dün ama hala rahatlamadım, 1 kızım var bol miktarda kimyasal gebelik ve 1 kürtaj olunca paniğim ister istemez, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza

Canım herhangi bi sıkıntı yoktu başka ama sonrasında kesenin yanlarında kanama alanı var düşük tehliken var dedi sürekli yatman lazım dedim nitekim öyle yaptım iki hafta sonra da normal kontrolde durduğunu öğrendik
Rabbim tekrarını yaşatmasın
Korktuklarımızdan emin etsin

AMİİİİİNNN

merhaba,
arkadaşlar sizin de göbeğiniz şişmeye başladı mı? ya benim baya şiş duruyo normalde zayıftım ama azcık göbeğim hep vardı. diğer yerlerim hala kilo almadı ama göbeğim büyüdü, daha 2 ay bile değil

Selam kızlar, dün 6+4 de kontrol için gittik çok şükür herşey yolunda. Minnacıkta olsa bebeğimiz göründü karından ultrasonda çok kuvvetli duyulmasa da titreşimler ile kalp atışlarının da olduğunu öğrendik Nasip edene sonsuz şükürler olsun rüyada gibi hissediyor insan

kızlar bel ağrım olmaya başladı.kasık ağrılarım geçmedi ara sıra şiddetli olmasada var.benim gibi olan varmı aranızda cok endişeleniyorum

bende arada bir vuran adet sancısı gibi ufak sancılar oluyo. çok yorduğumda kendimi belim de ağrıyo. ama asıl sarı akıntım olduğu için dr progestan verdi. bence dr a gidin bi görünün. gerçi sürekli ultrasona girmek de canımı sıkıyo

doktor kasık ağrılarım olduğu için banada progestan verde biraz yordum herhalde kendimi ondan ağrıdı siz söyleyince farkettim. ağrılarım devam ederse doktorla konuşucam.teşekkür ederim

Sarı akıntı sorun mu? Bende de var ama doktor birsey vermedi. Ben hamilelikte akinti normal diye biliyordum, kirmiziya donmedigi surece.

Sarı akıntı sorun mu? Bende de var ama doktor birsey vermedi. Ben hamilelikte akinti normal diye biliyordum, kirmiziya donmedigi surece.
Ya aslında ben de normal olduğunu düşünüyorum daha doğrusu öyle hissediyorum ama o kadar zor hamile kaldım ki bişey olmasından çok korkuyorum sanırım dr lar da riske atmak istemiyo . Çok pişman oldum sonra yarın yine gideceğim dr a. Ben şunu merak ediyorum ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz lazım biliyo musunuz

Canım bunu bende merak ediyordum, hatta arkadaslarla gecen konustuk. Benim gözlemledigim doktora gote degisiyor. Ben ilk ozel muayenehanesi olan doktora gidiyordum. O ortalama 3 haftada bir cagiriyor. Arkadasimin hastanedeki doktoru ayda bir cagiriyormus. Bir arkadasim aşılama oldu. Onu 10 gunde bir cagiriyormus doktor. Tamamen duruma ve doktora gore degisiyor diye dusunuyorum. Bejde 3 hafta ideal. 1 ay ben dayanamam bebisi gormeden.merak ederim :)

Arkadaşlar merhaba..bende 7+4 üm şuanda..tahmini Doğum 3 Aralık dedi doktor.en son 11 Nisa’n da gittim kalp atışını o gün duydum..benden bir takım testler istedi tam kan sayımı,tsh vs..haftaya Cuma da bu testleri yaptıracağım..sonra ne yapılır hiç bilmiyorum..devlete mi gidiyorsunuz özele mi??

Özelde o testler 600 lira tuttu sağlık ocağına gittim orda da bi kısmı yapılmıyormuş yarısını yaptılar randevu aldm devlet hastanesinden orada yaptıracağım. Tek korkum toksoplazma. Çünkü kedim var 2 tane. 4 ay önce tüm testleri yaptırmıştım her şey normaldi. Kedilerden o süre içünde bişey geçmediyse başka korkum yok.
Tsh 3.5 çıkmıştı o zmn şimdi 2.30 çıkmış. İlginç.
Bu arada benim de sarı akıntım var idrarım da koyu oluyor susuz kalmama yoruyorum ağzımın tadı yokken su da içemiyorum.

Arkadaşlar ilk kan testlerini bende sağlık ocağında yaptırdım.Gerek yok özelde yaptırmaya sağolsun doktorum,ben demeden kendisi söyledi sağlık ocağında yaptır diye yaptırdım dünde kontrolum vardı sorun çıkmadı.Sadece d vitamini düşüktü o da hemen hemen herkesde oluyormuş.Onun için damla verdi.Bu arada,benim doktorumda 4 haftada bir çağırıyor.Randevum 17 mayısda.Mide bulantısı nı söyledim medpamit yazdı.Bulantı gerçekden çok kötüymüş ,ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizide gerisi geçer gider.Hepimize bol sağlıklı günler

Kontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..

Kontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..

Ben ozele kontrole gittim ama doktor tahlilleri saglik ocaginda yapabilirsin dedi.Bir kagit verdi hemsireye verince ona gore kan aliyor.Gittik saglik ocaginda testi verdik hemde saglik ocaklari bos resmen. Ertesi gune cikiyor sonuc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…