- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyim
Biraz tedirginim açıkçası. Çrş günü keseyi görmeye gidicez inşaAllah
Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Canım herhangi bi sıkıntı yoktu başka ama sonrasında kesenin yanlarında kanama alanı var düşük tehliken var dedi sürekli yatman lazım dedim nitekim öyle yaptım iki hafta sonra da normal kontrolde durduğunu öğrendikkürtaj olduğun gebelikte ters giden bişey olmadan birden mi durdu, yoksa zaten başlangıçtan beri riskli birşeyler va mıydı. ben de 6+1 de kalp atışı duydum dün ama hala rahatlamadım, 1 kızım var bol miktarda kimyasal gebelik ve 1 kürtaj olunca paniğim ister istemez, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza
AMİİİİİNNNCanım herhangi bi sıkıntı yoktu başka ama sonrasında kesenin yanlarında kanama alanı var düşük tehliken var dedi sürekli yatman lazım dedim nitekim öyle yaptım iki hafta sonra da normal kontrolde durduğunu öğrendik
Rabbim tekrarını yaşatmasın
Korktuklarımızdan emin etsin
Benimki tüp bebek değil. Şiddetli bel ağrım vardı bunun üzerine doktor verdi. Düşük tehlikesi şiddetli bel ağrısı yapıyormuş galiba. Jel kullandığım gibi bel ağrım geçtiNeden jel kullanıyorsunuz düşük tehlikesi mi var?
ya da tüp bebek olunca öyle mi oluyor?
Benimde cok şiş pantolonlarım olmuyo artık.merhaba,
arkadaşlar sizin de göbeğiniz şişmeye başladı mı? ya benim baya şiş duruyo normalde zayıftım ama azcık göbeğim hep vardı. diğer yerlerim hala kilo almadı ama göbeğim büyüdü, daha 2 ay bile değil
bende arada bir vuran adet sancısı gibi ufak sancılar oluyo. çok yorduğumda kendimi belim de ağrıyo. ama asıl sarı akıntım olduğu için dr progestan verdi. bence dr a gidin bi görünün. gerçi sürekli ultrasona girmek de canımı sıkıyomerhaba,
arkadaşlar sizin de göbeğiniz şişmeye başladı mı? ya benim baya şiş duruyo normalde zayıftım ama azcık göbeğim hep vardı. diğer yerlerim hala kilo almadı ama göbeğim büyüdü, daha 2 ay bile değil
doktor kasık ağrılarım olduğu için banada progestan verde biraz yordum herhalde kendimi ondan ağrıdı siz söyleyince farkettim. ağrılarım devam ederse doktorla konuşucam.teşekkür ederimbende arada bir vuran adet sancısı gibi ufak sancılar oluyo. çok yorduğumda kendimi belim de ağrıyo. ama asıl sarı akıntım olduğu için dr progestan verdi. bence dr a gidin bi görünün. gerçi sürekli ultrasona girmek de canımı sıkıyo
Sarı akıntı sorun mu? Bende de var ama doktor birsey vermedi. Ben hamilelikte akinti normal diye biliyordum, kirmiziya donmedigi surece.bende arada bir vuran adet sancısı gibi ufak sancılar oluyo. çok yorduğumda kendimi belim de ağrıyo. ama asıl sarı akıntım olduğu için dr progestan verdi. bence dr a gidin bi görünün. gerçi sürekli ultrasona girmek de canımı sıkıyo
Ya aslında ben de normal olduğunu düşünüyorum daha doğrusu öyle hissediyorum ama o kadar zor hamile kaldım ki bişey olmasından çok korkuyorum sanırım dr lar da riske atmak istemiyo . Çok pişman oldum sonra yarın yine gideceğim dr a. Ben şunu merak ediyorum ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz lazım biliyo musunuzSarı akıntı sorun mu? Bende de var ama doktor birsey vermedi. Ben hamilelikte akinti normal diye biliyordum, kirmiziya donmedigi surece.
Canım bunu bende merak ediyordum, hatta arkadaslarla gecen konustuk. Benim gözlemledigim doktora gote degisiyor. Ben ilk ozel muayenehanesi olan doktora gidiyordum. O ortalama 3 haftada bir cagiriyor. Arkadasimin hastanedeki doktoru ayda bir cagiriyormus. Bir arkadasim aşılama oldu. Onu 10 gunde bir cagiriyormus doktor. Tamamen duruma ve doktora gore degisiyor diye dusunuyorum. Bejde 3 hafta ideal. 1 ay ben dayanamam bebisi gormeden.merak ederim :)Ya aslında ben de normal olduğunu düşünüyorum daha doğrusu öyle hissediyorum ama o kadar zor hamile kaldım ki bişey olmasından çok korkuyorum sanırım dr lar da riske atmak istemiyo . Çok pişman oldum sonra yarın yine gideceğim dr a. Ben şunu merak ediyorum ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz lazım biliyo musunuz
Kontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..Arkadaşlar ilk kan testlerini bende sağlık ocağında yaptırdım.Gerek yok özelde yaptırmaya sağolsun doktorum,ben demeden kendisi söyledi sağlık ocağında yaptır diye yaptırdım dünde kontrolum vardı sorun çıkmadı.Sadece d vitamini düşüktü o da hemen hemen herkesde oluyormuş.Onun için damla verdi.Bu arada,benim doktorumda 4 haftada bir çağırıyor.Randevum 17 mayısda.Mide bulantısı nı söyledim medpamit yazdı.Bulantı gerçekden çok kötüymüş ,ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizide gerisi geçer gider.Hepimize bol sağlıklı günler
Kontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?