Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Ben ozele kontrole gittim ama doktor tahlilleri saglik ocaginda yapabilirsin dedi.Bir kagit verdi hemsireye verince ona gore kan aliyor.Gittik saglik ocaginda testi verdik hemde saglik ocaklari bos resmen. Ertesi gune cikiyor sonuc.
Bilgin için çok teşekkür ederim canım..bende nasıl yaparım ederim diye düşünüyorum kaç gündür..ilk gebeliğim olacak ve hiçbir şey bilmiyorum.sen kaç aylık oldun? Benim bugün 7+3 daha çok yeni

Canım seni Memorial sayfasından hatırlıyorum sanki yanlış mı hatırlıyorum..nasıl gidiyor

Benimde ilk ve yeni ayni sayilir :) Allah hayirli saglikli imanli evlatlaar nasip etsin hepimize.Benim elimden geldigince yardim ederim bilgilerimi paylasirim insAllah.

Kontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..
Özelde doktorum.Veriyor zaten doktor şu testler diye.Bu testleri ben doktora gittiğimde 6 haftalıktı hemen yaptır dedi.Şuan bende 7+4 deyim

Bu arada sağlık ocağında yaptırırsanız, sabah erken gidin arkadaslar.11’e kadar kan veriliyor diye biliyorum.Biliyosunuzdur zaten ama olsun gene hatırlatayım istedim.

Evet evet bi mucize oldu kendiliğinden hamile kaldım. Oraakilere biraz daha ilerlesin haber vereceğim bi de olumsuz son7c alanlar vardı elim varmadı yazmaya
Maşallah hayırlı olsun çok sevindim..sizde sorun neydi

Bugün 5+3 iken doktor karına ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bir şey göremedi. Ultrasonda 6+2 görünüyordu. Acaba ne zaman bebeği görürüz kalbini duyarız?

Bugün 5+3 iken doktor karına ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bir şey göremedi. Ultrasonda 6+2 görünüyordu. Acaba ne zaman bebeği görürüz kalbini duyarız?
Ben 6+6 da kalp atışını duydum

Kese boyutu 12 mm dedi doktor. Bakıyorum haftama göre büyük ama bebeği görmedik içinde doktor normal dedi ama beni tedirgin etti bu durum. Sizin nasıldı?
Ben kese ve bebeği gördüğümde kese 20.6 mm di..yani sizin ki küçük daha.doktorun dediği gibi normal yani.

Maşallah hayırlı olsun çok sevindim..sizde sorun neydi
Amin teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Dr lar sperm sorunu diyordu tüp bebek şart diyorlardı hatta yaklaşık 1 yıl önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavisi olduk. Tam bu ay yine olacaktık kendiliğinden gebe kaldım çok şükür

Aralık anneleri merhaba inşallah sağ salim hepimiz bebislerimizi alırız kucağımiza
Benimde sat 23 Mart
16 Nisan çift çizgiyi gördüm 27 çıktı bhcg
19 Nisan cuma 149 çıktı
Artış iyi sanırım haftaya cumaya keseyi görebiliriz sanırım değilmi ona göre randevu alayım

merhaba benim adet gecikmemin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen dünki beta hcg 858 di. tam iki katı artmasa da iki gün arayla yapılan beta hcglerde %60-65'lik bi artış oluyo. normal kabul edilyo ama endişelendiryo bu durum beni. daha önce bu durumu yaşayan oldu mu acaba? yarın tekrar beta hcg vericem umarım herşey yolundadır

Canım hersey yolundaysa kafana takma. Daha kafaya takacak uuzzzuuunnn bir surec var onunde. Beta artar, lekelenmen olur onu takarsin, leke gecer bebek buyur karnimda hareket etmiyor diye hayirlanirsin. Annelik zor, bu surec bitmeyen 9 ay 90 yil gibi daha zormuş. Psikolojini saglam tut ve akisina birak. Daha cookk yeni hersey. Hakkinda hayirlisi olsun

Arkadaşlar merhaba ben büyük bir hata ettim. Tüy dökücü krem sürdüm ama hemen yıkadım 1 dk bile beklemedi
surerken üstünü okuyodum bi baktım gebeler dr a danışsın yazıyodu hemen yıkadım yani tüylerimi almadım sizce kötü bişey olur mu sizce

InsAllah olmaz. Bir dk bile olmamis zaten.Bir dahaki doktor kontrolunde sorarsin.

Bişey sorcam kızlar bilgisi olan lütfen yazsın 8 haftalık hamileyim sabah uyandığımdan beri göbek deliğinde batma gibi hassas bi ağrı var geçmedi de bu durumu yaşayan varmı yada nasıl geçeceği hakkında bilgisi olan

Canım o ara ara bende de oluyor. Bende 8 haftaligim. Sanirim kordon gelişimiyle ilgili bir durum. Seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna danış derim. Bu tip kramp ve agrilar icin magnezyum takviyesi verebiliyor doktor.

Merhaba kızlar. Bende 7 hafta 4 günlük hamileyim çok şükür kalp sesini duydum geçen hafta. Artık Aydan aya gideceğim doktora. Randevum 10 Mayıs benim de Aralık gibi Allah kısmet ederse. Siz neler yaşıyorsunuz bu süreçte benim iştah yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…