- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Bilgin için çok teşekkür ederim canım..bende nasıl yaparım ederim diye düşünüyorum kaç gündür..ilk gebeliğim olacak ve hiçbir şey bilmiyorum.sen kaç aylık oldun? Benim bugün 7+3 daha çok yeniBen ozele kontrole gittim ama doktor tahlilleri saglik ocaginda yapabilirsin dedi.Bir kagit verdi hemsireye verince ona gore kan aliyor.Gittik saglik ocaginda testi verdik hemde saglik ocaklari bos resmen. Ertesi gune cikiyor sonuc.
Canım seni Memorial sayfasından hatırlıyorum sanki yanlış mı hatırlıyorum..nasıl gidiyorbende arada bir vuran adet sancısı gibi ufak sancılar oluyo. çok yorduğumda kendimi belim de ağrıyo. ama asıl sarı akıntım olduğu için dr progestan verdi. bence dr a gidin bi görünün. gerçi sürekli ultrasona girmek de canımı sıkıyo
Bilgin için çok teşekkür ederim canım..bende nasıl yaparım ederim diye düşünüyorum kaç gündür..ilk gebeliğim olacak ve hiçbir şey bilmiyorum.sen kaç aylık oldun? Benim bugün 7+3 daha çok yeni
Özelde doktorum.Veriyor zaten doktor şu testler diye.Bu testleri ben doktora gittiğimde 6 haftalıktı hemen yaptır dedi.Şuan bende 7+4 deyimKontrole gittiğin doktor devlette mi özelde mi sağlık ocağında mı?? Bende haftaya randevu aldım devlet hastanesinden testler için.beni yönlendirir herhalde şu gün bu gün gel diye..
Evet evet bi mucize oldu kendiliğinden hamile kaldım. Oraakilere biraz daha ilerlesin haber vereceğim bi de olumsuz son7c alanlar vardı elim varmadı yazmayaCanım seni Memorial sayfasından hatırlıyorum sanki yanlış mı hatırlıyorum..nasıl gidiyor
Maşallah hayırlı olsun çok sevindim..sizde sorun neydiEvet evet bi mucize oldu kendiliğinden hamile kaldım. Oraakilere biraz daha ilerlesin haber vereceğim bi de olumsuz son7c alanlar vardı elim varmadı yazmaya
Ben 6+6 da kalp atışını duydumBugün 5+3 iken doktor karına ultrasonla baktı kese vardı ama içinde bir şey göremedi. Ultrasonda 6+2 görünüyordu. Acaba ne zaman bebeği görürüz kalbini duyarız?
Kese boyutu 12 mm dedi doktor. Bakıyorum haftama göre büyük ama bebeği görmedik içinde doktor normal dedi ama beni tedirgin etti bu durum. Sizin nasıldı?Ben 6+6 da kalp atışını duydum
Ben kese ve bebeği gördüğümde kese 20.6 mm di..yani sizin ki küçük daha.doktorun dediği gibi normal yani.Kese boyutu 12 mm dedi doktor. Bakıyorum haftama göre büyük ama bebeği görmedik içinde doktor normal dedi ama beni tedirgin etti bu durum. Sizin nasıldı?
Amin teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Dr lar sperm sorunu diyordu tüp bebek şart diyorlardı hatta yaklaşık 1 yıl önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavisi olduk. Tam bu ay yine olacaktık kendiliğinden gebe kaldım çok şükürMaşallah hayırlı olsun çok sevindim..sizde sorun neydi
Canım hersey yolundaysa kafana takma. Daha kafaya takacak uuzzzuuunnn bir surec var onunde. Beta artar, lekelenmen olur onu takarsin, leke gecer bebek buyur karnimda hareket etmiyor diye hayirlanirsin. Annelik zor, bu surec bitmeyen 9 ay 90 yil gibi daha zormuş. Psikolojini saglam tut ve akisina birak. Daha cookk yeni hersey. Hakkinda hayirlisi olsunmerhaba benim adet gecikmemin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen dünki beta hcg 858 di. tam iki katı artmasa da iki gün arayla yapılan beta hcglerde %60-65'lik bi artış oluyo. normal kabul edilyo ama endişelendiryo bu durum beni. daha önce bu durumu yaşayan oldu mu acaba? yarın tekrar beta hcg vericem umarım herşey yolundadır
Arkadaşlar merhaba ben büyük bir hata ettim. Tüy dökücü krem sürdüm ama hemen yıkadım 1 dk bile beklemedi
surerken üstünü okuyodum bi baktım gebeler dr a danışsın yazıyodu hemen yıkadım yani tüylerimi almadım sizce kötü bişey olur mu sizce
Canım o ara ara bende de oluyor. Bende 8 haftaligim. Sanirim kordon gelişimiyle ilgili bir durum. Seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna danış derim. Bu tip kramp ve agrilar icin magnezyum takviyesi verebiliyor doktor.Bişey sorcam kızlar bilgisi olan lütfen yazsın 8 haftalık hamileyim sabah uyandığımdan beri göbek deliğinde batma gibi hassas bi ağrı var geçmedi de bu durumu yaşayan varmı yada nasıl geçeceği hakkında bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?