Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Benim de sadece iştah azalması ve mide bulantısı (kusma yok) uyku halsizlik var.
7+6 dedi ultrasona göre. 15 mayısa randevu verdi.

Benim de sadece iştah azalması ve mide bulantısı (kusma yok) uyku halsizlik var.
7+6 dedi ultrasona göre. 15 mayısa randevu verdi.

Hadi bakalım
Bende de halsizlik var canım ya ama bir gün iyiyim bir gün kötü. Değişiyor duygu durumum vücut durumum...
ama yemek yapamıyorum ekmek yiyorum ağlıyorum yemek yiyemiyorum diye

Hadi bakalım
Bende de halsizlik var canım ya ama bir gün iyiyim bir gün kötü. Değişiyor duygu durumum vücut durumum...
ama yemek yapamıyorum ekmek yiyorum ağlıyorum yemek yiyemiyorum diye
Ben de yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri bile. Soğudum cevizden bademden. Balık zaten yiyemiyorum. Doktor imom omega yazdı. İçeriğinde folik asit de varmış. Bi de d vit yazfı extradan. Çünkü değerim 20 çıktı.

Hosgeldin ipekgokhan. Ben 9.haftadayim. hayirlisi olsun hakkimizda. Ben bu ara lekelenmelerle ugrasiyorum. Progeston takviyesi surecindeyim. Doktor hersey yolunda diyor ama insan dusjnmeden edemiyor sebebini. Saglikli zamanlar dilerim sana.

Bende folik asit içinde olan bir vitamin takviyesi alıyorum yemek yiyemedğim için. Vanacal mı ne ismi tam hatırlayamadım. Hayırlısı olsun geçsin bu zor günler

Hosgeldin ipekgokhan. Ben 9.haftadayim. hayirlisi olsun hakkimizda. Ben bu ara lekelenmelerle ugrasiyorum. Progeston takviyesi surecindeyim. Doktor hersey yolunda diyor ama insan dusjnmeden edemiyor sebebini. Saglikli zamanlar dilerim sana.

Progestonu düşük tehlikesi olanlara veriyorlar genelde. Bebek iyice tutunsun diye ama endişelenme o sadece ek olarak bir vitamin olarak düşün. Senin duygudurumun nasıl

Kızlar merhaba Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin.Ben de hamileliğimi yeni öğrendim henüz doktora gitmedim bat günüme göre doğum aralık sonu gibi görünüyor.Daha önceki hamileliğimde kalp atışı olmadığı için bir kürtajım olmuştu o yüzden biraz korkum var ve ben 6. Haftayı doldurduktan sonra muayeneye gitmeyi düşünüyorum sizce geç olur mu ? kan testi yaptırdım artış iyi gidiyor.

Benim için sabah kahvaltısını yapmak işkence. Uyandığımda bulantı hissi var karnım doyana kadar geçmiyor. Ne şekilde o yemeği yiyorum. Gün içinde çok iyiyim. Akşam yemeğinden sonra bu sefer gaz başlıyor midemde bulantıdan iyidir.

Merhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum sağlıklı gelişimler diliyorum bende 4+4 haftalık hamileyim sat 21 mart dün doktora gittim beta hcg 850 ama kese görünmedi sizce normal mi? Sizler ne zaman gördünüz keseyi. Daha önce kalp atışı oluşmaması sebebiyle iki kaybım var bunda da cok tedirginim. Birde kan sulandırıcı iğne ve asprin başladım. İnşallah sağlıkla gelişir bebeğim

Doktorunuza erken gitmenizi öneririm bende aynı şeyleri yaşadım şuan iğne kullanıyorum. Belki sizede önlem amaçlı asprin falan verebilir.

Doktorunuza erken gitmenizi öneririm bende aynı şeyleri yaşadım şuan iğne kullanıyorum. Belki sizede önlem amaçlı asprin falan verebilir.
İnşallah bir daha yaşamayız sen de kan pıhtılaşması mı var iğne verdiler ? Ben de sebebini bulamamışlardı sebepsiz dediler.Ve şimdiki hamileliğimi de aşılama tedavisi görerek elde ettim inşallah ikimiz de kalp atışlarını duyarız

Kan değeri binlerde olursa kese görünür ben keseyi 5.5 haftalıkken gördüm 6.5 haftalıkkende kalp sesi duydum çok şükür. Endişelenme yani canım. Daha 4 haftalıksın. Ben gebeliği öğrendiğim de 5.5 dü. Aynı zaman da keseyi gördüm zaten.

Canım o ara ara bende de oluyor. Bende 8 haftaligim. Sanirim kordon gelişimiyle ilgili bir durum. Seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna danış derim. Bu tip kramp ve agrilar icin magnezyum takviyesi verebiliyor doktor.
Gece gittim doktora duramadım sancıdan serum yaptılar su içmeyi sevmiyorum onunla alakalıymış kum döküyorum bide fırça yedim doktordan 3 litre su nasıl içilir ya

İnşallah canım benim sağlıkla gelişsin bütğn bebişler aslında pıhtılaşma cıkmadı sadece kan degerlerimden bazıları yüksek cıktı diğer bütün testlerimde normal cıkınca he ihtimale karşı başlayalım dedi. 3 aydır asprin kullanıyorum gebe kalmadan başladım. 2 gün önce de hamile oldugunu ögrenince iğneye başladım canım

Öyle mi içim rahatladı biraz inşallah bir sonra ki gittiğimde oluşmuş olur. Aslında sat tarihine göre 6 haftalık falan ben yumurtlama gününe göre hesapladıgımda 4 haftalık

Öyle mi içim rahatladı biraz inşallah bir sonra ki gittiğimde oluşmuş olur. Aslında sat tarihine göre 6 haftalık falan ben yumurtlama gününe göre hesapladıgımda 4 haftalık
Biz de keseyi 5+4 gördük beta artık bakılmadı değerim kaçtı bilmiyorum şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum

Progestonu düşük tehlikesi olanlara veriyorlar genelde. Bebek iyice tutunsun diye ama endişelenme o sadece ek olarak bir vitamin olarak düşün. Senin duygudurumun nasıl
Evet bie dusuk olunca riske atmak istemiyorlar. Duygu durumum biraz sinirli, her seye aglayan biraz da pimpirikli bir durumdayım. Geçecek ama :)

Gece gittim doktora duramadım sancıdan serum yaptılar su içmeyi sevmiyorum onunla alakalıymış kum döküyorum bide fırça yedim doktordan 3 litre su nasıl içilir ya
Evet icmek zor ama bebisin sagligi icin su cok onemli. Ben 750 ml şişe ayarladim. Gunde 4 kez icince 3 lt oluyor. Sende yani basina sise al ve ic derim. 2 kez doldursan bile kardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…