Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Acaba tek yemek yiyemiyorum diye ağlayan ben miyim (((( millet yemek yiyince kıskanıyorum resmen. Elbet geçecek benim bu haftasonu 2 ay oluyor. Bakalım
Ben bugun 2 ay 2 gunlugum. Yemek konusunda agzimi açmayayim cunku hic bulanti vs yasamiyorum. Hatta neden bulanti yok hersey yolunda degil mi diye hayiflaniyordum doktor kizana kadar. Baya sansliyim bu konuda. Sadece canim et yemek istemiyor. Genelde naneli limonlu domatesli gidalara yoneliyorum. Seninde gececektir. Az sabret. 3 ay bitince daha guzel olcak.

Acaba tek yemek yiyemiyorum diye ağlayan ben miyim (((( millet yemek yiyince kıskanıyorum resmen. Elbet geçecek benim bu haftasonu 2 ay oluyor. Bakalım
Bende bulantının b si bile yok ne bulsam yiyorum hamileler kendi yaptığını yiyemez derler hamileliğimden beri elimin lezzeti daha çok arttı sanki gibi doymak bilmiyorum bende de az bulantı olsa tiksinsem falan keşke yoksa Doğuma kadar 100 kilo olcam

Kızlar bende de bulantı kusma yok ama yemek istemiyorum. Önüme gelirse zorlaaa yiyorum bebek için değişik durumlar.
Ne güzel şanslısın yat kalk dua et :)

Aaa bunu ilk defa duyuyorum ben de kendi yaptığım yemekten igreniyorum ya dün çok açtım ama ac yattım hiç bişey yiyemiyorum evde. Çok korkuyorum aç kaldığım için. Bebek istiyo ama ben istemiyorum . Demek ki bundanmis ki Herkes bana yemeğe gelir elim lezzetli diye . Demek ki ben o kendi yaptığını yiyemeyen hamilelerdenim

Çok

Bende aynı durumdayım. 7. Haftaya giriyorum bazen mide bulantısı oluyor ama yemek yediğim de bastırıyor. Çok iştahlıyım ilk trimester de sadece 1-2 kilo alınması gerekiyormuş 1.70 boyum 72 ile hamile kaldım ama yaz hamilesiyiz bol bol meyve sebze İnşallah almayız fazla :)
Bu arada güneş kremi araştırması yapıyorum önerileriniz varsa rica ederim biliyorsunuz hamilelikte lekelenmeye çok müsaitiz bir de yaz olunca mutlaka güneş koruması almak lazım. Fiziksel güneş koruması araştırıyorum

Valla kızlar çok şanslısınız ben 2 ay 3 günlüğüm ve rezalet bi bulantı kusmam var hiçbirşey yiyemiyorum içemiyorum ne yesem çıkıyor
Mahvolmuş durumdayım
Yatın kalkın dua edin

Anladım canım Allah herkesin dualarını kabul etsin sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alırız inşallah

Benim henüz çok yeni mide bulantısı filan henüz yaşamıyorum inşallah başlamaz ama bir arkadaşım ilk 3 ay her yendiğini istifra ediyordu bir şey yiyemiyordu sonra geçti bulantıları bebeği de gayet sağlıklı doğdu sıkıntı olmadı stres yapma sen de yiyebildiğin kadar ye sonra düzelecek düzenin inşallah

Ben güneş kremi arastirdigimda solante markasınin pregna serisini gordum. Baska arkadaslarimda bundan kullanmis..biraz yogun (nemlenditici gibi degil.yani beyaz kalanlardan) ve fiyati yuksek bir kremmis ama herkes bunu tavsiye ediyor.

bende yeni hamileyim doğum tarihini 31 aralık gösteriyor... bakalım aralık mı ocak mı olacak
neyse sağlıklı olsun da genede merak içindeyim

Ben güneş kremi arastirdigimda solante markasınin pregna serisini gordum. Baska arkadaslarimda bundan kullanmis..biraz yogun (nemlenditici gibi degil.yani beyaz kalanlardan) ve fiyati yuksek bir kremmis ama herkes bunu tavsiye ediyor.

Evet solante pahalı biraz ama kaliteli bir marka listeme ekledim bakalım.

Kızlar bide özel olacak ama doktor bana ilişki Yok dedi. Ama mesela devlet hastanesine başka bir doktora gittiğimde de alttan bakalım dedi sonuçta kocaman bir alet yani riskli değil mi? alttan muayene hakkında ne düşünüyorsunuz

İlişki konusunda doktorunuz yasak koydu mu?

Düşük riskim olmasına rağmen doktorum cinsel ilişki çok sık olmasın dedi 2 günde bir problem olmaz dedi özel hastane bide ama seni yada belini zorlayacak pozisyonlardan kaçınman yeterli yasak falan değil

İlk gebeliğimde bende öyleydim ilk 3 ay domates ekmek yada yoğurt ekmek başka hiçbirşeyi yiyemeden hatta 3 ay olana kadar 5 kilo vermiştim her gebelik bir değil demek ki

Bende öyleyim sanırım. Kendi yaptığımı yiyemiyorum ama biri yapsa önüme getirse az da olsa yiyorum
Kaldı bir ay bakalım 3 Aydan sonra ne olacak.

Canim cok sik olmamakla birlikte alttan muayenenin zarari yok. Kanama ya da riskli durumlarda alttan bakmadan anlasilamiyormus doktorum oyle demisti. Ben 9.haftadayim iliski en bastan beri banada yasak ama riskle ilgisi yok. Genelde ilk 3 ay yasakliyorlar. Cunku iliski sirasinda zevkle birlikte vucut ve rahime yaki kaslar karsiliyormus. Bu da bebek icin dusuk riski olusturuyormus. Bir de doktor senin iliskideki pozisyonunu ve hizini sertligini bilemez. Herkesi yasayisi farklidir. Bence sabredip 3 ay riske atma derim. Sevgiler.

bendede aynı normalde hiç göbeğim yoktu ama şuan baksan 5 aylık gibi şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…