- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
bende 6+4 te aldımBen 6+6 da kalp atışını duydum
benimde sabah bulantım oluyo ama yemek yiyince geçiyo ilgin acıkınca başlıyoÇok
Bende aynı durumdayım. 7. Haftaya giriyorum bazen mide bulantısı oluyor ama yemek yediğim de bastırıyor. Çok iştahlıyım ilk trimester de sadece 1-2 kilo alınması gerekiyormuş1.70 boyum 72 ile hamile kaldım ama yaz hamilesiyiz bol bol meyve sebze İnşallah almayız fazla :)
Bu arada güneş kremi araştırması yapıyorum önerileriniz varsa rica ederim biliyorsunuz hamilelikte lekelenmeye çok müsaitiz bir de yaz olunca mutlaka güneş koruması almak lazım. Fiziksel güneş koruması araştırıyorum
bende solenta yı blog yazarıdan duymuştum gebeler genelde onu kullanıyo önümüz yaz dikkat etmek lazımBen güneş kremi arastirdigimda solante markasınin pregna serisini gordum. Baska arkadaslarimda bundan kullanmis..biraz yogun (nemlenditici gibi degil.yani beyaz kalanlardan) ve fiyati yuksek bir kremmis ama herkes bunu tavsiye ediyor.
Evet bir de ben catlak kremi alacagim. Bella B nin Tummy honey olanı. Arkadasim kullanmisti baya memnun kalmis. 260 tl ama tum gebelik boyunca gidiyor. Napalim artik.bende solenta yı blog yazarıdan duymuştum gebeler genelde onu kullanıyo önümüz yaz dikkat etmek lazım
baya pahalıymış gerçekten kaçıncı haftadan donra kullanılıyo pekiEvet bir de ben catlak kremi alacagim. Bella B nin Tummy honey olanı. Arkadasim kullanmisti baya memnun kalmis. 260 tl ama tum gebelik boyunca gidiyor. Napalim artik.
Belli bir zamanı yok ama ben simddi degil gobegim ne zaman cikmaya baslarsa kullanicam. Yani 4_5 aylikken. Ozellikle 5.aydan sonra gobek buyidugu icin o zaman cok daha fazla geriliyor ten. Ne kdr organik zararsiz urun olsa da vucuda yapay birsey aliyorsun. Yag kullananlarda oluyormus. Benim arkadas bayagi zayifti. Gobegi ise sivri ve kocaman. Catlagi olmadi bu krem sayesinde.baya pahalıymış gerçekten kaçıncı haftadan donra kullanılıyo peki
Bende aynı durumdayım çok şiş bakan hamile olduğumu anlıyo hemenbendede aynı normalde hiç göbeğim yoktu ama şuan baksan 5 aylık gibi şiş
Bende ilk gebelikten çatlak kaldı ama çok silik ve ince bikini giydiğim zaman falan hiç belli olmuyo başka çatlak oluşmaz heralde 45 kiloyla hamile kalmıştım 69 la Doğuma gittim başka çatlaklar oluşmaz umarım badem yağı kullanmıştım çatlak oluşuyo ama kilo verince iz kalmıyo deneyin istersenizEvet bir de ben catlak kremi alacagim. Bella B nin Tummy honey olanı. Arkadasim kullanmisti baya memnun kalmis. 260 tl ama tum gebelik boyunca gidiyor. Napalim artik.
Bende bu hafta duydum kalp sesiniMerhaba kızlar. Bende 7 hafta 4 günlük hamileyim çok şükür kalp sesini duydum geçen hafta. Artık Aydan aya gideceğim doktora. Randevum 10 Mayısbenim de Aralık gibi Allah kısmet ederse. Siz neler yaşıyorsunuz bu süreçte benim iştah yok
Bende ayni korkuyorm walla kendimden doktora sorucam artik sorunmu var diye.hamilr kalmadan once bende seker cikmisti azda olsa.o mu yapiyo bilmiyorum.varmi ayni problem sizdedeBende bulantının b si bile yok ne bulsam yiyorum hamileler kendi yaptığını yiyemez derler hamileliğimden beri elimin lezzeti daha çok arttı sanki gibi doymak bilmiyorum bende de az bulantı olsa tiksinsem falan keşke yoksa Doğuma kadar 100 kilo olcam
Valla bişeyim yok tamamen iştahımın açılmasından kızıyo doktorum da kilo alman yasak ayda sadece 1 kilo alabilirsin dediBende ayni korkuyorm walla kendimden doktora sorucam artik sorunmu var diye.hamilr kalmadan once bende seker cikmisti azda olsa.o mu yapiyo bilmiyorum.varmi ayni problem sizdede
Geçmiş olsun canım.. canini sıkma ilacla tedavi ediliyor..Ben de hamile likten 1 ay önce öğrenmiştim tiroidlerim yavaş çalışıyor muş dedi dahiliye.. gebe kalınca kadın doğuma söyledim ilaca gerek yok dedi ama ben dahiliye dktoru tekrar gittim ilaç verdi takip önemli dedi.. bebekte zeka geriliği oluyor muş az bilinen ama önemli bir konu herkesin tiroidlerine baktırması lazım...Allahim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba . Dün bazı kan testleri yapmıştım genel olarak normal çıkmış ancak tsh2.99 cıktı. Dr um bu hafta tsh2.5 altında olmalı endokrinoloji uzmanına gidin dedi. Sizlerin de baktirmanizda fayda var. Canım çok sıkıldı
Gidip dahiliyeden ayrıcamı yaptırılıyo yoksa kadın Doğumun istediği çoklu kan testinde mi çıkıyoGeçmiş olsun canım.. canini sıkma ilacla tedavi ediliyor..Ben de hamile likten 1 ay önce öğrenmiştim tiroidlerim yavaş çalışıyor muş dedi dahiliye.. gebe kalınca kadın doğuma söyledim ilaca gerek yok dedi ama ben dahiliye dktoru tekrar gittim ilaç verdi takip önemli dedi.. bebekte zeka geriliği oluyor muş az bilinen ama önemli bir konu herkesin tiroidlerine baktırması lazım...Allahim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kadın doğumun istediği yeterki canımGidip dahiliyeden ayrıcamı yaptırılıyo yoksa kadın Doğumun istediği çoklu kan testinde mi çıkıyo
çıkar canım zaten hafif ilaç veriyor sana hiç etkisi olmuyor ihmal etmeGidip dahiliyeden ayrıcamı yaptırılıyo yoksa kadın Doğumun istediği çoklu kan testinde mi çıkıyo
Yaptırdım temiz çıktı hepsi bi sorun yok dedi Allah’a şükürçıkar canım zaten hafif ilaç veriyor sana hiç etkisi olmuyor ihmal etme
Sevindim canım gözün aydın.. Sorun olmasın insan stres yapiyorYaptırdım temiz çıktı hepsi bi sorun yok dedi Allah’a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?