- 18 Aralık 2018
- 129
- 124
- 33
- 34
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Benim doktor tam tersi çok rahatBugün tsh için endokrinolojiye gittik. Öyle mühim bi yükseklik değil ilaca da gerek yok ama takip etmeliyiz dedi. Detaylı kan istedi yarın vericem . Şimdilik öyle çok takicak bişey yok dedi dr. Hatta eşimin karısının da tsh 3 çıkmış gençliğinde. Dr normal bisey olmaz demiş. Benim dr galiba pimpirikli ama hoşuma da gidiyo benim düşünmeme gerek kalmadan o her riski dusunuyo . Biraz korkutuyo ama olsun
esimin karisinda varmis gençliğinde yazmissiniz ona takildim annesi demek istediniz heraldeBugün tsh için endokrinolojiye gittik. Öyle mühim bi yükseklik değil ilaca da gerek yok ama takip etmeliyiz dedi. Detaylı kan istedi yarın vericem . Şimdilik öyle çok takicak bişey yok dedi dr. Hatta eşimin karısının da tsh 3 çıkmış gençliğinde. Dr normal bisey olmaz demiş. Benim dr galiba pimpirikli ama hoşuma da gidiyo benim düşünmeme gerek kalmadan o her riski dusunuyo . Biraz korkutuyo ama olsun
esimin karisinda varmis gençliğinde yazmissiniz ona takildim annesi demek istediniz heralde
Yok yok ben de sonra farkettim abimin karısında varmış gebeliginde yazacaktım. Nedense bazı kelimeler otomatik değişiyo alışamadım şu teknolojiyeesimin karisinda varmis gençliğinde yazmissiniz ona takildim annesi demek istediniz heralde
benimde çok oluyor yerde oturup çamaşır katlayınca bile ağrıyor.azcık yürüsem sanki taş var kasığımda seninde böylemi acaba neden oluyor.benim 8 yaşında bir kızım var.onda hiç böyle bir ağrım olmamıştı.Hayırlı olsun öncelikle :)ben son adet tarihine göre hesaplarsam 5 hafta 3 gün oldu tekrar kan vereceğim doktorum bana pazartesi bakalım dedi ama dayanamadım kan değerlerim yükseldiyse en azından sevinirim:) bu arada benim kasıklarımda agrı oluyor ayakta durursam ve de tuvaletten sonra sizde de oyle bir durum var mı?
benim 8 yaşında bir kızım ne bulantım ne bişeyim olmamıştı canım.o yüzden inanma böyle şeylere dipçik gibiydim.şimdi hamileyim kasıklarım ağrıyor.resmen dökülüyorum.daha erken bulantı için ama kısmetKızım olsun istıyorum aslında o yüzden bulantı olmaması da kötü gibi
Ben istemsizce sol kismimi tutuyorum :) hayırlısı olsunCanlar bi soru sorucam ama saçma olabilir :) hemen hemen 2 aylık olan arkadaşlarıma soruyorum
Karnınızda bebeğin nerde durduğunu sağ mu sol mu hisseden var mıbenim ki hayal mi bilmiyorum çünkü hissetmek için çok çok erkenmiş ama ben göbeğimi açtığımda ban göre sağda bi sertlik ve doluluk hissediyorum sola nazaran
Annem 7 Doğum yapmış biri olarak hissedersin diyor bilemedim siz ne diyorsunuz
Benimde doğum aynı gün görünüyor :) kese görmeye gittiniz mibende yeni hamileyim doğum tarihini 31 aralık gösteriyor... bakalım aralık mı ocak mı olacak
neyse sağlıklı olsun da genede merak içindeyim
Ikiz galiba canim ne dedi doktorunMerhaba kızlar bende 4+6 hamileyim değerim 2gün önce 221 Di bugün 2112 olmuş doktor salı günü gel dedi umarım herşey yolunda gider
Yok tatlım sana öyle geliyordur belki ara ara vurur sancılarım içini ferah tut bende carsamba keseyi görmeye gidicem insallahKızlar bir şey soracağım 5 haftalık hamileyim 1 2 haftadır arada mide bulantılarım oluyordu gögüslerimde hassasiyet vardı bazen agrı oluyordu birde neredeyse her gün akıntım oluyordu. Ama 3 4 gündür bunları hiç biri yok. En son çarşamba günü gittim doktora kese de görünmedi daha küçük dedi 1 hafta sonra cagırdı. Tekrar çarşamba gideceğim. Ama şuan korkuyorum belirtiler bir anda kesildi gibi var mı böyle bir şey yaşayan zaman geçmiyor hiç
Ya inşallah öyledir 2 kaybım var o yüzden bunda o kadar pimpirikliyim ki resmen kendi kendime belirti arıyorum birde kese görülmedi ya o beni iyice gerdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı canım bende çarşamba göreceğim inşallah. Senin sat ne zamandı?Yok tatlım sana öyle geliyordur belki ara ara vurur sancılarım içini ferah tut bende carsamba keseyi görmeye gidicem insallah
İkiz olmasıyla alakalı bişey dmeddi canım yarın gidicem bakalımIkiz galiba canim ne dedi doktorun
Çok merak ettim haberdar et biiziİkiz olmasıyla alakalı bişey dmeddi canım yarın gidicem bakalım
Aynı şeyleri yaşamasız benimde 2 kaynım oldu Allahım sağlıkla kucaklarimiza almaya nasip etsin canım benim 27 nisandı senin beta hcg ne kadarYa inşallah öyledir 2 kaybım var o yüzden bunda o kadar pimpirikliyim ki resmen kendi kendime belirti arıyorum birde kese görülmedi ya o beni iyice gerdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı canım bende çarşamba göreceğim inşallah. Senin sat ne zamandı?
Tabi ki ederim canımÇok merak ettim haberdar et biizi
27 Nisan mı yeni mi öğrendiniz. Benim sat 21 marttı canım 22 Nisan beta hcg 308 24 nisan hcg 620 çarşamba günü tekrar gideceğim keseyi görmek içinAynı şeyleri yaşamasız benimde 2 kaynım oldu Allahım sağlıkla kucaklarimiza almaya nasip etsin canım benim 27 nisandı senin beta hcg ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?