Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

günaydın kızlar:)
Bir sonraki randevusu 10 Mayısta olup o güne kadar nasıl görmeden yapıcam diye kaygılanan var mı benim gibi
ya ben çok pimpirikliyim ya o süre zarfında kalbi durursa diye ödüm kopuyo
Kötüyü düşünme arkadaşım. Senin yine 10 unda benim 25 mayısta bir sonraki randevu. En son 25 nisanda gittik. Tam 1 ay sonra cagırdı.

Kızlar nasıl görünüyor bebeğim 6+3 teyiz kalp atışı var ama ben haftaya duyacağım veya bu hafta bigün özel hastaneye gideceğim. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla İnşallah

Benim de göğüs ağrılarım azaldı mide bulantım bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor. Hatta 5.-6. haftada Kasık ağrım falan da olmuyordu.Şimdi ara sıra batma gibi oluyor. Endişelenmeyin beslenmenize dikkat edin pozitif düşünün. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

Ben de varım 6+6 yız ve 2 kişiyiz Cumartesi keseleri gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok şükür Aşırı ve ötesi mide bulantım dışında arada kasık batmaları ve bel ağrısı yaşıyorum

İnşallah canım benim hayırlısıyla gelişir hepimizin bebekleri

Hoş bulduk Evet canım, sağlıkla büyürlerse inşallah ikizler Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, çift embriyo transferi yapılmıştı. İkisi de tutunmuş

Bende mayıs ta tüp bebek yaptıracaktım 2 senelik evliyim Amh 0.117 ile böyle kendiliğinden sürpriz oldu Nasipten öteye yol yok. İnşallah sağlıkla büyürler yaş kaç bu arada benim 28

Bende mayıs ta tüp bebek yaptıracaktım 2 senelik evliyim Amh 0.117 ile böyle kendiliğinden sürpriz oldu Nasipten öteye yol yok. İnşallah sağlıkla büyürler yaş kaç bu arada benim 28

Maşallah Ne şanslısın Ben de 30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim

Canım gazın var mıydı senin bende çok gaz var karnım gürül gürül birde şiş

Aynen gaz çok oluyor tutma ama daha fena olursun.Sabahları karnım dümdüz ama akşama kadar ne yersem yiyeyim gaz oluyor karnım şişiyor bu hamilelik boyunca olacak maalesef bebek bağırsaklara baskı yapıyor:)

canim benim hem istahim yok hemde bulanti var su bile icmedigim gun oldu oylede devam ediyoruz dr sordum kendini zorlama dedi sevdigin seylerden azar azar ye dedi
artik vitamin ve ilacimi cok zor iciyorum ictigim gibi cikariyorum ne zormus hamilelik

Acaba tek yemek yiyemiyorum diye ağlayan ben miyim (((( millet yemek yiyince kıskanıyorum resmen. Elbet geçecek benim bu haftasonu 2 ay oluyor. Bakalım
Al benden de o kadar canim cok uzuluyorum yemek yedigim istahli gunlerim geliyor aklima midem kalkiyor herseyi nasil yemisim diyorum sonra halbuki nice cabalarla hamile kalacagim diye 54.5 olmustum 4.5 kilo verdim susuzluktan bobregim agriyor bazen ilk zamanlar 3 lt su icerdim
dr bi ilac onerdi ama cok mecbur kalmadikca icme dedi almadim bende hic
tek cagre sanirim az az yemek yemek 1 saatte bi yeyince iyi hissediyorum ama hic tok kalmadim sofradan ne uzucu

canim cok gecmis olsun benimde bulantilar zorlayinca cikarmalar basladi
soruna gelince psikolojik sanirim dr gittigimde sag tarafa uzunca bakti ultrasonla sola 2 sn getirip gitti birde transfer sonrasi hep sag tarafim agridi genelde
simdide poncigimi sagda hissediyorum ben o tarafa yatamiyorum
hamile bi arkadasimda sola yatmak gerekiyor demisti ne kadar dogru bilmem dr gidince soracagim

Ah ahhh, benim yaşadıklarımın aynısı bu Ne yapacağız böyle, bilmiyorum. Çok zorlanıyorum. Yemek yemek işkence gibi geliyor. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum zaten. Bu da beni çok halsiz bırakıyor. İnşallah 1 ay sonra biter bu durum

Merhaba kizlar ilk aylar hepimizde farkli farkli zorluklar yasiyoruz.ben 2 aydir bitmeyen burun akintisi tikaniklik var nefes almakta zorlaniyorum halsizlikde yapiyo bu bende doktora gittim ilac veremem dedi. Benim gibi ayni durumda olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…