- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
26 mart sat canım bende 2 gün geçince test yaptırdım 278 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptiricam27 Nisan mı yeni mi öğrendiniz. Benim sat 21 marttı canım 22 Nisan beta hcg 308 24 nisan hcg 620 çarşamba günü tekrar gideceğim keseyi görmek için
Kötüyü düşünme arkadaşım. Senin yine 10 unda benim 25 mayısta bir sonraki randevu. En son 25 nisanda gittik. Tam 1 ay sonra cagırdı.günaydın kızlar:)
Bir sonraki randevusu 10 Mayısta olup o güne kadar nasıl görmeden yapıcam diye kaygılanan var mı benim gibi
ya ben çok pimpirikliyim ya o süre zarfında kalbi durursa diye ödüm kopuyo
Daha sonra gitmedin mi doktora. Senin düşük sebeplerin ne canım26 mart sat canım bende 2 gün geçince test yaptırdım 278 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptiricam
Anladım canım inşallah bu sefer sağlıkla gelişirBiri kimyasal biri dış gebeliği canım
Kızlar bir şey soracağım 5 haftalık hamileyim 1 2 haftadır arada mide bulantılarım oluyordu gögüslerimde hassasiyet vardı bazen agrı oluyordu birde neredeyse her gün akıntım oluyordu. Ama 3 4 gündür bunları hiç biri yok. En son çarşamba günü gittim doktora kese de görünmedi daha küçük dedi 1 hafta sonra cagırdı. Tekrar çarşamba gideceğim. Ama şuan korkuyorum belirtiler bir anda kesildi gibi var mı böyle bir şey yaşayan zaman geçmiyor hiç
Ben de varım6+6 yız ve 2 kişiyiz Cumartesi keseleri gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok şükür Aşırı ve ötesi mide bulantım dışında arada kasık batmaları ve bel ağrısı yaşıyorum
Canım hoşgeldin senin ikiz miydi
İnşallah canım benim hayırlısıyla gelişir hepimizin bebekleriBenim de göğüs ağrılarım azaldı mide bulantım bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor. Hatta 5.-6. haftada Kasık ağrım falan da olmuyordu.Şimdi ara sıra batma gibi oluyor. Endişelenmeyin beslenmenize dikkat edin pozitif düşünün. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
Hoş buldukEvet canım, sağlıkla büyürlerse inşallah ikizler Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, çift embriyo transferi yapılmıştı. İkisi de tutunmuş
Bende mayıs ta tüp bebek yaptıracaktım 2 senelik evliyim Amh 0.117 ile böyle kendiliğinden sürpriz olduNasipten öteye yol yok. İnşallah sağlıkla büyürler yaş kaç bu arada benim 28
Canım gazın var mıydı senin bende çok gaz var karnım gürül gürül birde şişBenim de göğüs ağrılarım azaldı mide bulantım bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor. Hatta 5.-6. haftada Kasık ağrım falan da olmuyordu.Şimdi ara sıra batma gibi oluyor. Endişelenmeyin beslenmenize dikkat edin pozitif düşünün. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
canim benim hem istahim yok hemde bulanti var su bile icmedigim gun oldu oylede devam ediyoruz dr sordum kendini zorlama dedi sevdigin seylerden azar azar ye dediMerhaba kızlar. Bende 7 hafta 4 günlük hamileyim çok şükür kalp sesini duydum geçen hafta. Artık Aydan aya gideceğim doktora. Randevum 10 Mayısbenim de Aralık gibi Allah kısmet ederse. Siz neler yaşıyorsunuz bu süreçte benim iştah yok
Al benden de o kadar canim cok uzuluyorum yemek yedigim istahli gunlerim geliyor aklima midem kalkiyor herseyi nasil yemisim diyorum sonra halbuki nice cabalarla hamile kalacagim diye 54.5 olmustum 4.5 kilo verdim susuzluktan bobregim agriyor bazen ilk zamanlar 3 lt su icerdimAcaba tek yemek yiyemiyorum diye ağlayan ben miyim(((( millet yemek yiyince kıskanıyorum resmen. Elbet geçecek benim bu haftasonu 2 ay oluyor. Bakalım
canim cok gecmis olsun benimde bulantilar zorlayinca cikarmalar basladiCanlar bi soru sorucam ama saçma olabilir :) hemen hemen 2 aylık olan arkadaşlarıma soruyorum
Karnınızda bebeğin nerde durduğunu sağ mu sol mu hisseden var mıbenim ki hayal mi bilmiyorum çünkü hissetmek için çok çok erkenmiş ama ben göbeğimi açtığımda ban göre sağda bi sertlik ve doluluk hissediyorum sola nazaran
Annem 7 Doğum yapmış biri olarak hissedersin diyor bilemedim siz ne diyorsunuz
Al benden de o kadar canim cok uzuluyorum yemek yedigim istahli gunlerim geliyor aklima midem kalkiyor herseyi nasil yemisim diyorum sonra halbuki nice cabalarla hamile kalacagim diye 54.5 olmustum 4.5 kilo verdim susuzluktan bobregim agriyor bazen ilk zamanlar 3 lt su icerdim
dr bi ilac onerdi ama cok mecbur kalmadikca icme dedi almadim bende hic
tek cagre sanirim az az yemek yemek 1 saatte bi yeyince iyi hissediyorum ama hic tok kalmadim sofradan ne uzucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?