- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
gözünaydın cnm:)Ben de varım6+6 yız ve 2 kişiyiz Cumartesi keseleri gördüm ve kalp atışlarını duydum, çok şükür Aşırı ve ötesi mide bulantım dışında arada kasık batmaları ve bel ağrısı yaşıyorum
gebelikle ilgili bi kitapta okumuştum aç kalınca glikoz seviyesi düşüyo ve glikoz düşünce mide bulantısı oluyo aç kalmayın yazıyo az az sık sık yiyinAl benden de o kadar canim cok uzuluyorum yemek yedigim istahli gunlerim geliyor aklima midem kalkiyor herseyi nasil yemisim diyorum sonra halbuki nice cabalarla hamile kalacagim diye 54.5 olmustum 4.5 kilo verdim susuzluktan bobregim agriyor bazen ilk zamanlar 3 lt su icerdim
dr bi ilac onerdi ama cok mecbur kalmadikca icme dedi almadim bende hic
tek cagre sanirim az az yemek yemek 1 saatte bi yeyince iyi hissediyorum ama hic tok kalmadim sofradan ne uzucu
Kötüyü düşünme arkadaşım. Senin yine 10 unda benim 25 mayısta bir sonraki randevu. En son 25 nisanda gittik. Tam 1 ay sonra cagırdı.
ayy nasıl dayancaz
canim benim hem istahim yok hemde bulanti var su bile icmedigim gun oldu oylede devam ediyoruz dr sordum kendini zorlama dedi sevdigin seylerden azar azar ye dedi
artik vitamin ve ilacimi cok zor iciyorum ictigim gibi cikariyorum ne zormus hamilelik
evet cnm buna sukur olmadigi gunler aklima geldigi zaman dusunemiyorum bile gececek insallah hepsi guzel telaslar sikintilar buna sukurEeeee anneliği şimdiden yaşıyoruz ne zor bir şey ama herşey Allahtan. Allah olmayanlara da versin açlıktan ölmem ya diye kendimi teselli ediyorum. :) sürekli mide kazıntısı var bıktım sürekli aç gibi olmaktan. 2. Ayın içindeyim bakalım geçer elbet
evet cnm buna sukur olmadigi gunler aklima geldigi zaman dusunemiyorum bile gececek insallah hepsi guzel telaslar sikintilar buna sukur
9+3SEN kaç aylıksın canım
Hamilelik nezlesi diye biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım progestan kullanıyorsan ondandır ama geçiyo zamanla nefes almak için 3 yastık üst üste koyup oturur poziyosyonda yatıyodum yoksa nefes almak mümkün değildiMerhaba kizlar ilk aylar hepimizde farkli farkli zorluklar yasiyoruz.ben 2 aydir bitmeyen burun akintisi tikaniklik var nefes almakta zorlaniyorum halsizlikde yapiyo bu bende doktora gittim ilac veremem dedi. Benim gibi ayni durumda olan varmi?
uçuk bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar bol bol meyve tüketin:) buarada gözünüzaydın umarım test pozitif çıkarMerhaba güzel hanımlar. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim henüz kan vermedim kısmetse inşaALLAH bir iki güne kan testine gidicem. Size sorum olacaktı. İlk haftalarda dudak uçuklaması yaşayanınız oldu mu? Benim hep dudağım uçukladığında bi kere uçuklar geçerdi. Bu haftalarda artık art arda 3uçuk çıktı biri iyileştikten sonra diğeri çıkıyor ilk kez başıma böyle bişey geldi. Sizce neden olabilir? Ve yaşayanınız var mı?
uçuk bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar bol bol meyve tüketin:)
Ay'a bagli olmadi canim benimkiKızlar kaçıncı haftada bulantiniz başladı bende hiçbirşey yok ne kökü hassasiyeti ne bulantı kasık agrım ve gazım var sadce
Ayy inşallah çabucak geçer canımAy'a bagli olmadi canim benimki
adetin 2 gun gecmesiyle bulanti hafif basladi 9 haftada cikarmaya basladim halsizlik uykuya egilim
ama sanki bugun daha iyiyim
tup bebekle hamile kaldim ve kullandigim ilacin igneninde etkisi olabilir diye dusunuyorum 6 gun sonra birakiyorum igneyi ve jeli oyuzden bulanti icin ilac almak istemdim belki gecer dusuncesiyle
insallah olmaz canim sende insani hayattan bezdiren tarzda bulantilar yasiyorum
8+6 benimki bulantı falan yok her gebelikte de olmuyomuş zaten şanslıyızKızlar kaçıncı haftada bulantiniz başladı bende hiçbirşey yok ne kökü hassasiyeti ne bulantı kasık agrım ve gazım var sadce
Evet canım şanslıyız bakalım sonradan olmaz insallah8+6 benimki bulantı falan yok her gebelikte de olmuyomuş zaten şanslıyız
uçuk bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar bol bol meyve tüketin:) buarada gözünüzaydın umarım test pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?