Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

gebelikle ilgili bi kitapta okumuştum aç kalınca glikoz seviyesi düşüyo ve glikoz düşünce mide bulantısı oluyo aç kalmayın yazıyo az az sık sık yiyin

Merhaba güzel hanımlar. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim henüz kan vermedim kısmetse inşaALLAH bir iki güne kan testine gidicem. Size sorum olacaktı. İlk haftalarda dudak uçuklaması yaşayanınız oldu mu? Benim hep dudağım uçukladığında bi kere uçuklar geçerdi. Bu haftalarda artık art arda 3uçuk çıktı biri iyileştikten sonra diğeri çıkıyor ilk kez başıma böyle bişey geldi. Sizce neden olabilir? Ve yaşayanınız var mı?

Allah sabrını veriyor ama merak ediyorum ne durumda diye acaba bir şey oldu mu diye istemeden kötüyü düşünüyorum Allah’a emanet minik meleğimmmm bakalım. Arada ağrım oluyor mutlu oluyorum ağrı varsa bebekte gelişmeler vardır diye

canim benim hem istahim yok hemde bulanti var su bile icmedigim gun oldu oylede devam ediyoruz dr sordum kendini zorlama dedi sevdigin seylerden azar azar ye dedi
artik vitamin ve ilacimi cok zor iciyorum ictigim gibi cikariyorum ne zormus hamilelik

Eeeee anneliği şimdiden yaşıyoruz ne zor bir şey ama herşey Allahtan. Allah olmayanlara da versin açlıktan ölmem ya diye kendimi teselli ediyorum. :) sürekli mide kazıntısı var bıktım sürekli aç gibi olmaktan. 2. Ayın içindeyim bakalım geçer elbet

evet cnm buna sukur olmadigi gunler aklima geldigi zaman dusunemiyorum bile gececek insallah hepsi guzel telaslar sikintilar buna sukur

Merhaba kizlar ilk aylar hepimizde farkli farkli zorluklar yasiyoruz.ben 2 aydir bitmeyen burun akintisi tikaniklik var nefes almakta zorlaniyorum halsizlikde yapiyo bu bende doktora gittim ilac veremem dedi. Benim gibi ayni durumda olan varmi?
Hamilelik nezlesi diye biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım progestan kullanıyorsan ondandır ama geçiyo zamanla nefes almak için 3 yastık üst üste koyup oturur poziyosyonda yatıyodum yoksa nefes almak mümkün değildi

uçuk bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar bol bol meyve tüketin:) buarada gözünüzaydın umarım test pozitif çıkar

Kızlar kaçıncı haftada bulantiniz başladı bende hiçbirşey yok ne kökü hassasiyeti ne bulantı kasık agrım ve gazım var sadce
Ay'a bagli olmadi canim benimki
adetin 2 gun gecmesiyle bulanti hafif basladi 9 haftada cikarmaya basladim halsizlik uykuya egilim
ama sanki bugun daha iyiyim
tup bebekle hamile kaldim ve kullandigim ilacin igneninde etkisi olabilir diye dusunuyorum 6 gun sonra birakiyorum igneyi ve jeli oyuzden bulanti icin ilac almak istemdim belki gecer dusuncesiyle
insallah olmaz canim sende insani hayattan bezdiren tarzda bulantilar yasiyorum

Ayy inşallah çabucak geçer canım

Herkes kalp atışını duyduysa cinsiyet tahminlerini konuşalım mı kalp atışına göre cinsiyet belli oluyomuş 110 140 arası kalp atışı erkek 140 160 arası kız diyorlar varmı bi bilgisi olan bu konuda çok sabırsızım öncelik sağlıklı olması tabi ama merakta ediyorum içten içe

uçuk bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkar bol bol meyve tüketin:) buarada gözünüzaydın umarım test pozitif çıkar

Gözümden kaçmış son yazdığın tatlım çok sağol ALLAH razı olsun sen de inşaALLAH sağ salim kucağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…