Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Meraba arkadaşlar ben bir kürtaj birde kimyasal düşük yaşadım şuan 6 haftalik hamileyim ilk gittiğimde 2 kese vardi bugün kalp atışı için gittim karından göremedi vajinal usg ile zor alabildi kalp atışını kese büyük bebek 5+2 görünüyor dedi ve kesem çok yamuk yılıktı. Tuvalet dışında kalkma dedi sizce bebeğim gelişir mi yoksa kötü bisey olur mu yaşayanlar var mi

9+3
2 ay bitti cok sukur canim sen neden eklemedin gebelik takvimi
4. haftada basladi benim bulantim test yapmada. 2 gun once ama hafifti

Bilmem nasıl ekleniyor takvim.
Ben 5.5 haftalıkken öğrendim :) mide bulantım yok ama ağır yemekler yemek istemiyorum önüme gelirse yiyorum her saat başı bir şey yemem gerekiyor yoksa karnım kazınıyor şimdiden böyleysek ilerde ne olur bilemiyorum.
Karnın çıktı mı :) benim bazen çıkıyor bazen iniyor :)))

Burada yazıyor canım

Teşekkür ederim yaptım :))) ama bende zaten program var happy mom diye orada yazıyor hergün

İçini ferah tut bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi kaybetmiştim 7 ay önce bana da dedi tuvalet dışında ayağa kalkman yasak diye ilaç verdi çok şükür şuan iyi yeri de çok güzel normal yaşantına devam et dedi ilaçları 3. Ay bitene kadar devam et her ihtimale karşı içimiz rahat olsun dedi sana da ilaç verdi mi ben kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum

Meraba canım inşallah bir şey olmaz bebeğine sağlıkla gelişir belki geç döllendiyse ondan geriden geliyordur

Kızlar bende bugun kontrole gittim 6440 beta hcg ile sadece kese görebildik bebek görülmüyor dedi siz bebeği ne zaman görebildiniz? Bugun progestan başladım 2 gündür kahverengi akıntım var dün de kan gibi bir leke geldi cok korktum inşallah bir şey olmaz bebeğime dua edin lütfen. Ya bir de sürekli kafama takılıyor ben şuan asprin, kan sulandırıcı iğne, folik, progestan kullanıyorum bir sürü ilaç bebeğe zararı olmaz mı bunların var mı hepsini bir arada kullanan

Bende şuan vitamin, ecopirin hap, oksapar iğne, crinone vajinal jel kullanıyorum hepsi bebeğin güçlenmesi tutunması için içine sinmezse başka bir doktora daha danış ben ikinci doktora gittim devam ettirdi tekrar yazdı ilaçlarımı. Keseyi 5+5 de gördük sanırım ama bebek var YOk bişey dememişti şimdi 6+5 olduk kalp atışı da aldık sadece kesenin etrafında minik bir kanlanma var korkulacak bişey değil progesteronu kullan mutlaka dedi kullanıyorum sabah akşam şuan iyi durumdayız çok şükür Güzel düşünün kafaya taktıkça etkileniyoruz

Doktorunu arasaydın çağırmadımı kontrole aspirin değil coraspin kullanıyorum bende progestan ve folik

Benim 9 haftalık oldu bi kutu progestan bitti 2.kutuya başladım düşük ihtimali kalmadı ama doktorum içimiz rahat etsin 3 ay bitene kadar kullan dedi bebeğe zararı olsa bukadar insan kullanmaz Bebek daha iyi tutunsun diye kullanıyoruz içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz

Yok doktorum dan memnunum cok şükür Bi sıkıntı yok ama kafama takılmıştı sanki çok mu ilaç vs kullanıyorum diye. Dikkat ederek kullanıyorum hepsini bu sefer olucak inşallah inanıyorum

Doktorunu arasaydın çağırmadımı kontrole aspirin değil coraspin kullanıyorum bende progestan ve folik
Yok cnaım dün gittim zaten kontrole daha önce iki kaybım oldu kalp atışı oluşmadı o yüzden 1 haftadır iğne kullanıyorum. 2 gündür de kahverengi akıntım vardı kan gibi leke geldi progestan başladık sadece var mı benim gibi bir cok ilaç kullanan merak ettim şimdi biraz içim rahatladı

Benim tüp bebek. Sabah akşam progestan jel kullanıyorum ayrıca hap olarak da sabah akşam alıyorum. Kan sulandırıcı iğne ve günde 3 kereye çıkartılan estrofem ilaç alıyorum

Kızlar bu yatış konuları için daha çoooook erken yav. Yan yatış tavsiyeleri 7. Aydan sonra nerdeyse. Ben 8. Aya kadar hep sırt üstü buldum kendimi uyandığımda çok geriliyordum bebek damara baskı yapacak kan gitmeyecek diye ah gebelik ah annelik bebeğin sağda solda oluşunu hep hissettim sanıyordum oysaki38. Haftada aslen hissettiğim şeylerin rahim kasılması olduğunu gerçek bebek hareketini dışardan görünce anlamıştım

Sonradan buldumcuk olunca benim gibi oluyor galiba canim valla simdiden herseye dikkat ediyorum canim ne zormus annelik dr dun sordum acile ilac yazdirmak icin gitmismistim cok hafif sag tarafa yakin gordu ortada bi yerde cok asagida genelde gobusumuzu severiz bebegim diye ama alakasi yokmus
soyledigin iyi oldu canim sola yatmaktan gina geldi 1 aydir evladini sana bagislasin canim hayirli uzun omurleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…