Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Ya biz de ilk 9 yul istemedik kazayla da olmadı yani. Sonra isteyince de ha deyince olmadı .6 adet kalamadım gebe. Bi ay ara vermişken tek ilişkiyle olmuş 10 günlük gebeymişim kanda çıkmamıştı adet söktürücü ne varsa alıp kullanmışım gebeyken. Adetim sökülmeyince bi test daha yapıp gebeliği bi hafta sonra öğrenmiştim. Kalbi atacak mı ah iyi mi diye içerden çıkana kadar tabii ki her anne gibi endişem oldu ama bu çocuk bu kadar sçktürücüye uçak yolculuğuna zort yaşam şartlarına düşmediyse yaşayacak biliyorum demiştim kendime Ama asıl annelik doğduktan sonra ya özellikle de zor çocuksa ve el memlekette arkadaşsız akrabasız tek başınaysan, bi de eşin de boyuna iş seyahatindeyse günün 20 saati uyur denen dönemde on saat uyuyup on saat ağlıyosa falan baya bi akıl kaybı yaşayıp ben ne kötü anneyim diyebiliyosun daha çok erken tabii bunları düşünmen için. Bak ben hepsini unuttum 2.5 yaşında olacak nerdeyse ve ikinci olsun diye bekliyoruz sanki çocuğa tövbe etmemişim gibi

Bu arada ben de soluma hiç yatamamıştım hep sağa yatabilmiştim son aylarda. Mide sola yakın ya yada karıştırıyomuyum ay neyse işte doğuma kadar tek tarafıma yatmaktan uyuşmalar başlamıştı. Millet 38 bitmeden sezeryana girdi öyle seyler hiç yaşamadı benim oğlan 41. Hafta bitimini teşrif etti de doğdu, o 3 hafta gerçek hamileliği görmüştüm yaniiçerde bi dönüyordu dışardan kolu bacağı görünüyordu, çocuk üstten gelecek diye çok korkmuştum

Aranızda mide bulantısına çare bulabilen var mı? Ben 2 kilo verdim şimdiye kadar Doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum. Zofran diye bir ilaç verdi doktor. O da düşüğe sebep oluyor diye okudum forumda. Kullanmaya korkuyorum. Bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin lütfen

Merhaba ben 7+ 6 haftalik hamileyim kahverengi leke gelince acil doktora gttm korktm cnku doktor kesede veya rahimde bi kanama olmadigini temiz oldugunu ama bebegn kalp atisinin yavas oldugunu soyledi 6+3 yazilms ultrasona 3 gun snra trkrar cagirdi yani pazartsi bu sekilde olmustu yarn kontrolm var basina gelen oldumu hic kalp atislari hizlanirmi daha sonra bu arada tüp bebekle hamile kaldim lutfenn boyle bisy duyduysanz cvp yazarmisinz lutfen

Merhaba kalp atislarini duydunuzmu acaba

Tuzlu lebleli yiyorum az bastırıyor ama tamamen geçmiyor benim de çok bulantım var.

Benim de 4 gün geride ama doktor bana 15 gün sonra gel dedi. Hayırlısı bazen toparlıyorlar inşallah sağ Salim kucağımıza alırız canım.

Onu da denedim ama olmuyor. Günlük yaşantımı aşırı etkiliyor
Benim de çok özellikle sabah saatleri. Herkes pis kokuyor gibi geliyor sınıflar iğrenç kokuyo gibi en sevdiğim yemeklerden tiksiniyorum ama sen iki bebeklisin belki bizden daha da çok hissediyorsun. 3. Ayda geçecek diyorlar sağlıkla gelsinler de bugünler de geçer Bulantımın olması Bile hoşuma gidiyor benim iyidir o zaman bebeğim diye. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin bebeklerini

Beni çok iyi anlıyorsun. Öğrenciler yanıma yaklaşmasın diye elimden geleni yapıyorum. Evde mutfağa girmek bile istemiyorum. Tek temennim, 3 ayda bitmesi. Ya 9 ay devam ederse

Beni çok iyi anlıyorsun. Öğrenciler yanıma yaklaşmasın diye elimden geleni yapıyorum. Evde mutfağa girmek bile istemiyorum. Tek temennim, 3 ayda bitmesi. Ya 9 ay devam ederse
Hele sınıfta sucuklu tost, salamlı sandviç yediklerinde çılgına dönüyorum, tüm camlar kapıları açtırıp ders işliyorum
Etmez inşallah ya herkes 3. Aydan sonra azalıyor diyo. Daha önce ki gebeliğimde böyle bulantım olmuyordu abartıyorlar sanıyordum ben de hiç yemek yapamıyorum hep yoğurt yulaf meyve kahvaltı bile zar zor. Bebeğim 4 gün geride olmasını Bile kendi kendime buna yordum. Yemiyorum diye mi diye Sağlıkla gelsinler sıhhatle

Benim de bebeklerimden biri kardeşine göre 2 gün geriden geliyor. Doktor bunun hiçbir problem oluşturmayacağını söyledi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de bebeklerimden biri kardeşine göre 2 gün geriden geliyor. Doktor bunun hiçbir problem oluşturmayacağını söyledi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Herkese dua ediyorum. İnşallah burada hepimiz hep Sevinçlerimizi paylaşırız. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Bende sirf bu yuzden 2 yil istemedim hatta 5 yil olmasin dedim sonra istedik olmadi hikayemiz ayni kahramanlar farkli
zaten de 5 yil olmadi sonrasi malum tup bebek merkezleri arayislari
bende sık yolculuk yapmak zorunda kalan biriyim kendim perisan oldum bir de yavrum mu olsun dedim ama hep bi zorluk pesimi birakmadi tedavi sureci cok zor gercekten
evet degisen bisey olmadi ama 2. yi hic korunmadan istiyorum

Rabbim acisini gostermesin canim
ne guzel
biraz once ablamla konusuyoruz bebek nasil buyumus mu diyor sakasina
3 yasinda kizi var onun ayak serce parmagi kadar olmus diyorum buna bile seviniyoruz Allahim ne guzel heycanlar herkese taddirsin
evet canim zor olmaz mi tanimadigin yabanci oldugun yerdeysen birde
dusun canim dusun hemen 2. bebegi zor oluyor yoksa hayirlisiyla insallah

Canim cok gecmis olsun benimde daha 4 haftalikken basladi bulanti hep sabrettim 9. haftada costum resmen cikarmaya basladim vitamin ilac ne varsa icemedim ictigimde cikti zaten
dr aradim senin dedigin ilaci verdi cikariyorsan ic zor durumda kalmadikca kullanma ve sık icme dedi
zaten tedaviyle oldu herseye katlandim gozuyle almadim cok sukur 1 hafta surdu simdi ogune nazaran iyiyim caresinide yataktan kalkar kalmaz yemeyle buldum canim 1 saatte bir atistiriyorum midem ac kalinca bulaniyor birde sanirim psikolojik evde yanlizim kafama taktikca bulandi birileri gelince hic aklima gelmiyor yada ben gidince
psikolojik diyorum ama ogurmekten afedersin icom cikiyo bazen insallah seninkide gecer canim
iyi tarafindan bakalim icimizde bebegimiz var o yuzden bulaniyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…