- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Ben dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım adet olmadan kanama olmaması için ekstra onu da kullanıyorumEstrofem nedir kuzum
Ya biz de ilk 9 yul istemedik kazayla da olmadı yani. Sonra isteyince de ha deyince olmadı .6 adet kalamadım gebe. Bi ay ara vermişken tek ilişkiyle olmuş 10 günlük gebeymişim kanda çıkmamıştı adet söktürücü ne varsa alıp kullanmışım gebeyken. Adetim sökülmeyince bi test daha yapıp gebeliği bi hafta sonra öğrenmiştim. Kalbi atacak mı ah iyi mi diye içerden çıkana kadar tabii ki her anne gibi endişem oldu ama bu çocuk bu kadar sçktürücüye uçak yolculuğuna zort yaşam şartlarına düşmediyse yaşayacak biliyorum demiştim kendimeSonradan buldumcuk olunca benim gibi oluyor galiba canim valla simdiden herseye dikkat ediyorum canim ne zormus annelik dr dun sordum acile ilac yazdirmak icin gitmismistim cok hafif sag tarafa yakin gordu ortada bi yerde cok asagida genelde gobusumuzu severiz bebegim diye ama alakasi yokmus
soyledigin iyi oldu canim sola yatmaktan gina geldi 1 aydir evladini sana bagislasin canim hayirli uzun omurleri olsun
Bu arada ben de soluma hiç yatamamıştım hep sağa yatabilmiştim son aylarda. Mide sola yakın ya yada karıştırıyomuyumSonradan buldumcuk olunca benim gibi oluyor galiba canim valla simdiden herseye dikkat ediyorum canim ne zormus annelik dr dun sordum acile ilac yazdirmak icin gitmismistim cok hafif sag tarafa yakin gordu ortada bi yerde cok asagida genelde gobusumuzu severiz bebegim diye ama alakasi yokmus
soyledigin iyi oldu canim sola yatmaktan gina geldi 1 aydir evladini sana bagislasin canim hayirli uzun omurleri olsun
AminnBen dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım adet olmadan kanama olmaması için ekstra onu da kullanıyorumAllahım bu çektiğimiz sıkıntılara değsin inşallah. Hepimizin bebeklerini korusun.
Aranızda mide bulantısına çare bulabilen var mı? Ben 2 kilo verdim şimdiye kadarDoğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum. Zofran diye bir ilaç verdi doktor. O da düşüğe sebep oluyor diye okudum forumda. Kullanmaya korkuyorum. Bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin lütfen
Merhaba kalp atislarini duydunuzmu acaba
Tuzlu lebleli yiyorum az bastırıyor ama tamamen geçmiyor benim de çok bulantım var.Aranızda mide bulantısına çare bulabilen var mı? Ben 2 kilo verdim şimdiye kadarDoğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum. Zofran diye bir ilaç verdi doktor. O da düşüğe sebep oluyor diye okudum forumda. Kullanmaya korkuyorum. Bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin lütfen
Benim de 4 gün geride ama doktor bana 15 gün sonra gel dedi. Hayırlısı bazen toparlıyorlar inşallah sağ Salim kucağımıza alırız canım.Merhaba ben 7+ 6 haftalik hamileyim kahverengi leke gelince acil doktora gttm korktm cnku doktor kesede veya rahimde bi kanama olmadigini temiz oldugunu ama bebegn kalp atisinin yavas oldugunu soyledi 6+3 yazilms ultrasona 3 gun snra trkrar cagirdi yani pazartsi bu sekilde olmustu yarn kontrolm var basina gelen oldumu hic kalp atislari hizlanirmi daha sonra bu arada tüp bebekle hamile kaldim lutfenn boyle bisy duyduysanz cvp yazarmisinz lutfen
Tuzlu lebleli yiyorum az bastırıyor ama tamamen geçmiyor benim de çok bulantım var.
Benim de çok özellikle sabah saatleri. Herkes pis kokuyor gibi geliyor sınıflar iğrenç kokuyo gibi en sevdiğim yemeklerden tiksiniyorumOnu da denedim ama olmuyor. Günlük yaşantımı aşırı etkiliyor
Benim de çok özellikle sabah saatleri. Herkes pis kokuyor gibi geliyor sınıflar iğrenç kokuyo gibi en sevdiğim yemeklerden tiksiniyorumama sen iki bebeklisin belki bizden daha da çok hissediyorsun. 3. Ayda geçecek diyorlar sağlıkla gelsinler de bugünler de geçer Bulantımın olması Bile hoşuma gidiyor benim iyidir o zaman bebeğim diye. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin bebeklerini
Hele sınıfta sucuklu tost, salamlı sandviç yediklerinde çılgına dönüyorum, tüm camlar kapıları açtırıp ders işliyorumBeni çok iyi anlıyorsun. Öğrenciler yanıma yaklaşmasın diye elimden geleni yapıyorum. Evde mutfağa girmek bile istemiyorum. Tek temennim, 3 ayda bitmesi. Ya 9 ay devam ederse
Hele sınıfta sucuklu tost, salamlı sandviç yediklerinde çılgına dönüyorum, tüm camlar kapıları açtırıp ders işliyorum
Etmez inşallah ya herkes 3. Aydan sonra azalıyor diyo. Daha önce ki gebeliğimde böyle bulantım olmuyordu abartıyorlar sanıyordum ben de hiç yemek yapamıyorum hep yoğurt yulaf meyve kahvaltı bile zar zor. Bebeğim 4 gün geride olmasını Bile kendi kendime buna yordum. Yemiyorum diye mi diyeSağlıkla gelsinler sıhhatle
Herkese dua ediyorum. İnşallah burada hepimiz hep Sevinçlerimizi paylaşırız. Rabbim hepimizin bebeklerini korusunBenim de bebeklerimden biri kardeşine göre 2 gün geriden geliyor. Doktor bunun hiçbir problem oluşturmayacağını söyledi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bende sirf bu yuzden 2 yil istemedim hatta 5 yil olmasin dedim sonra istedik olmadi hikayemiz ayni kahramanlar farkliYa biz de ilk 9 yul istemedik kazayla da olmadı yani. Sonra isteyince de ha deyince olmadı .6 adet kalamadım gebe. Bi ay ara vermişken tek ilişkiyle olmuş 10 günlük gebeymişim kanda çıkmamıştı adet söktürücü ne varsa alıp kullanmışım gebeyken. Adetim sökülmeyince bi test daha yapıp gebeliği bi hafta sonra öğrenmiştim. Kalbi atacak mı ah iyi mi diye içerden çıkana kadar tabii ki her anne gibi endişem oldu ama bu çocuk bu kadar sçktürücüye uçak yolculuğuna zort yaşam şartlarına düşmediyse yaşayacak biliyorum demiştim kendimeAma asıl annelik doğduktan sonra ya özellikle de zor çocuksa ve el memlekette arkadaşsız akrabasız tek başınaysan, bi de eşin de boyuna iş seyahatindeyse günün 20 saati uyur denen dönemde on saat uyuyup on saat ağlıyosa falan baya bi akıl kaybı yaşayıp ben ne kötü anneyim diyebiliyosun daha çok erken tabii bunları düşünmen için. Bak ben hepsini unuttum 2.5 yaşında olacak nerdeyse ve ikinci olsun diye bekliyoruz sanki çocuğa tövbe etmemişim gibi
Rabbim acisini gostermesin canimBu arada ben de soluma hiç yatamamıştım hep sağa yatabilmiştim son aylarda. Mide sola yakın ya yada karıştırıyomuyumay neyse işte doğuma kadar tek tarafıma yatmaktan uyuşmalar başlamıştı. Millet 38 bitmeden sezeryana girdi öyle seyler hiç yaşamadı benim oğlan 41. Hafta bitimini teşrif etti de doğdu, o 3 hafta gerçek hamileliği görmüştüm yani içerde bi dönüyordu dışardan kolu bacağı görünüyordu, çocuk üstten gelecek diye çok korkmuştum
Canim cok gecmis olsun benimde daha 4 haftalikken basladi bulanti hep sabrettim 9. haftada costum resmen cikarmaya basladim vitamin ilac ne varsa icemedim ictigimde cikti zatenAranızda mide bulantısına çare bulabilen var mı? Ben 2 kilo verdim şimdiye kadarDoğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum. Zofran diye bir ilaç verdi doktor. O da düşüğe sebep oluyor diye okudum forumda. Kullanmaya korkuyorum. Bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin lütfen
evet keseyi gördüm lakin kalp atışını duyamadım erken dedi.Benimde doğum aynı gün görünüyor :) kese görmeye gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?