- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Evet canım şanslıyız bakalım sonradan olmaz insallah
Olur tatlım birlikte paylaşa paylaşa 9 ayı doldururuz inşallah nasıl gidiyor var mi kasık agrilarinbenimde son adet tarihim 26 mart.
izlemeye aldım seni haberleşelim
evet kasık ağrısı var göğüsler de büyüyor ve çok hassas. ben bir boş gebelik yaşadım tekrar olmasından korkuyorum. haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyarız.Olur tatlım birlikte paylaşa paylaşa 9 ayı doldururuz inşallah nasıl gidiyor var mi kasık agrilarin
Duyarsınız tatlım gönlünü ferah tut keseyi gördünüz dimi boş gebelik nasıl oluyor kievet kasık ağrısı var göğüsler de büyüyor ve çok hassas. ben bir boş gebelik yaşadım tekrar olmasından korkuyorum. haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyarız.
keseyi gördük .Duyarsınız tatlım gönlünü ferah tut keseyi gördünüz dimi boş gebelik nasıl oluyor ki
Meraba keseyi ne zaman gördünüz bebekte göründü mü? Benim de sat 21 mart keseyi salı günü gördüm ama bebek gözükmedievet keseyi gördüm lakin kalp atışını duyamadım erken dedi.
sizin de son adet tarihi 26 mart mı
o halde sizi takibe aldım . haberleşelim
ben cumartesi günü gideceğim iyice beklemek istedim zira tüp bebek ile oldu bizim. Son adet tarihim 27 mart 1 gün varmış :)evet keseyi gördüm lakin kalp atışını duyamadım erken dedi.
sizin de son adet tarihi 26 mart mı
o halde sizi takibe aldım . haberleşelim
Evet enox iğne progestan fitil olarak 3 günde bir iğne olarak progestan coraspirin bide folik asit verdi benim dünden beri mide bulantim aniden kesildi ve rahim bölgeme kramplar giriyo çok korkuyorum bisey oldu diyeİçini ferah tut bende aynı şeyi yaşadım bebeğimi kaybetmiştim 7 ay önce bana da dedi tuvalet dışında ayağa kalkman yasak diye ilaç verdi çok şükür şuan iyi yeri de çok güzel normal yaşantına devam et dedi ilaçları 3. Ay bitene kadar devam et her ihtimale karşı içimiz rahat olsun dedi sana da ilaç verdi mi ben kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum
Meraba bende yazdıklarınızın hepsini kullanıyorum ilk başlarda mide bulantım vardı iğneye başladığımdan beri bulantım kasık batmalarım kayboldu. 2 gün önce kontrole gittim cok şükür bir sıkıntı yoktu. Sizinde ilaçlar etkilemiş olabilir stres yapmayın herşey yolundadır umarımEvet enox iğne progestan fitil olarak 3 günde bir iğne olarak progestan coraspirin bide folik asit verdi benim dünden beri mide bulantim aniden kesildi ve rahim bölgeme kramplar giriyo çok korkuyorum bisey oldu diye
Sağlıkla kucağına aldırsın canım RabbimMerhabalar, ben de Allahın izniyle aralıkta bebeğime kavuşacağım
2 hafta sonra demisti doktorum banaKese gözüktükten ne kadar sonra bebek gözüküyor ki
Sağlıkla kucağına aldırsın canım Rabbim
benimde son adet tarihim 26 mart.
izlemeye aldım seni haberleşelim
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız arkadaşlar. kalp atımı duyan var mı ?
Ben duydum
Ben duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?