Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Olur tatlım birlikte paylaşa paylaşa 9 ayı doldururuz inşallah nasıl gidiyor var mi kasık agrilarin
evet kasık ağrısı var göğüsler de büyüyor ve çok hassas. ben bir boş gebelik yaşadım tekrar olmasından korkuyorum. haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyarız.

Evet enox iğne progestan fitil olarak 3 günde bir iğne olarak progestan coraspirin bide folik asit verdi benim dünden beri mide bulantim aniden kesildi ve rahim bölgeme kramplar giriyo çok korkuyorum bisey oldu diye

Evet enox iğne progestan fitil olarak 3 günde bir iğne olarak progestan coraspirin bide folik asit verdi benim dünden beri mide bulantim aniden kesildi ve rahim bölgeme kramplar giriyo çok korkuyorum bisey oldu diye
Meraba bende yazdıklarınızın hepsini kullanıyorum ilk başlarda mide bulantım vardı iğneye başladığımdan beri bulantım kasık batmalarım kayboldu. 2 gün önce kontrole gittim cok şükür bir sıkıntı yoktu. Sizinde ilaçlar etkilemiş olabilir stres yapmayın herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…