- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
tam olarak kaç haftalıkken duydun ?
ve özele mi gittin cihaz iyi miydi ve alttan usg ile mi yoksa karından usg ile mi duydun ?
tuzlu çubuk deneyin beni rahatlatıyorduBenim de çok özellikle sabah saatleri. Herkes pis kokuyor gibi geliyor sınıflar iğrenç kokuyo gibi en sevdiğim yemeklerden tiksiniyorumama sen iki bebeklisin belki bizden daha da çok hissediyorsun. 3. Ayda geçecek diyorlar sağlıkla gelsinler de bugünler de geçer Bulantımın olması Bile hoşuma gidiyor benim iyidir o zaman bebeğim diye. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin bebeklerini
Ben bir tek simit yerken biraz iyi oluyorum. Genel itibari ile bulantım çok geçiyor mı zamanla acaba ?tuzlu çubuk deneyin beni rahatlatıyordu
Benim de son adet tarihim 24 Mart Aralık sonunda hepimizde Doğum tarihi gözüküyor ne kadar çok kişiyiz
Siz ne zaman gittiniz ayın 21 de grip olup gelmiştim kadın Doğuma korkmuştum o zaman minik bir kese görmüştü şimdi sıra bekliyorumSizinle aramızda 1 gün var :)
Siz ne zaman gittiniz ayın 21 de grip olup gelmiştim kadın Doğuma korkmuştum o zaman minik bir kese görmüştü şimdi sıra bekliyorum
sana kimse yorum yapmamıs sanırımHerkes kalp atışını duyduysa cinsiyet tahminlerini konuşalım mıkalp atışına göre cinsiyet belli oluyomuş 110 140 arası kalp atışı erkek 140 160 arası kız diyorlar varmı bi bilgisi olan bu konuda çok sabırsızım öncelik sağlıklı olması tabi ama merakta ediyorum içten içe
Amin inşallah herkes her doktora gittiğinde hayırlı haberleri alır bugün benim telefondaki programa göre 5+5 yazıyor doktor 6+1 dedi çok kısa kalp atışını da dinletti genel tahlilleri istedi yaklaşık 1 ay sonra gel dediCanım ben 29 unda pazartesi gittim ilk doktora yani 5 haftalıkken kese göründü embriyo da görünüyor dedi sorun yok dedi, benim kasıklarımda ağrı oluyordu Bi sorun çıkacak diye korkmuştum ama Allaha şükür herşey yolunda, 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi salı günü tekrar gidicen İnşaAllah kalp atışını duymaya,
Rabbim sizinkini de hayırlısı ile görmeyi duymayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
Amin inşallah herkes her doktora gittiğinde hayırlı haberleri alır bugün benim telefondaki programa göre 5+5 yazıyor doktor 6+1 dedi çok kısa kalp atışını da dinletti genel tahlilleri istedi yaklaşık 1 ay sonra gel dedi
benim sat tarihim 26 mart sağ tarafta olduğunu hissediyorum ,2. gebeliğim bu aradaCanlar bi soru sorucam ama saçma olabilir :) hemen hemen 2 aylık olan arkadaşlarıma soruyorum
Karnınızda bebeğin nerde durduğunu sağ mu sol mu hisseden var mıbenim ki hayal mi bilmiyorum çünkü hissetmek için çok çok erkenmiş ama ben göbeğimi açtığımda ban göre sağda bi sertlik ve doluluk hissediyorum sola nazaran
Annem 7 Doğum yapmış biri olarak hissedersin diyor bilemedim siz ne diyorsunuz
Benim de sat 26 martbenim sat tarihim 26 mart sağ tarafta olduğunu hissediyorum ,2. gebeliğim bu arada
doktora sordum ikinci gebeliği olan kişiler daha erken hissedebilirler dedi.zaten şuan kese var bebek yok kese hareket etmiyor.Benim de sat 26 mart
Bende ne zaman öyle bir hisse kapılsam sonradan gaz olduğunu anlıyorum ve kendime gülüyorum. Doktora sorun.
ayrıca ultrasondada kese sağ tarafta ağrılarımda sağ tarafta.ağrıdanda anlayabiliyorsunBenim de sat 26 mart
Bende ne zaman öyle bir hisse kapılsam sonradan gaz olduğunu anlıyorum ve kendime gülüyorum. Doktora sorun.
Dün bebeğimi görmeye gittim doktor şok oldu nasıl bukadar büyüdü bu dedi eli kolu kafası durmuyo çok hareketli 9+2 olduk ama ultrason da 10 haftalık görünüyo hareketlerini hissetmemen mümkün değil dedi kalp atışına göre cinsiyeti sordum doktoruma o da onayladı sanırım kızın olcak dedi 164 atıyodu kalbisana kimse yorum yapmamıs sanırımvalla bende senin gibi duydum. 7+2 de kalp atısını duydum . doktor 148 le atıyo dedi ama . cinsiyet konusunda bi bilgisi olan varmı aceppp???
Dün bebeğimi görmeye gittim doktor şok oldu nasıl bukadar büyüdü bu dedi eli kolu kafası durmuyo çok hareketli 9+2 olduk ama ultrason da 10 haftalık görünüyo hareketlerini hissetmemen mümkün değil dedi kalp atışına göre cinsiyeti sordum doktoruma o da onayladı sanırım kızın olcak dedi 164 atıyodu kalbi
Merhaba çok sevindim adınıza . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Siz nasılsınız peki? Karniniz da büyüdü mü? Hareket hissediyorsanız ne zaman hissetmeye başladınız?Dün bebeğimi görmeye gittim doktor şok oldu nasıl bukadar büyüdü bu dedi eli kolu kafası durmuyo çok hareketli 9+2 olduk ama ultrason da 10 haftalık görünüyo hareketlerini hissetmemen mümkün değil dedi kalp atışına göre cinsiyeti sordum doktoruma o da onayladı sanırım kızın olcak dedi 164 atıyodu kalbi
maşallah minikkuşaDün bebeğimi görmeye gittim doktor şok oldu nasıl bukadar büyüdü bu dedi eli kolu kafası durmuyo çok hareketli 9+2 olduk ama ultrason da 10 haftalık görünüyo hareketlerini hissetmemen mümkün değil dedi kalp atışına göre cinsiyeti sordum doktoruma o da onayladı sanırım kızın olcak dedi 164 atıyodu kalbi
Benim de 14 Mayıs randevum bebeğimin kalbi atıyordu ama 7+0 olması gerekirken 6+3 çıkmıştı. 14 Mayıs’a kadar bişey olursa diye çok korkuyorum. İlk hamileliğimde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştugünaydın kızlar:)
Bir sonraki randevusu 10 Mayısta olup o güne kadar nasıl görmeden yapıcam diye kaygılanan var mı benim gibi
ya ben çok pimpirikliyim ya o süre zarfında kalbi durursa diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?