Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

tuzlu çubuk deneyin beni rahatlatıyordu

merhaba, 6+1 benimde dün gittim pek bir şey söylemedi 2 hafta sonra tekrar gel dışında kalp atışı duymadık henüz çok yeni oldugu için mi acaba?
aşağıdaki değerleri yorumlar mısınız hiç bir şey bilmiyorum

Eklentiler

• 1841343-4a369cd46a4d4560e88373b8f6584f65.webp
    920 bayt · Görüntüleme: 50
Siz ne zaman gittiniz ayın 21 de grip olup gelmiştim kadın Doğuma korkmuştum o zaman minik bir kese görmüştü şimdi sıra bekliyorum

Canım ben 29 unda pazartesi gittim ilk doktora yani 5 haftalıkken kese göründü embriyo da görünüyor dedi sorun yok dedi, benim kasıklarımda ağrı oluyordu Bi sorun çıkacak diye korkmuştum ama Allaha şükür herşey yolunda, 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi salı günü tekrar gidicen İnşaAllah kalp atışını duymaya,
Rabbim sizinkini de hayırlısı ile görmeyi duymayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah

Arkadaşlar mide bulntısına yeşil elmada iyi geliyor.Benim mide bulantım akşamları çok fazla oluyor.Çareyi yeşil elma’da buldum.Çok güzel rahatlatıyor.

sana kimse yorum yapmamıs sanırım valla bende senin gibi duydum. 7+2 de kalp atısını duydum . doktor 148 le atıyo dedi ama . cinsiyet konusunda bi bilgisi olan varmı aceppp???

Amin inşallah herkes her doktora gittiğinde hayırlı haberleri alır bugün benim telefondaki programa göre 5+5 yazıyor doktor 6+1 dedi çok kısa kalp atışını da dinletti genel tahlilleri istedi yaklaşık 1 ay sonra gel dedi

benim sat tarihim 26 mart sağ tarafta olduğunu hissediyorum ,2. gebeliğim bu arada

sana kimse yorum yapmamıs sanırım valla bende senin gibi duydum. 7+2 de kalp atısını duydum . doktor 148 le atıyo dedi ama . cinsiyet konusunda bi bilgisi olan varmı aceppp???
Dün bebeğimi görmeye gittim doktor şok oldu nasıl bukadar büyüdü bu dedi eli kolu kafası durmuyo çok hareketli 9+2 olduk ama ultrason da 10 haftalık görünüyo hareketlerini hissetmemen mümkün değil dedi kalp atışına göre cinsiyeti sordum doktoruma o da onayladı sanırım kızın olcak dedi 164 atıyodu kalbi

Merhaba çok sevindim adınıza . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Siz nasılsınız peki? Karniniz da büyüdü mü? Hareket hissediyorsanız ne zaman hissetmeye başladınız?

maşallah minikkuşa ben 7+2 de gittim bide 11. haftaya randevu verdi doktorum. ilk gittiğimizde 148 atıyodu bakalım bu sefer kaç atıcak. ben kızım yada oğlum olsun hiç farketmez ama bu bebek benim rahmime geldiğinden beri ben kız hissediyorum nedense. o yüzden kızla ilgili ne belirti duyarsam bakıyorum. çoğu bana uymuyo. erkek belirtiside uymuyo bi bu kalp atısından dolayı kız olabilir belki diyorum ama . işte ne bileyim hissediyorum

günaydın kızlar:)
Bir sonraki randevusu 10 Mayısta olup o güne kadar nasıl görmeden yapıcam diye kaygılanan var mı benim gibi
ya ben çok pimpirikliyim ya o süre zarfında kalbi durursa diye ödüm kopuyo
Benim de 14 Mayıs randevum bebeğimin kalbi atıyordu ama 7+0 olması gerekirken 6+3 çıkmıştı. 14 Mayıs’a kadar bişey olursa diye çok korkuyorum. İlk hamileliğimde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu Her gece rüyalarımda doktor kontrolü görüyorum. Dokuz ay geçse hemen kucağıma alsam istiyorum. Çok korkuyorum. Allahım hepimizin evladını hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…