- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
allah korusun cnm benim korkularin gecmiyo ama kendimi telkin etmeye çabalıyorum insallah bi sonraki randevude güzel haberler aliriz birbirimize guzel haberler veririzBenim de 14 Mayıs randevum bebeğimin kalbi atıyordu ama 7+0 olması gerekirken 6+3 çıkmıştı. 14 Mayıs’a kadar bişey olursa diye çok korkuyorum. İlk hamileliğimde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştuHer gece rüyalarımda doktor kontrolü görüyorum. Dokuz ay geçse hemen kucağıma alsam istiyorum. Çok korkuyorum. Allahım hepimizin evladını hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kilo almadım ama 4 aylık hamile gibi karnım şiş hareketlenme falan hissettirde gaz falandır dedim 2 aylık bebeğin hareketi nasıl hissedilir ki diye düşünüyodum meğer çok yaramaz bebişim varmış yediklerimde ona yarıyo baya kilolu bişey doğacak galiba nasıl doğuracaksam artıkMerhaba çok sevindim adınıza . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Siz nasılsınız peki? Karniniz da büyüdü mü? Hareket hissediyorsanız ne zaman hissetmeye başladınız?
masallah ona :))Kilo almadım ama 4 aylık hamile gibi karnım şiş hareketlenme falan hissettirde gaz falandır dedim 2 aylık bebeğin hareketi nasıl hissedilir ki diye düşünüyodum meğer çok yaramaz bebişim varmış yediklerimde ona yarıyo baya kilolu bişey doğacak galiba nasıl doğuracaksam artık6 gr olması gerekirken 33 gr şuan
Amin canım düşünüp üzülmek bize bir fayda vermiyor iyi düşünmek lazım. İlk günler daha karamsardım ama şuan daha iyiyim buradaki arkadaşlar rahatlattı. Allahım inşallah burada hep güzel haberlerimizi paylaşırızallah korusun cnm benim korkularin gecmiyo ama kendimi telkin etmeye çabalıyorum insallah bi sonraki randevude güzel haberler aliriz birbirimize guzel haberler veririz
Oy maşallahKilo almadım ama 4 aylık hamile gibi karnım şiş hareketlenme falan hissettirde gaz falandır dedim 2 aylık bebeğin hareketi nasıl hissedilir ki diye düşünüyodum meğer çok yaramaz bebişim varmış yediklerimde ona yarıyo baya kilolu bişey doğacak galiba nasıl doğuracaksam artık6 gr olması gerekirken 33 gr şuan
Ben badem yağı kullanmayı düşünüyorumAralik anneleriiii
kızlar catlak kremlerine ne zaman basliyorsunuz kullananlar varmi
ben kontrolde doktoruma sorarim diye dusunuyorum ama gec olabilir belki, zayifim 54 kg hamile kaldim. Şimdi 3 kg vermisim bulantim vardi gecti neyseki
hamilelik oncesi 5 kg almistim onda bile kalcam basenler catladiki simdi daha cok catlar onerileriniz varsa bekliyorum
tatli badem yagida cok iyi geliyormus ama eczaci onernem dedi tuglenme yapiyormusBen badem yağı kullanmayı düşünüyorum
merhaba canım bende aralıkta anne olucam yeniden allah kısmet ederse.ilk bebeğimde 54 kiloyla hamile kaldım ve 82 kiloyla normal doğum yaptım .21 yaşındaydım o zman etim çok pistir normalde .hiçbirşey sürmedim çatlak için,ve nitekimde hiç Çatlağım yok dersen kilomu veremedim o yüzden mi belli değil hayır canım 56 kg’a kadar indim bence tamamen bünye ile ilgili olan bir şey gene hamileyim fakat hiçbir şey sürmeyeceğim mesela annem sürmüş her yeri çatlak içinde harita gibi tüm vücudu .Aralik anneleriiii
kızlar catlak kremlerine ne zaman basliyorsunuz kullananlar varmi
ben kontrolde doktoruma sorarim diye dusunuyorum ama gec olabilir belki, zayifim 54 kg hamile kaldim. Şimdi 3 kg vermisim bulantim vardi gecti neyseki
hamilelik oncesi 5 kg almistim onda bile kalcam basenler catladiki simdi daha cok catlar onerileriniz varsa bekliyorum
Ne guzel canim olmamasi benim simdiden basenlerde var demekki olacak diye dusunuyotummerhaba canım bende aralıkta anne olucam yeniden allah kısmet ederse.ilk bebeğimde 54 kiloyla hamile kaldım ve 82 kiloyla normal doğum yaptım .21 yaşındaydım o zman etim çok pistir normalde .hiçbirşey sürmedim çatlak için,ve nitekimde hiç Çatlağım yok dersen kilomu veremedim o yüzden mi belli değil hayır canım 56 kg’a kadar indim bence tamamen bünye ile ilgili olan bir şey gene hamileyim fakat hiçbir şey sürmeyeceğim mesela annem sürmüş her yeri çatlak içinde harita gibi tüm vücudu .
inşallah canımNe guzel canim olmamasi benim simdiden basenlerde var demekki olacak diye dusunuyotum
birazda bunyeyle alakali sanirim
bebeklerimiz saglicakla gelsinde canim insallah
benimde sat 26 mart canım benim de ikinci çocugum . kızım 8 yasındaBenim de sat 26 Mart Aralık sonu görünüyo 2. Gebeliğim daha doktora gitmedim ben 15 inden sonra gidicem Allah’ın izniyle kalp atışlarını da duyarım diye düşündüm kızım daha küçük benim 2 yaşında ama bekadan heyecanlı bişey olduğunu unutmuşum Allah isteyen herkese nasip etsin
ben gittim doktora keseyi gördüm 2, buçuk hafta sonra gel dediBenim de sat 26 Mart Aralık sonu görünüyo 2. Gebeliğim daha doktora gitmedim ben 15 inden sonra gidicem Allah’ın izniyle kalp atışlarını da duyarım diye düşündüm kızım daha küçük benim 2 yaşında ama bekadan heyecanlı bişey olduğunu unutmuşum Allah isteyen herkese nasip etsin
Badem yağı bazı kişilerde tüylenme yapıyor bazılarında yapmıyor ben kaşım içinde hep sürdüm hiç tüylenme yapmadıtatli badem yagida cok iyi geliyormus ama eczaci onernem dedi tuglenme yapiyormus
normal badem yagimi seninki
2 aylik hamileyim dudagmn yarisi ucuk 2 haftadirgecmek bilmedi. Direncimz dustugunden oluyor sanirim.Merhaba güzel hanımlar. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim henüz kan vermedim kısmetse inşaALLAH bir iki güne kan testine gidicem. Size sorum olacaktı. İlk haftalarda dudak uçuklaması yaşayanınız oldu mu? Benim hep dudağım uçukladığında bi kere uçuklar geçerdi. Bu haftalarda artık art arda 3uçuk çıktı biri iyileştikten sonra diğeri çıkıyor ilk kez başıma böyle bişey geldi. Sizce neden olabilir? Ve yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?