Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

allah korusun cnm benim korkularin gecmiyo ama kendimi telkin etmeye çabalıyorum insallah bi sonraki randevude güzel haberler aliriz birbirimize guzel haberler veririz

Merhaba çok sevindim adınıza . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Siz nasılsınız peki? Karniniz da büyüdü mü? Hareket hissediyorsanız ne zaman hissetmeye başladınız?
Kilo almadım ama 4 aylık hamile gibi karnım şiş hareketlenme falan hissettirde gaz falandır dedim 2 aylık bebeğin hareketi nasıl hissedilir ki diye düşünüyodum meğer çok yaramaz bebişim varmış yediklerimde ona yarıyo baya kilolu bişey doğacak galiba nasıl doğuracaksam artık 6 gr olması gerekirken 33 gr şuan

Eklentiler

• BEC63B26-1965-408D-B79F-7ACAC804404B.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 59
masallah ona :))

allah korusun cnm benim korkularin gecmiyo ama kendimi telkin etmeye çabalıyorum insallah bi sonraki randevude güzel haberler aliriz birbirimize guzel haberler veririz
Amin canım düşünüp üzülmek bize bir fayda vermiyor iyi düşünmek lazım. İlk günler daha karamsardım ama şuan daha iyiyim buradaki arkadaşlar rahatlattı. Allahım inşallah burada hep güzel haberlerimizi paylaşırız

Oy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.

Aralik anneleriiii
kızlar catlak kremlerine ne zaman basliyorsunuz kullananlar varmi
ben kontrolde doktoruma sorarim diye dusunuyorum ama gec olabilir belki, zayifim 54 kg hamile kaldim. Şimdi 3 kg vermisim bulantim vardi gecti neyseki
hamilelik oncesi 5 kg almistim onda bile kalcam basenler catladiki simdi daha cok catlar onerileriniz varsa bekliyorum

Ben badem yağı kullanmayı düşünüyorum

merhaba canım bende aralıkta anne olucam yeniden allah kısmet ederse.ilk bebeğimde 54 kiloyla hamile kaldım ve 82 kiloyla normal doğum yaptım .21 yaşındaydım o zman etim çok pistir normalde .hiçbirşey sürmedim çatlak için,ve nitekimde hiç Çatlağım yok dersen kilomu veremedim o yüzden mi belli değil hayır canım 56 kg’a kadar indim bence tamamen bünye ile ilgili olan bir şey gene hamileyim fakat hiçbir şey sürmeyeceğim mesela annem sürmüş her yeri çatlak içinde harita gibi tüm vücudu .

Ben sadece yedigimi içtiğime dikkat ediyorum çünkü çok çabuk kilo alan bir yapım var gene aynı şekilde olmak istemiyorum fit bir anne olmak istiyorum dün doktorumla görüştüm ekmek makarna ve pilav bir de şeker bunları hayatından çıkar ne sana ne de çocuğuna hiçbir yarari faydası olmaz dedi günde altı öğün ye yumurtanı ihmal etme yorduğunu ye Muhakkak su tüket ve kefir tüket dedi kuruyemişlerdan muhakkak Kavrulmamış çiğ olanları tercih et özellikle kaju ceviz kuru kayısı Kavrulmamış fındık ye dedi bunları yazıyorum belki merak eden olur diye iki gündür beri çok dikkat ediyorum aburcubur hiçbir şey yemiyorum şekerli hiçbir şey yemiyorum az az ve sık sık yiyorum

Ne guzel canim olmamasi benim simdiden basenlerde var demekki olacak diye dusunuyotum
birazda bunyeyle alakali sanirim
bebeklerimiz saglicakla gelsinde canim insallah

Çok kilo almamaya çalışın arkadaşlar açıkalın demiyorum ama sağlıklı şeyler tüketince benim ilk doğumumda o kadar kilo aldım doğum yaptığında kızım 3 kg 200 gramdı Size sadece tavsiyem bul lütfen dikkat edin hamileyim gün nasılsa veririm diye düşünmeyin çok yersiniz çatlaklar da olur

Benim de sat 26 Mart Aralık sonu görünüyo 2. Gebeliğim daha doktora gitmedim ben 15 inden sonra gidicem Allah’ın izniyle kalp atışlarını da duyarım diye düşündüm kızım daha küçük benim 2 yaşında ama bekadan heyecanlı bişey olduğunu unutmuşum Allah isteyen herkese nasip etsin

benimde sat 26 mart canım benim de ikinci çocugum . kızım 8 yasında

ben gittim doktora keseyi gördüm 2, buçuk hafta sonra gel dedi

tatli badem yagida cok iyi geliyormus ama eczaci onernem dedi tuglenme yapiyormus
normal badem yagimi seninki
Badem yağı bazı kişilerde tüylenme yapıyor bazılarında yapmıyor ben kaşım içinde hep sürdüm hiç tüylenme yapmadı doğal diye badem yağı kullanmayı düşünüyorum

Bende dikkat etmeye çalışıyorum özellikle tatlı şeyler pirinç makarna tüketmemeye özen gösteriyorum. Meyve gibi şeyleri de akşam değil de gündüz tüketiyorum. Su içiyorum sürekli çok şükür bulantım falan yok ama sürekli uyku halindeyim sanırım ilaçlar da etkiliyor. Çatlaklar içinde vücudunuz müsaitse ne kullanırsan kullan çatlak oluşur. Benim şuan bile biraz var. Çünkü cildim çok kuru ve çatlamaya müsait ama yinede 4 yada 5. Aydan sonra badem yagı ve zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Çevremdeki bir çok kişi genelde bunları kullandı ve hepsi memnun. Krem vs türevleri ne kadar bitkisel deselerde kimyasal içeriyor o yüzden doğal şeyler kullanmak en güzeli.

2 aylik hamileyim dudagmn yarisi ucuk 2 haftadirgecmek bilmedi. Direncimz dustugunden oluyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…