- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Yolunda denildi fakat 2 gündür inanılmaz kasıklarimda kramplar oluyo gecmiyoMeraba bende yazdıklarınızın hepsini kullanıyorum ilk başlarda mide bulantım vardı iğneye başladığımdan beri bulantım kasık batmalarım kayboldu. 2 gün önce kontrole gittim cok şükür bir sıkıntı yoktu. Sizinde ilaçlar etkilemiş olabilir stres yapmayın herşey yolundadır umarım
Kızlar ya benim midem hala çok bulanıyorDoğru düzgün beslenemiyorum zorla bir kaç şey yiyorum ama midem sabahtan akşama bulanıyor. Sizlerin geçti mi? Bebeğim 4 gün gerideydi zaten beslenmezsem bişey olur mu diye korkuyorum.
Bilmiyorum kuzum ilk zamanlar normal diyorlar bebek yerleştiği için. Bir daha ki kontrolünde sorarsın doktora cok şiddetli olursa beklemeden git hattaYolunda denildi fakat 2 gündür inanılmaz kasıklarimda kramplar oluyo gecmiyo
İlaç hiç içmedim ya zarar falan vermesin diye. Dün daha az bulanmıştı bugün coşuyoruz yemek resmi görmeye tahammülüm bile yok. Okuldayım çok zorlanıyorum ya kokular içimi kaldırıyorTam da bunu sormak için girmiştim foruma. Aynı durumdayız ve hiçbir çare bulamadım. Bir şey yiyemiyorum ve sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kanser hastalarının kullandığı bulantı ilacını kullanıyorum, hiç faydasını göremedim. O kadar etkili bir ilaç bile rahatlatmıyorsa ne yapayım ben daha?
Benim baştan beri hep var adet ağrısı gibi ara ara geliyor. Ben ağrım olmayınca korkuyorum bişey mi oldu diyeYolunda denildi fakat 2 gündür inanılmaz kasıklarimda kramplar oluyo gecmiyo
İlaç hiç içmedim ya zarar falan vermesin diye. Dün daha az bulanmıştı bugün coşuyoruz yemek resmi görmeye tahammülüm bile yok. Okuldayım çok zorlanıyorum ya kokular içimi kaldırıyorçok uzun mu sürüyor acaba geçmesi. Hafif bulantıya razıyım valla çok olması kötü oluyor. Bir de ben hiç istifra edemem etsem belki rahatlarım ama yapamıyorum onu da
Ya seninki daha da zor Allah yardımcımız olsun canım. Ben yemek falan yapamam iftara ailelerimiz yakında biraz eşimin ailesi biraz benim ailemde yapıcaz. Ben elimi yemeğe süremiyorum. Elma erik ve simit ile yaşamımı sürdürüyorum. İçim kalkıyor diğer her şeye tansiyonum düşüyor. Allah yardım etsin ne yapacağız hiç bilmiyorum evde olsak en azından yatıp unutmaya çalışıyorum. Okulda daha da kötü oluyorBen hem bulanıyorum hem çıkarıyorum. Dayanacak gibi değildi, doktor önerdi ilacı ama dediğim gibi faydası olmadı maalesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Ramazan da geldi. Malum iftar hazırlığı yapılacak. Çok zor durumdayım. Herkes geçer diyor ama ben hiç inanmıyorum. Ne hafifliyor ne de azalıyor. Okul da cabası zaten. Dersin ortasında bulantı hissi zirve yapıyor, ne yapacağımı bilemiyorum.
Ya seninki daha da zor Allah yardımcımız olsun canım. Ben yemek falan yapamam iftara ailelerimiz yakında biraz eşimin ailesi biraz benim ailemde yapıcaz. Ben elimi yemeğe süremiyorum. Elma erik ve simit ile yaşamımı sürdürüyorum. İçim kalkıyor diğer her şeye tansiyonum düşüyor. Allah yardım etsin ne yapacağız hiç bilmiyorum evde olsak en azından yatıp unutmaya çalışıyorum. Okulda daha da kötü oluyor
Günaydın kızlar benim de sabahları miğdem bulanıyor tamam işte geliyor diyorum baş ağrısı miğde bulantısı bir anda geliyor gözümü kapatıyorum geçecek diyorum düşünmemeye çalışıyorum 10 dk sonra geçiyor
Ben kendimi tutuyorum biliyorum böyle iyice bulandırsam öğürsem neler yaşayacağımı geçsin diye bekliyorum İnanBenimki gün boyu sürüyor canım. Onu ben de denedim ama öğürme hissine engel olamıyorum.
Canlar ben de kötü haldeydim 2 buçuk aylık
Ramazan orucu nasıl tutucam hiç bilmiyorum
Aranızda tutacak olan var mı
Doktorlarınız ne dedi
Bende tutmuyorum ilaç ve iğne kullanıyorum bir de tansiyonum düşük sürekli başım dönüyor. 4 5 aylık olsaydı tutardım ilk zamanlar pek önermiyor doktorlarCanlar ben de kötü haldeydim 2 buçuk aylık
Ramazan orucu nasıl tutucam hiç bilmiyorum
Aranızda tutacak olan var mı
Doktorlarınız ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?