Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Kızlar ya benim midem hala çok bulanıyor Doğru düzgün beslenemiyorum zorla bir kaç şey yiyorum ama midem sabahtan akşama bulanıyor. Sizlerin geçti mi? Bebeğim 4 gün gerideydi zaten beslenmezsem bişey olur mu diye korkuyorum.

Yolunda denildi fakat 2 gündür inanılmaz kasıklarimda kramplar oluyo gecmiyo

Tam da bunu sormak için girmiştim foruma. Aynı durumdayız ve hiçbir çare bulamadım. Bir şey yiyemiyorum ve sinirlerim bozulmaya başladı artık. Kanser hastalarının kullandığı bulantı ilacını kullanıyorum, hiç faydasını göremedim. O kadar etkili bir ilaç bile rahatlatmıyorsa ne yapayım ben daha?

Kızlar benim hiç bir belirtim yok ilk zamanlar midem bulanıyordu şuan hiç yok. Akıntım vardı 3 4 gündür o da yok zaten başka belirtim yoktu. Sadece vücut ısım cok yüksek onu hissediyorum. Normalde cok üşürüm ayaklarım özellikle 2 3 corap giyerim bazen yinede ısınmaz şuan corapsız dolaşıyorum. Belirti olsa bir dert olmasa bir dert insan korkuyor var mı böyle şeyler yaşayan, yada bu durum normal mi

İlaç hiç içmedim ya zarar falan vermesin diye. Dün daha az bulanmıştı bugün coşuyoruz yemek resmi görmeye tahammülüm bile yok. Okuldayım çok zorlanıyorum ya kokular içimi kaldırıyor çok uzun mu sürüyor acaba geçmesi. Hafif bulantıya razıyım valla çok olması kötü oluyor. Bir de ben hiç istifra edemem etsem belki rahatlarım ama yapamıyorum onu da

Yolunda denildi fakat 2 gündür inanılmaz kasıklarimda kramplar oluyo gecmiyo
Benim baştan beri hep var adet ağrısı gibi ara ara geliyor. Ben ağrım olmayınca korkuyorum bişey mi oldu diye Daha önceki hamileliğimde kaşık ağrım durunca bi iki gün sonra kontrole gittiğimizde kalbi durduğunu öğrenmiştim. Belki saçma belki ağrı ile hiç alakası Yok ama böyle kafamda kodlamışım. Ağrıyor diye seviniyorum ağrı dediğim aşırı dayanılmayacak bir ağrı değil bu arada.

Ben hem bulanıyorum hem çıkarıyorum. Dayanacak gibi değildi, doktor önerdi ilacı ama dediğim gibi faydası olmadı maalesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Ramazan da geldi. Malum iftar hazırlığı yapılacak. Çok zor durumdayım. Herkes geçer diyor ama ben hiç inanmıyorum. Ne hafifliyor ne de azalıyor. Okul da cabası zaten. Dersin ortasında bulantı hissi zirve yapıyor, ne yapacağımı bilemiyorum.

Ya seninki daha da zor Allah yardımcımız olsun canım. Ben yemek falan yapamam iftara ailelerimiz yakında biraz eşimin ailesi biraz benim ailemde yapıcaz. Ben elimi yemeğe süremiyorum. Elma erik ve simit ile yaşamımı sürdürüyorum. İçim kalkıyor diğer her şeye tansiyonum düşüyor. Allah yardım etsin ne yapacağız hiç bilmiyorum evde olsak en azından yatıp unutmaya çalışıyorum. Okulda daha da kötü oluyor

Günaydın kızlar benim de sabahları miğdem bulanıyor tamam işte geliyor diyorum baş ağrısı miğde bulantısı bir anda geliyor gözümü kapatıyorum geçecek diyorum düşünmemeye çalışıyorum 10 dk sonra geçiyor

Amin inşallah. Yemek yemezsem tansiyon düşüklüğü bende de oluyor. Normalde de tansiyonum düşüktür benim. Bulanınca iyice perişan oluyorum, bayılacak gibi. 2 aylık hamileyim. Tek duam, 1 ay sonra geçmesi bulantıların

Benimki gün boyu sürüyor canım. Onu ben de denedim ama öğürme hissine engel olamıyorum.

Canlar ben de kötü haldeydim 2 buçuk aylık
Ramazan orucu nasıl tutucam hiç bilmiyorum
Aranızda tutacak olan var mı
Doktorlarınız ne dedi

Doktorlarınız ne dedi

Gün içerisinde kullandığım ilaçlar var. O yüzden tutmuyorum ben. Zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Arada ufak tefek atıştırmazsam da bayılırım herhalde. Bu sene böyle oldu. Rabbim nasip ederse doğumdan sonra ilk fırsatta tutarım

Merhaba kızlar ;

Kese ile birlikte miyomu da görünen var mı ? benimde kasık ağrım vardı 5 cm miyom varmış doktor bundan kaynaklı olabilir dedi

Doktorlarınız ne dedi
Bende tutmuyorum ilaç ve iğne kullanıyorum bir de tansiyonum düşük sürekli başım dönüyor. 4 5 aylık olsaydı tutardım ilk zamanlar pek önermiyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…