- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Seninle ayniyim 8 hafta 3 gunlyk hamileym 2 kere kustum sadce aksamlari hafif bulantim olyor kasik agirisicok az . normal yasiyorum sadce istahim inanilmaz kapali bisey istemyr cnm yiyemiyorum yutamiyorum. Bide asiri sicak vucudum . hatta bazen korkuyorum yolunda okmyn bisi mi vr dieKızlar benim hiç bir belirtim yok ilk zamanlar midem bulanıyordu şuan hiç yok. Akıntım vardı 3 4 gündür o da yok zaten başka belirtim yoktu. Sadece vücut ısım cok yüksek onu hissediyorum. Normalde cok üşürüm ayaklarım özellikle 2 3 corap giyerim bazen yinede ısınmaz şuan corapsız dolaşıyorum. Belirti olsa bir dert olmasa bir dert insan korkuyorvar mı böyle şeyler yaşayan, yada bu durum normal mi
Benimde sadece vücut ısım yüksek şuan başka bir belirtim yok bir de sürekli acıkıyorum bulantım falan yok. Ya bu aslında olabilen bir şey tabi herkesin midesi bulanacak diye bir şey yok ama bundan önceki 2 hamileliğimde de sürekli midem bulandı kusuyordum hatta ondan kafam cok takılıyor. Çarşamba gideceğim doktora bakalım herşey yolundadır inşallah. Senin sat ne zaman kuzum?Seninle ayniyim 8 hafta 3 gunlyk hamileym 2 kere kustum sadce aksamlari hafif bulantim olyor kasik agirisicok az . normal yasiyorum sadce istahim inanilmaz kapali bisey istemyr cnm yiyemiyorum yutamiyorum. Bide asiri sicak vucudum . hatta bazen korkuyorum yolunda okmyn bisi mi vr die
Kese altı kanamam devam ediyo ilaçlarımı kullanmak zorundayım 3 hafta daha düşük riskin devam edecek dedi sabah akşam alıyorum ilaçlarımı oruç kesinlikle yasak banaCanlar ben de kötü haldeydim 2 buçuk aylık
Ramazan orucu nasıl tutucam hiç bilmiyorum
Aranızda tutacak olan var mı
Doktorlarınız ne dedi
sizin dışarıya kanamanız mı varKese altı kanamam devam ediyo ilaçlarımı kullanmak zorundayım 3 hafta daha düşük riskin devam edecek dedi sabah akşam alıyorum ilaçlarımı oruç kesinlikle yasak bana
Hayır yok ultrason da görünüyormuşsizin dışarıya kanamanız mı var
Merhaba ama sizin iyiydi herşey üstelik bebek baya büyüktü bu yeni mi oldu hep var mıydıKese altı kanamam devam ediyo ilaçlarımı kullanmak zorundayım 3 haa daha düşük riskin devam edecek dedi sabah akşam alıyorum ilaçlarımı oruç kesinlikle yasak bana
Hep vardı gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum kan sulandırıyla birlikte hormon değerim çok düşük hormonu benimle aynı olanlar hamile kalamıyolarmış doktor mucize diyebiliriz dedi hatta Bebek iyi ama 3 hafta daha risk devam edicek ilaçlarını ihmal etme Allah’ın izniyle bişey olmaz dediMerhaba ama sizin iyiydi herşey üstelik bebek baya büyüktü bu yeni mi oldu hep var mıydı
Çok şükür o zaman hem kontrol altına da alınmış. Inşallah hayırlısıyla güzel şekilde geçer bu üç hafta daHep vardı gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum kan sulandırıyla birlikte hormon değerim çok düşük hormonu benimle aynı olanlar hamile kalamıyolarmış doktor mucize diyebiliriz dedi hatta Bebek iyi ama 3 hafta daha risk devam edicek ilaçlarını ihmal etme Allah’ın izniyle bişey olmaz dedi
az kalmış 3 hafta sonra 3 ayı tamamlıyacaksın değilmiHep vardı gebeliğin başından beri progestan kullanıyorum kan sulandırıyla birlikte hormon değerim çok düşük hormonu benimle aynı olanlar hamile kalamıyolarmış doktor mucize diyebiliriz dedi hatta Bebek iyi ama 3 hafta daha risk devam edicek ilaçlarını ihmal etme Allah’ın izniyle bişey olmaz dedi
genelde evet 6 cı haftada görülebilir boyuta ulaşıyo ama minicikKızlar bir şey soracağım bebek kesede kalp atışı oluşmaya başladıktan sonra mı görülüyor ?
aç kalmamaya çalış acıkınca bendede artıyomerhaba arkadaşlar benim de bulantılarım arttı. mide boş kalınca artıyor.
onun dışında ara ara kasık ağrılarım oluyor.
genelde 6 cı hafta sonuna doğru bebek ve kalp atışı görülüyo panik yapmana gerek yok gayet iyiDoktordan geliyorum şuan ultrasona göre 5+5 hamile gözüküyorsun dedi sadece kese göründü. 1 hafta önce de sadece kese görünmüştü. Sat 21 mart bu arada Haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. Ama bebeğin de görülmesi gerekmiyor mu? Yoksa bebek kalp atışıyla mı görülüyor. Boş gebelik olma ihtimali var mı olsa anlaşılır mıydı
Yani burası gerçekten insanı etkiliyor boş gebelik kaç kişi de bir görülür araştırmak lazım sen de hayırlısı ile haftaya bebeğinide görürsün kalp atışını da biz hamile kalır kalmaz doktora gidiyoruz erken gidince de böyle oluyor doktora giderken çok stres yapıyoruz kendimize keşke herşey eskisi gibi olsaydı eskiden annelerimiz hiçbir şey bilmeden hamileliklerin tadını çıkarmışlarDoktordan geliyorum şuan ultrasona göre 5+5 hamile gözüküyorsun dedi sadece kese göründü. 1 hafta önce de sadece kese görünmüştü. Sat 21 mart bu arada Haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. Ama bebeğin de görülmesi gerekmiyor mu? Yoksa bebek kalp atışıyla mı görülüyor. Boş gebelik olma ihtimali var mı olsa anlaşılır mıydı
bu onun bunun dediğiyle ilgili birşey değil ki senin nasıl hissettiğinle ilgili. kötü olmuyorsan ağır işte çalışmıyorsan uykunu ve iftar sahurdaki beslenmeni iyi yapıyorsan tutabilirsin. ama oldu ki riskli bir durumun kanama gibi idrar yolu enfeksiyonu sancısı gibi seni yoran bir şeyler olursa bozarsın .Kızlar merhaba ben doktoruma danışarak oruc tutuyorum doktorum tutabilirsin dedi ama internette yazanlardan dolayı kuşkulandım sizlerde tutan var mi sizce tutmalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?