- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
çok haklısın bazı olumsuzları hiç duymamak bilmemek daha iyi olurmuş .Yani burası gerçekten insanı etkiliyor boş gebelik kaç kişi de bir görülür araştırmak lazım sen de hayırlısı ile haftaya bebeğinide görürsün kalp atışını da biz hamile kalır kalmaz doktora gidiyoruz erken gidince de böyle oluyor doktora giderken çok stres yapıyoruz kendimize keşke herşey eskisi gibi olsaydı eskiden annelerimiz hiçbir şey bilmeden hamileliklerin tadını çıkarmışlar
bende 5+0 iken doktora gittiğimde kalp atımını duyamadım doktor 15 gün sonra gel dedi. endişelenme normaldir.Doktordan geliyorum şuan ultrasona göre 5+5 hamile gözüküyorsun dedi sadece kese göründü. 1 hafta önce de sadece kese görünmüştü. Sat 21 mart bu arada Haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. Ama bebeğin de görülmesi gerekmiyor mu? Yoksa bebek kalp atışıyla mı görülüyor. Boş gebelik olma ihtimali var mı olsa anlaşılır mıydı
genelde evet 6 cı haftada görülebilir boyuta ulaşıyo ama minicik
Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah öyledirgenelde 6 cı hafta sonuna doğru bebek ve kalp atışı görülüyo panik yapmana gerek yok gayet iyi
Evet haklısınız aslında hiç böyle tezcanlı biri değilim ama daha önce kayıplar yaşadığım için şuan fazla üstüne düşüyorum. Tabi bu elimde olan bir durum değilYani burası gerçekten insanı etkiliyor boş gebelik kaç kişi de bir görülür araştırmak lazım sen de hayırlısı ile haftaya bebeğinide görürsün kalp atışını da biz hamile kalır kalmaz doktora gidiyoruz erken gidince de böyle oluyor doktora giderken çok stres yapıyoruz kendimize keşke herşey eskisi gibi olsaydı eskiden annelerimiz hiçbir şey bilmeden hamileliklerin tadını çıkarmışlar
Kalp atışı için erken zaten biliyorum canım keseyi göreli 2 hafta oluyor sadece bebek görünmediği için endişelendimbende 5+0 iken doktora gittiğimde kalp atımını duyamadım doktor 15 gün sonra gel dedi. endişelenme normaldir.
Evet canım doğru dediklerin kanamam bulantim hicbirseyim yok çok şükür bebek susuz kalır filan yazmışlar o yüzden sordum belki daha önce tutan birileri olmuştur o yüzden sordumbu onun bunun dediğiyle ilgili birşey değil ki senin nasıl hissettiğinle ilgili. kötü olmuyorsan ağır işte çalışmıyorsan uykunu ve iftar sahurdaki beslenmeni iyi yapıyorsan tutabilirsin. ama oldu ki riskli bir durumun kanama gibi idrar yolu enfeksiyonu sancısı gibi seni yoran bir şeyler olursa bozarsın .
Allah’ın izniyleaz kalmış 3 hafta sonra 3 ayı tamamlıyacaksın değilmi
İlk 3 ay ve son 3 ay hiç bir problem olmasa bile yasak bebekte sorunlar çıkarabildiği için dinimiz bize o hakkı vermişEvet canım doğru dediklerin kanamam bulantim hicbirseyim yok çok şükür bebek susuz kalır filan yazmışlar o yüzden sordum belki daha önce tutan birileri olmuştur o yüzden sordum
İlk 3 ay bebeğin organ gelişimi olduğu için asla kendinizi aç bırakmayın az ve sık yiyin diyo doktorlar senin doktorun nasıl müsade etmiş bilmiyorum kazasını yapabilirsin sonradan neden risk ediyosunKızlar merhaba ben doktoruma danışarak oruc tutuyorum doktorum tutabilirsin dedi ama internette yazanlardan dolayı kuşkulandım sizlerde tutan var mi sizce tutmalimiyim
Doğru söylüyorsun canım benim ben doktorumu degistiricem zatenİlk 3 ay bebeğin organ gelişimi olduğu için asla kendinizi aç bırakmayın az ve sık yiyin diyo doktorlar senin doktorun nasıl müsade etmiş bilmiyorum kazasını yapabilirsin sonradan neden risk ediyosun
bende seninle aynı durumdayım kese göründü kalp atımı yok haftaya gel dedi. inşallah haftaya kalp atımı duyarızDoktordan geliyorum şuan ultrasona göre 5+5 hamile gözüküyorsun dedi sadece kese göründü. 1 hafta önce de sadece kese görünmüştü. Sat 21 mart bu arada Haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. Ama bebeğin de görülmesi gerekmiyor mu? Yoksa bebek kalp atışıyla mı görülüyor. Boş gebelik olma ihtimali var mı olsa anlaşılır mıydı
Ben oruç tutmuyorum ama mide bulantısından çok yiyemiyorum meyve ve simit ile günü geçiriyorum resmen. Böyle diyince ben de bir korktum bebeğim zaten 4 gün geriden geliyorduİlk 3 ay bebeğin organ gelişimi olduğu için asla kendinizi aç bırakmayın az ve sık yiyin diyo doktorlar senin doktorun nasıl müsade etmiş bilmiyorum kazasını yapabilirsin sonradan neden risk ediyosun
Bulantını tetikleyen bişey vardır mutlaka bende de oldu bi ara takip ettim çayı çok severim normalde ama hamilelikte çay içtikten 20 dakika kadar sonra bulantım olduğunu farkettim evdeki bişey mutlaka tetikliyordur deterjan havasız kalmış oda buzdolabı ne bilim yada başka bişey takip et istersen bulursun benceBen oruç tutmuyorum ama mide bulantısından çok yiyemiyorum meyve ve simit ile günü geçiriyorum resmen. Böyle diyince ben de bir korktum bebeğim zaten 4 gün geriden geliyorduİçim almıyor zorla meyve giyiyorum peynir simit
Çay falan hiç içemiyorum zaten. Ama dediğiniz mantıklı deneyeceğim teşekkür ederimBulantını tetikleyen bişey vardır mutlaka bende de oldu bi ara takip ettim çayı çok severim normalde ama hamilelikte çay içtikten 20 dakika kadar sonra bulantım olduğunu farkettim evdeki bişey mutlaka tetikliyordur deterjan havasız kalmış oda buzdolabı ne bilim yada başka bişey takip et istersen bulursun bence
Bulantını tetikleyen bişey vardır mutlaka bende de oldu bi ara takip ettim çayı çok severim normalde ama hamilelikte çay içtikten 20 dakika kadar sonra bulantım olduğunu farkettim evdeki bişey mutlaka tetikliyordur deterjan havasız kalmış oda buzdolabı ne bilim yada başka bişey takip et istersen bulursun bence
İnşallah canım aynıyız galiba sen ne zaman gittin doktora? Sat ne zamanbende seninle aynı durumdayım kese göründü kalp atımı yok haftaya gel dedi. inşallah haftaya kalp atımı duyarız
Bende kocadan tiksindimBen de bugün fark ettim. Dışarıda yediğim zaman hiç bulanmıyorum ama evde yemek yiyemiyorum. Evden komple tiksinmişim
sat 23 mart Ben dün ve bir önceki gün gittim. bir önceki gün kese 5 mm ydi. dün 8.6 mm. haftasıyla uyumlu değil dedi,ultrasonda kanama alanı da göründü. bir hafta sonra kalp atımı olması lazım dedi. haftaya salı gidecem inş.İnşallah canım aynıyız galiba sen ne zaman gittin doktora? Sat ne zaman
Bende kocadan tiksindimkokusuna tahammülüm yok koltukta yatıyo
Belki geç döllenme olmuştur canım inşallah her şey yolunda gider. Benimde kese haftasına göre küçük sat 21 mart ama adetime yakın hamile kaldım ondan geriden geliyor sanırım. Bende haftaya salı gideceğim inşallah ikimizde güzel haberler alırızsat 23 mart Ben dün ve bir önceki gün gittim. bir önceki gün kese 5 mm ydi. dün 8.6 mm. haftasıyla uyumlu değil dedi,ultrasonda kanama alanı da göründü. bir hafta sonra kalp atımı olması lazım dedi. haftaya salı gidecem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?