Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

bende geç döllenme düşünüyorum,çünkü beta düşüktü yükseldikten sonra kese görüldü,inş kalp atımını da duyarız,sağlıkla kucağımıza alırız.

8 mart canim insalah hersey yolundadir

Eskiden nenelerimiz annelerimiz hamileyken oruç tutarmış ama yedikleri herşey doğal organikti şimdi zaten iyi kaliteli beslenemiyoruz kesinlikle bebeğinizi aç bırakmayın dinimiz çok güzel bize farz kılmamış sonra tutarsınız. Sevap işleyeyim derken bebeğinizi aç bırakıp hakkına günahına girmeyin derim Allah’ın emaneti bir can taşıyoruz bişey olursa daha büyük günah. Bugün doktora gittim çok şükür 7+3 deyiz ultrasonda 8+2 çıktı. elimden geldiğince sebze meyve yemeye çalışıyorum özellikle 2-3 litre su tüketmeye çalışıyorum geçen hafta doktor bir hastaya kızdı bebeğin suyu az hiç su içmiyor musun diye

Merhaba arkadaslar bende dün özel bir doktora gittim ve hamdolsun kalp atımını duydum (6+3 iken)
şimdi size doktorun detayla anlattığı beslenmeden anlatayim
Bir haftada yenilen et miktari en az bir avuç olacak
Sebzeler ve yeşil yapraklilara cok yer verilecek
Tavuk yemek yok ancak bir dedenin gezen tavugunu kestigini gorursen ondan yersin dedi marketlerden alma dedi
Balık tuket hafta 1 veya 2 defa eger balik tuketemiyorsan semiz otu tüket onda da omega 3 var dedi
Pilav makarna ekmege yasak koymuyorum ama az tüket genede dedi
Zararli hazir paketli seylerden kesinlikle uzak dur dedi(krem santi ketcap mayonez hazir kofteler sucuklar kremalar corbalar milfoyler vs.. )
Bol su iç dedi gunde 3 litre iç dedi 3 icemem dersen en az 2 iç dedi
Detayli vitamin tahlillerini yaptir hangisi eksikse ona göre folic asitidini degistirip karma verebiliriz dedi
Esime bakti ve eş destegi cok onemli moralmen iyi olmali simdi duygusal olarak hassastir sizde bu konuda hem maddi hem manevi destek olun dedi.
Cok hoşuma gitti

Maşallah canım sağlıkla gelişmeye devam etsin inşallah ne güzel her şeyi açıklamış doktorun

Kalp atışını duymuşsun maşallah rabbim hayırlı bi şekilde sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

slm kizlar bende bugün görüştüm doktorumla hersey yolunda çok şükür cok hateketli bi yaramaz dedi acaba 10haftaliktan hareketli olusu erkek bebege mi isaret sizce?
Benimki de çok hareketli gittim bugünde gördüm kıza benziyo dedi doktorum sağlıklı olsun başka hiçbirşey istemiyorum

bende bulantı hep var bazen artıyor bazen azalıyor 1 defa kustum onda da tatlı yemiştim.
tatlı ve şekerli şeylerden nefret ediyorum
halsizlik var
idrar yolu enfeksiyonu var

Yeniden selam kızlar 10ncu haftamıza girdik şükür
Nasıl gidiyor sizlerin
Çok bulantı oluyor mu?

Ben ölüyorum bulantıdan. Hayattan soğudum resmen. 4-5 haftadır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de Allah biliyor. Azalacak diye beklerken daha da artıyor. Yaşam enerjim, hayat sevincim kayboldu.

Ben ölüyorum bulantıdan. Hayattan soğudum resmen. 4-5 haftadır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de Allah biliyor. Azalacak diye beklerken daha da artıyor. Yaşam enerjim, hayat sevincim kayboldu.
Hepimiz aynıyız diye avunuyorum aşırı moralim bozuk ağzımın hiç tadı hep bir miğde bulantısı hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…