Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Ben de. Sadece benim başımda değil, herkes bu süreçten geçiyor diyorum ama yine de çok zor
Benim de hala bulantım var arada azalıp sonra birden artıyor. Bir ara sadece simit yiyordum şuan simitten midem bulanıyor. Sürekli değişik değişik şeylerden tiksiniyorum zorla yemek yiyorum gelişimi yavaş olmasın diye doktora gittim bugün çok şükür iyi bebeğim. Senin iki bebiş diye mi acaba daha çok hissediyorsun kucağımıza alınca bunların hepsine deyecek. Rabbim o günleri de göstersin inşallah

Valla bilmiyorum ki canım. Ama gerçekten çok zordayım. İnşallah sağlıkla büyürler

tatlı şeyleri bende çok yiyemiyorum ve et soğan,
idrar yolları için herhangi bişe yapıyomusn
idrar yolu enfeksiyonu için doktor ilaç vermişti suya atılıp içilen birşey ama bulantıdan dolayı içemedim bi türlü . bol su içmeye çalışıyorum ama sudan da midem bulanıyor sanki . zormuş gerçekten bulantı işi .
henüz bir kaç kere az kustum ama kusma hissi var hep.

bende bulantı hep var bazen artıyor bazen azalıyor 1 defa kustum onda da tatlı yemiştim.
tatlı ve şekerli şeylerden nefret ediyorum
halsizlik var
idrar yolu enfeksiyonu var
Aynen tatlı ve şekerli yiyemiyorum kızlar. Elma bir tek tatlı olarak. Erişteyi haşlayıp sogutup soguk ayran döküp üzerine azcık nane serptim içtim o biraz iyi geldi mide bulantısına. ama yogurt eksi olmasın yapacak arkadaşlar.

Kızlar bende 9+2 deyim kan sulandırıcı oksapar kullanan var mı? Çok acıyorya nereden yapıyorsunuz?

Ben kullanıyordum. 7. haftada bıraktım. Coraspirin ile devam ediyorum. Göbekten vuruyordum ben. Son zamanlarda iğne girmez olmuştu vücuduma. Gerçekten çok acıtıyor.

Göbek büyünce morluklar çok çirkin olur diye bacaga geçtim ama bacakta çok acıyor. Ne sıkıntınız vardı neden bıraktınız bende mthfr a1298c gen mutasyon ve 3 düşük yaşadım. Gerek yok kan sulandırıcıya dediler ama başka bir proftan kendim istedim ilk defa 9+2 yi gördüm. Bu ara bir oglum var 3 Yaşında.

Ben kullanıyordum. 7. haftada bıraktım. Coraspirin ile devam ediyorum. Göbekten vuruyordum ben. Son zamanlarda iğne girmez olmuştu vücuduma. Gerçekten çok acıtıyor.
Siz eden kullanıyordu uz neden bırakınız. Sabahları bende coraspin kullanıyorum ve troid hormonuda.

Kızlar bende 9+2 deyim kan sulandırıcı oksapar kullanan var mı? Çok acıyorya nereden yapıyorsunuz?
Bende göbekten yapıyorum. 8+3 teyiz bebek bir hafta ilerde görünüyor gelişimi ama yinede devam ediyoruz.. ilk gittiğim doktor, amh düşüklüğü ile kendiliğinden hamile kaldım dediğimde hemen başlattı 5. Haftadaydık bide kesede ufak bir kanlanma görmüş crinone jel verdi , hiç kanamam olmadı geçti zamanla ama onada devam ediyorum.şuan ki doktorum çok pinpirikli o yüzden 12. Haftaya kadar ilaçları kesmesek daha iyi olur dedi. İğne konusunda Ben bir başhemşireye danıştım bacağın üst dış tarafına doğru dizden 4-5 parmak yukarı yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum açıkcası acır diye bacakta çok kas var göbek daha iyi sanki ama göbeğimde mosmor süzgeç gibi belki İlk sağlık ocağında yaptırım bacaktan hem deneyim olur.

Bacak çok acıyor cidden ama alısırız heralde kolun arkasından demiş bi arkadaş onu nasıl tutup yapcaz arkasını yani.
Bende progestan igne kullanıyorum gün aşırı hafta sonu 1 günde saglık ocagı kapalı hastane uzak oldugu için crinone jel kullanıyorum çok kötü yaa progestan igne tercihim. Allah crinone kullanana yardım etsin yapması kolay ama çok kötü oluyor sonrası. Tahriş ediyorsa progestan igne ye geçin derim crinone den iyidir.

Crinone kullandıktan sonrası gerçekten çok kötü oluyor bende tahriş yapmadı ama birikiyor ve yıkamayla da gitmiyor çok iğreniyorum ilaçtan doktoruma sorucam daha çok kullanacaksam başka ilaca geçelim diye. Bide Ben sabah akşam kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…