- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Benim de hala bulantım var arada azalıp sonra birden artıyor. Bir ara sadece simit yiyordum şuan simitten midem bulanıyor. Sürekli değişik değişik şeylerden tiksiniyorum zorla yemek yiyorum gelişimi yavaş olmasın diyeBen de. Sadece benim başımda değil, herkes bu süreçten geçiyor diyorum ama yine de çok zor
Canım çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKızlaaar şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum her şey yolunda dedi doktorçok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek günlerin hürmetine
gözünaydın tatlım:)Kızlaaar şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum her şey yolunda dedi doktorçok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek günlerin hürmetine
Benim de hala bulantım var arada azalıp sonra birden artıyor. Bir ara sadece simit yiyordum şuan simitten midem bulanıyor. Sürekli değişik değişik şeylerden tiksiniyorum zorla yemek yiyorum gelişimi yavaş olmasın diyedoktora gittim bugün çok şükür iyi bebeğim. Senin iki bebiş diye mi acaba daha çok hissediyorsun kucağımıza alınca bunların hepsine deyecek. Rabbim o günleri de göstersin inşallah
idrar yolu enfeksiyonu için doktor ilaç vermişti suya atılıp içilen birşey ama bulantıdan dolayı içemedim bi türlü . bol su içmeye çalışıyorum ama sudan da midem bulanıyor sanki . zormuş gerçekten bulantı işi .tatlı şeyleri bende çok yiyemiyorum ve et soğan,
idrar yolları için herhangi bişe yapıyomusn
Allah razı olsun canım hepimizin bebişlerini inşallahCanım çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Teşekkür ederim canım benimgözünaydın tatlım:)
İnşallah ilk 3 ay bitince geçer hayırlı ile alırız bebeklerimizi kucağımızaBen de. Sadece benim başımda değil, herkes bu süreçten geçiyor diyorum ama yine de çok zor
Aynen tatlı ve şekerli yiyemiyorum kızlar. Elma bir tek tatlı olarak. Erişteyi haşlayıp sogutup soguk ayran döküp üzerine azcık nane serptim içtim o biraz iyi geldi mide bulantısına. ama yogurt eksi olmasın yapacak arkadaşlar.bende bulantı hep var bazen artıyor bazen azalıyor 1 defa kustum onda da tatlı yemiştim.
tatlı ve şekerli şeylerden nefret ediyorum
halsizlik var
idrar yolu enfeksiyonu var
Kızlar bende 9+2 deyim kan sulandırıcı oksapar kullanan var mı? Çok acıyorya nereden yapıyorsunuz?
Siz eden kullanıyordu uz neden bırakınız. Sabahları bende coraspin kullanıyorum ve troid hormonuda.Ben kullanıyordum. 7. haftada bıraktım. Coraspirin ile devam ediyorum. Göbekten vuruyordum ben. Son zamanlarda iğne girmez olmuştu vücuduma. Gerçekten çok acıtıyor.
Siz eden kullanıyordu uz neden bırakınız. Sabahları bende coraspin kullanıyorum ve troid hormonuda.
Anladım. Anneler gününüz kutlu olsun o zaman. Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)Doktorum tedbir amaçlı vermişti, tüp bebek olduğu için sanırım. Daha fazla kullanmama gerek görmedi.
Anladım. Anneler gününüz kutlu olsun o zaman. Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Bende göbekten yapıyorum. 8+3 teyiz bebek bir hafta ilerde görünüyor gelişimi ama yinede devam ediyoruz.. ilk gittiğim doktor, amh düşüklüğü ile kendiliğinden hamile kaldım dediğimde hemen başlattı 5. Haftadaydık bide kesede ufak bir kanlanma görmüş crinone jel verdi , hiç kanamam olmadı geçti zamanla ama onada devam ediyorum.şuan ki doktorum çok pinpirikli o yüzden 12. Haftaya kadar ilaçları kesmesek daha iyi olur dedi. İğne konusunda Ben bir başhemşireye danıştım bacağın üst dış tarafına doğru dizden 4-5 parmak yukarı yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum açıkcası acır diye bacakta çok kas var göbek daha iyi sanki ama göbeğimde mosmor süzgeç gibi belki İlk sağlık ocağında yaptırım bacaktan hem deneyim olur.Kızlar bende 9+2 deyim kan sulandırıcı oksapar kullanan var mı? Çok acıyorya nereden yapıyorsunuz?
Bacak çok acıyor cidden ama alısırız heralde kolun arkasından demiş bi arkadaş onu nasıl tutup yapcaz arkasını yani.Bende göbekten yapıyorum. 8+3 teyiz bebek bir hafta ilerde görünüyor gelişimi ama yinede devam ediyoruz.. ilk gittiğim doktor, amh düşüklüğü ile kendiliğinden hamile kaldım dediğimde hemen başlattı 5. Haftadaydık bide kesede ufak bir kanlanma görmüş crinone jel verdi , hiç kanamam olmadı geçti zamanla ama onada devam ediyorum.şuan ki doktorum çok pinpirikli o yüzden 12. Haftaya kadar ilaçları kesmesek daha iyi olur dedi. İğne konusunda Ben bir başhemşireye danıştım bacağın üst dış tarafına doğru dizden 4-5 parmak yukarı yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum açıkcası acır diye bacakta çok kas var göbek daha iyi sanki ama göbeğimde mosmor süzgeç gibi belki İlk sağlık ocağında yaptırım bacaktan hem deneyim olur.
Bacak çok acıyor cidden ama alısırız heralde kolun arkasından demiş bi arkadaş onu nasıl tutup yapcaz arkasını yani.
Bende progestan igne kullanıyorum gün aşırı hafta sonu 1 günde saglık ocagı kapalı hastane uzak oldugu için crinone jel kullanıyorum çok kötü yaa progestan igne tercihim. Allah crinone kullanana yardım etsin yapması kolay ama çok kötü oluyor sonrası. Tahriş ediyorsa progestan igne ye geçin derim crinone den iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?