Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Bende bugün kontrole gittim. 8+4 teyiz 9+4 görünüyor kalp atış hızı 171 ama doktorum kanıtlanmış bişey yok bişey söyleyemem ama kendim bir araştırma yapıyorum cinsiyeti öğrenince dosyama eklicem bakalım dedi. Ben hep oğlum olacak gibi hissediyordum hayırlısı sağlıklı olsunda. Sizin doktorunuz net bir şekilde mi söyledi acaba kesin kalp atışı yüksek olanlar kız oluyor diye

bende 2 gün önce gittim kontrole 9+4 haftalık 170 kalp atışı haftasına göre normalmiş. bende erkek hissediyorum. her geçen gün kalp atış hızı azalacak dedi doktor. cinsiyet konusunda bircok sey söyleniyor ama hiçbiri kanıtlanmış seyler değil dedi.annenin hissettiği cıkarmış ama :)

Evet Allah sabır versin kardeşim ben iğne olamadığım zaman kullanıyorum. Progestan İgnede ilk yapıldığı an degil 5-6 saat sonra kalcada agrı yapıyor. Ama bence crinone den iyidir progestan.

Evet Allah sabır versin kardeşim ben iğne olamadığım zaman kullanıyorum. Progestan İgnede ilk yapıldığı an degil 5-6 saat sonra kalcada agrı yapıyor. Ama bence crinone den iyidir progestan.
Progestan fitil verdi doktor crinone i sabahları fitili akşamları kullanırsın dedi. Bu kadar çeşit ilaç kullanıyorum bebeğim için ama içim de hiç rahat değil inşallah bir zararı dokunmaz. Progestan iğnesi olduğunu bilmiyordum her gün mü yaptırıyorsunuz.

Rüyamda da gördüm erkek bebek hatta ismini de eşimle tanıştığım ilk hafta rüyamda görmüştüm 3 sene evvel. Eşim de kız bebek çok seviyor.Çin takvimine göre erkek çıkıyor :) bakalım çok büyük heyecanla bekliyoruz hepimizin evlatları vatanına milletine ailesine hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah ♥

bende rüyamda erkek görüm ama kız omasını isterim tabi sağlıklı olsunda bi iki hafta sabredicez herkesin allah gönlüne göre versin

kızlar ben hep hayatım boyu planlı programlı olmuşumdur ceyizde de bunu yaptım eksikleri liste yapıyodum ama bu kez alışveriş daha heyecanlı:) benim gibi ihtiyaç listesi yapan var mı

Kesin bişey söylemedi kıza benziyo dedi ama sen bişey alma cinsiyeti tam belli olmadan bizim de yanılma payımız yüksek dedi bende erkek gibi hissediyorum bulantı yok yüzüm sivilce dolu ilk gebeliğimde kızım oldu ilk 4 ay domates yoğurt ekmekten başka bişeyi midem almıyodu ama bunda çok rahatım hamile olduğumu unutuyorum hatta

merhaba arkadaşlar kan tahlillerimi yaptırdım. kanım düşük sınırında ama ilaç vermedi doktor.
vitaminlerim ve demirim iyi durumda
ama tsh hormonum yüksek çıktı
dahiliyeye yönlendirdi doktor
dahiliye doktoru tsh ilacı verdi mecbur kullanacaksın risk alamazsın dedi her sabah aç karnına ilaç içeceğim.
yorumları okuyorum da ilaç iğne ne varsa herkes bir şey kullanıyor nasıl bir devire geldik.
inşallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

merhaba, ben de 25 mg eutrox kullanıyorum 3 haftadır. haftaya kontrolüm var tsh inşallah düşmüştür :) beni endokrinolojiye yönlendirmişti doktorum. endokrinolog ilaç kllanmamın hiçbir zararın olmadığını söyledi

Bende euthyrox 50 Mcg kullanıyorum troid hormonu üretmediğimiz için sentetik troid bu hiç korkma faydası var zararı yok. Troid eksikliği düşükler, eka geriligine cinsel gelişime ilgili skntılarm sebep oluyor. İlacı gebelik boyunca kullancaz büyük ihtimal. Aç karnına içilmesi çok kötü arkadasım ama tek derdin bu olsun :)

Bacım hiç bir zararı yok merak etme sen:)progestan hepside zaten vücudumuzun hamileyken sallaması gerekn bir hormon asıl o hormonu az üretiyorsan bebek gelişmiyor düşüyor. Çoook araştırdım canım. Ama progestan fitil kullanmadım ignesi var canm. Fitil yan etki yapıyorsa igne dene Dr una danışp.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Kolun arka kısmındaki yağın fazla olduğu yerden yapın o zaman morarmıyor ve acımıyor
Kızlar ben ilkte kolun arka kısmından yapıyordum sakın denemeyin derim kolumun agrısından küçücük bir şeyi bile tutup kaldıramıyordum. İğneyi her gün değişik kola vurdugum için ne saga ne sola yatabiliyordum sırt üstü de uyuyamadığım için uyumuyordum neredeyse. Şimdi göbekten vuruyorum morariyor ama yapıcak bişey yok en agrısız göbekten.

Bende euthyrox 50 mg başladım 2 gündür kullanıyorum. Bunun dışında 5 tane de ilaç kullanıyorum. Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah şifa için kullanıyoruz hepsini. Sizin tsh değeriniz kaç çıktı?

Meraba arkadaşım bu tarihlere göre döllenme olabilir tabi. Eğer hamileysen yerleşme kanaması olabilir dediğin kanama. Ama bu kadar erken idrara çıkma vs gibi hamilelik belirtileri ortaya çıkmaz diye düşünüyorum. Adetini bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…