Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

sagoll cnm insallah dedigin gibidir <3

Merhaba arkadaşlar.İkili test yaptıranlarınız varmi?Ben Carsamba yada Persembeye randevu alicam.Ama Nisa hastanesine gidiyorum ve fiyati 395 baya bi pahali geldi.Birde acaba sonucu hemen cikarmi?Aslinda doktorumun oldugu hastane bir yandanda dusunuyorum.Bildigim yer insan rahat olur diye

Bende perşembe gitcem 2li taramaya sonuç hemen çıkmaz genelde ama hastaneye göre değişirdi bazı yerlerde aynı gün alan varmış.

bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı arkadaşlar.
ben kız hissediyorum ama çevrem erkek olacak diyor

bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı arkadaşlar.
ben kız hissediyorum ama çevrem erkek olacak diyor

Bence herkes gönlünden geçeni söylüyor Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Önemli olan sağlıklı olmaları

Seni
sanırım aynı gün Doğum yapıcaz bende Cuma gününe randevu almayı düşünüyorum

Bu arada ben yaklaşık 6. haftadan bu yana deli gibi baş ağrısı çekiyorum. Sanırım kan hacmi artışı ve hormonlardan kaynaklanıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda

Bende 30 mayıs perşembeye randevu aldım 2li için. Yukarıda perşembe yazmışım yalnızca. Ve cinsiyet rüyamda 1 kere erkek bir kere kız gördüm oglum erkek kardeş istiyor bende onun için artk erkek istiyorum kız diye ölüyordum ama galiba erkek olursa oglum için daha iyi olacak kız olursa tabi anne baba için özlü bir söz var kız evlat öz evlat diye nasipse tadarız. Ama erkekte olursa sarsmazyaa alıştık evde canavar beslemeye:))

Bu arada ben yaklaşık 6. haftadan bu yana deli gibi baş ağrısı çekiyorum. Sanırım kan hacmi artışı ve hormonlardan kaynaklanıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda
Ben 1 kere yaşadım. Susuz kalıyor olabilirmisiniz. Mide bulantısından pek su içilmiyor. Dr a gittiniz mi kan sulandırıcı faln kullanıyormusunuz o da yapabiliyormuş. Parol agrıyı lesiyorsa Parol için. Mr sakıncalı değilse mr çektirin bence içiniz rahatlar.

kitaplarda yazar bu haftalar baş ağrısı mide bulantısı kadar normal endişe etmenize gerek yok minoset ve parol zararsız demişti doktorum kullanabilirsiniz

Hamile kalmadan önce gerilim tipi baş ağrısından muzdariptim ancak bu kadar sık gelmiyordu ataklar bebekle birlikte taarruza kalktı resmen

kitaplarda yazar bu haftalar baş ağrısı mide bulantısı kadar normal endişe etmenize gerek yok minoset ve parol zararsız demişti doktorum kullanabilirsiniz
Evet benim doktorum da minoset verdi. Şiddetli ağrılarda bir işe yaramasa da yine de ufak ataklarda kesiyor hızını.
Baş ağrısından hüngür hüngür ağladığımı bliyorum ama kontrole gidip kalp atış sesini her duyduğumda iyi kötü her anıma şükrediyorum Yeterki sağlıkla gelsin minik kuzum :)

Doktor beni İkili test için 11. Hafta çağırdı bebeğin gelişimi bir hafta ilerde görünüyor o nedenle ama bayrama denk geliyor muhtemelen bayramdan hemen sonra gideceğim umarım geç olmaz.Fiyatı sordum gittiğim hastanede 135 tl dedi ultrason ve kanda bakılıyor. 395 gerçekten pahalıymış başka hastanelerden de fiyat alın öyle değerlendirin derim.

300 ü her muayne de veriyorum umarım birde ikili de almaz.ama Dr uma çok güveniyorum ankarada bilen varsa prof Dr Batuhan özmen tavsiye ederim kızlar muaynehanesine gidiyorum. Ankara üniv Cebeci tıp fakültesinde yaptırıyor dogumu. İlk sezeryan ı o yaptı eli çok iyidir çok az bir iz kaldı sezeryanda da bi problem yaşamadım hamd olsn.

Kızlar gün içinde neler yiyebiliyorsunuz 6 ögün demiş Dr lar bulantıyı azaltmak için 6 öğünde ne yicezyaa. Zaten herşey den bulamıyoruz. Birde kimler kilo verdi ben 2 kilo vermişim öyle çokta kusma yok ama.kilo alan varmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…