Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Ben 5 kilo verdim. 6 öğün bir kenara çoğu zaman tek öğünle yaşıyorum. Geçmedi bulantılarım bir türlü.

Oyh canım seninki daha fenaymışya. Napcaz böyle bişey yedekte bulanıyorum yemesem de ama şifa olsun diye yemeye calısıyorum sonrası ızdırap. Soguk ayran çorbaşı eriştsli keşkekli yada şehriye li fena olmuyor agzımda hep acı bir tat. Meyvelerden bir tek yeni dünya severek yiyorum.

Herkes “Geçer, az kaldı” diyor ama benim sabrım kalmadı. Zorlayarak yiyip içmeye çalışıyorum 1-2 gündür. İnşallah dediğin gibi şifa olur

Valla ye bacım çıkmıyorsa iyidir yine hamd edip yicez. Moralini bozmak istemem de16. Haftaya kadar sürebilşyormuş bazılarının doguma kadar. İlk gebelik mi? Be ilkinde bu kadar bulanmıyordumya. Bakalım ne olcak. Anlık iyi gelen limon yalamak bide kayısı çaglası bana. Etten tiksinmedim ama tavuk bitti bende balıkta. Ne yicem akşama bilmiom bulgur pilavı denicem bakalım. Çocukta arada heder oluyor iftara çagıran okursa ne ala yoksa çorba makarna babası yaparsa balık tavuk.

Benim yemek konusunda sıkıntım yok galiba kilo bile aldım ama 6 öğünde yemiyorum tabi normal de de aşırı derece de koku hassasiyetim vardı şuan her kokudan midem bulanıyor beni en çok zorlayan durum bu. Hatta 2 gündür akşam yemegini yiyemiyorum kokulardan dolayı ne olucak bilmiyorum. Yumurta ve tavuk yiyemiyorum balık denemedim bile

Maşallah size. Sadece koku ise gayet iyi gidiyor hamilelik. Yemek yerken TV izlemekte iyi okuyor çok incelemeden yemek iyi oluo daldıracak Bi şeyler izlemek iyi geliyor. Koku için bol bol pencere açılabilir ona yapcak bişey yok. Yiyelşmde neler yesek neler aklıma gelmiyoryaa.

İlk gebeliğim. Tavuğun ismini bile duymak istemiyorum. Bulantıya razıyım da ah bir de çıkarmasam Ben de ne yiyeceğimi bilmiyorum. Yeşil elma, leblebi, kraker, limon... Hiçbir yol bulamadım.

Valla kardeşim sizinkide zormuş. Serum yiyin şaka değil kusma varsa arada gidin serum yiyin yazık size.

Peynir maydanoz azck salatalık domatesli sade ekmek sandviç fena olmuyor ama peynir torkunun klasik yiyebiliyorum yani beyaz peynir bu karpuz yanına yenen sert olandan.

Peynir maydanoz azck salatalık domatesli sade ekmek sandviç fena olmuyor ama peynir torkunun klasik yiyebiliyorum yani beyaz peynir bu karpuz yanına yenen sert olandan.
Maydanozu çiğ yemek yasak dedi bana doktorum şükür sadece 2 kez bulantım oldu acıktığım an yemek yemezsem dışa atıyo inat sanki biraz karnımdaki acıkmadan yiyorum bişeyler sürekli tok geziyorum sadece 1 kilo aldım şükür yediklerimde bebeğime yarıyo

Maşallah arkadaşım sana kilo alabildiysen.Evet maydanozun fazlası zararlı bende 6 yaprak felan yiyorum. İdrar söktürücü özelliği var ama güzel koktugu için sabah kahvaltıda ya da sandviç arasında iyi gidiyor abartmadan:)

Ben1 kilo vermiştim şimdi 2 kilo almışım. Daha 10. Haftadayız :) ama Bebeğimin gelişimi çok iyi kilo verilir hiç kafaya takmıyorum önemli olan sağlıklı beslenelim İlk gebeliğim olmasına rağmen fazla bulantı çekmedim aç karnına bulantım oluyor. Tavuk ve yumurtadan tiksiniyorum ama mecburen hergün bir köy yumurtası yemeye çalışıyorum doktor mutlaka önerdi. Ayrıca yoğurt, kendim yapıyorum.
Allah sabır versin sizlere..İnşallah geçer tez zamanda ama beslenemeyenler için Önerim doktorunuza danışıp serum taktırmanız yemek yememek bağışıklığı zayıflatır

maydanozla ilgili bişe soylenmedi bana hiç ne zararı var ki

kızlar bende eğer yemek yapmışsam az yiyorum o akşam çünkü enerjim bitiyor ve kokudan doymuş oluyorum heralde.
en sevdiğim şey yoğurt kendim mayaladığım. 3 öğün yiyorum nerdeyse
dün yoğurtlu semiz otlu dere otlu birşey yaptı bana eşim güzeldi
bulantılar Allaha sükür 2 gündür daha iyi durumda
baş ağrısı oluyor arada.
kendinizi yormayın sürekli eğilip kalkmalı işler yapmayın.
aç bırakmayın küçük küçük birşeyler yiyin elma muz salatalık domates falan
bulantıma ekmek arası salata domates peynir yeşilsoğan vs iyi gelmişti deneyin.

maydanozla ilgili bişe soylenmedi bana hiç ne zararı var ki
Ben normalde detoks olarak haftada bir kere nane, maydonoz, yeşil elma , salatalık suyu sıkıp içerdim. Doktoruma sormuştum zararı var mı diye az miktarda yemeklerin içinde yiyebilirsin o şekilde suyunu içme demişti.Aşırıya kaçmadan yenilebilir ben yemeğin içinden ayıklamıyorum. Ama bazı kaynaklarda böyle geçiyor.
“Maydanoz yaprakları maydanoz yağı içerir ve bu bir uçucu yağdır. Hamile değilken yan etkisi olmasa bile hamileyken olabilir.
Maydanoz yağı düşük ve kürtajı kolaylaştırmak için uyarıcı olarak kullanılan apiol ve myristicin içerir. Bu yağ, adet kanamasını uyarıp, uterus kasılmalarına yol açabilir. Bileşenleri de prematüre doğuma neden olabilir ve anne ile bebek için potansiyel sağlık riski oluşturabilir.”

İkili test için çağırdı Bebek dowm sendromu varmı yokmu öğrenmek için yapılıyormuş farz edelim yaptık var tedavi ediliyomu diye sordum hayır dedi genelde anne babalar gebeliği sonlandırıyomuş varsa da asla aldırmam rabbimin hediyesi dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi yaptırmadım

Ya down sendromu olma ihtimali çıkıyormuş zaten var demiyormuş. Allah esirgesin o ihtimalin yüksek çıkması bile hamileliği zehir eder herşey Allahtan.

Ya down sendromu olma ihtimali çıkıyormuş zaten var demiyormuş. Allah esirgesin o ihtimalin yüksek çıkması bile hamileliği zehir eder herşey Allahtan.
Herşey allahtan herşey onun takdiri ben yaptırmadım o yüzden testi nasıl doğarsa doğsun rabbimin emaneti

Merhaba hamileler dünyadan koptunuz mu:) nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik :))

Son gaz kilo vermeye devam ediyorum 78’den 70’e düştüm. Önceden bu kadar kolay kilo verememiştim. Bilseydim daha önce hamile kalırdım Şaka bir yana, bulantı sıkıntım hala devam ediyor. Cumartesi günü yeni bir doktora muayene olacağım. Umarım sonuç alırım bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…