- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Kızlar gün içinde neler yiyebiliyorsunuz 6 ögün demiş Dr lar bulantıyı azaltmak için 6 öğünde ne yicezyaa. Zaten herşey den bulamıyoruz. Birde kimler kilo verdi ben 2 kilo vermişim öyle çokta kusma yok ama.kilo alan varmı:)
Oyh canım seninki daha fenaymışya. Napcaz böyle bişey yedekte bulanıyorum yemesem de ama şifa olsun diye yemeye calısıyorum sonrası ızdırap. Soguk ayran çorbaşı eriştsli keşkekli yada şehriye li fena olmuyor agzımda hep acı bir tat. Meyvelerden bir tek yeni dünya severek yiyorum.
Valla ye bacım çıkmıyorsa iyidir yine hamd edip yicez. Moralini bozmak istemem de16. Haftaya kadar sürebilşyormuş bazılarının doguma kadar. İlk gebelik mi? Be ilkinde bu kadar bulanmıyordumya. Bakalım ne olcak. Anlık iyi gelen limon yalamak bide kayısı çaglası bana. Etten tiksinmedim ama tavuk bitti bende balıkta. Ne yicem akşama bilmiom bulgur pilavı denicem bakalım. Çocukta arada heder oluyor iftara çagıran okursa ne ala yoksa çorba makarna babası yaparsa balık tavuk.
Maydanozu çiğ yemek yasak dedi bana doktorum şükür sadece 2 kez bulantım oldu acıktığım an yemek yemezsem dışa atıyo inat sanki biraz karnımdaki acıkmadan yiyorum bişeyler sürekli tok geziyorum sadece 1 kilo aldım şükür yediklerimde bebeğime yarıyoPeynir maydanoz azck salatalık domatesli sade ekmek sandviç fena olmuyor ama peynir torkunun klasik yiyebiliyorum yani beyaz peynir bu karpuz yanına yenen sert olandan.
maydanozla ilgili bişe soylenmedi bana hiç ne zararı var kiMaşallah arkadaşım sana kilo alabildiysen.Evet maydanozun fazlası zararlı bende 6 yaprak felan yiyorum. İdrar söktürücü özelliği var ama güzel koktugu için sabah kahvaltıda ya da sandviç arasında iyi gidiyor abartmadan:)
Ben normalde detoks olarak haftada bir kere nane, maydonoz, yeşil elma , salatalık suyu sıkıp içerdim. Doktoruma sormuştum zararı var mı diye az miktarda yemeklerin içinde yiyebilirsin o şekilde suyunu içme demişti.Aşırıya kaçmadan yenilebilir ben yemeğin içinden ayıklamıyorum. Ama bazı kaynaklarda böyle geçiyor.maydanozla ilgili bişe soylenmedi bana hiç ne zararı var ki
İkili test için çağırdı Bebek dowm sendromu varmı yokmu öğrenmek için yapılıyormuş farz edelim yaptık var tedavi ediliyomu diye sordum hayır dedi genelde anne babalar gebeliği sonlandırıyomuş varsa da asla aldırmam rabbimin hediyesi dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi yaptırmadım300 ü her muayne de veriyorum umarım birde ikili de almaz.ama Dr uma çok güveniyorum ankarada bilen varsa prof Dr Batuhan özmen tavsiye ederim kızlar muaynehanesine gidiyorum. Ankara üniv Cebeci tıp fakültesinde yaptırıyor dogumu. İlk sezeryan ı o yaptı eli çok iyidir çok az bir iz kaldı sezeryanda da bi problem yaşamadım hamd olsn.
Herşey allahtan herşey onun takdiri ben yaptırmadım o yüzden testi nasıl doğarsa doğsun rabbimin emanetiYa down sendromu olma ihtimali çıkıyormuş zaten var demiyormuş. Allah esirgesin o ihtimalin yüksek çıkması bile hamileliği zehir eder herşey Allahtan.
Merhaba hamileler dünyadan koptunuz mu:) nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?