Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Canım benim. Alla ne kadar çok vermişsin ama 12 kilo veren duydum rekor sende degil. Bendede bulantıları devam ama az kaldı canm geçicek inşallah. Bulantı saglıklı bebek demek :=) deyip rahatlayalım kendimizi. E yarın Dr un bizimde bilgilendir ne dicek bakalım bulantı için ne dicek. Benm ablamda 10 kilo vermişti . Ben 2-3kilo verdim 67 idim simdi 65 yada 64 üm. Kilo vermişken dikkatli beslenelim sonrası dada bari çok kilo almayalım kendimize bacım. Valla vermek çok zor yaaa :)

tam bulantılarım azaldı derken dün kustum . tüm günüm bulantılı geçti yemek yiyemedim hep kahvaltılık ve meyve yedim . artık olmayan şikayetlere şükreder oldum. örneğin çok şükür başım ağrımıyor çok şükür ayakta durup iş yapabiliyorum . sağlığın kıymetini anlamamız için Allah böyle bir zaman dilimi koymuş öyle düşünüyorum.

Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Fit bir anne olacağım, hem de ikiz annesi. Görenler “Bu kadın 2 çocuk mu doğurmuş?” diyip şaşıracaklar Haber veririm canım mutlaka. Ben de çok merak ediyorum ne diyeceğini.

Ben de dün 2 tane serum taktırdım. Eve geldim, yine çıkardım. Hiçbir faydası olmadı. Ama yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Önceki günlere göre ufak da olsa bir şeyler yiyebiliyorum

Bilge İzmir valla bacım Allah kusanlar yardım etsin ben 3 kere falan kustum çok zor. Devamlı kus ak gibi geziom kusmuom ama yiyemiom da. Yaa mrs kurabiyecim seninkiler ikiz mi maşallah :) ondan bu kadar etkiledi seni demekki. Başka ikiz annesi var mı acaba. Her yerde herkese ikiz dogurcam diye söyleme bacım bak nazar deger. Fesat akrabalara falan söylemeyeydin:))

Ben söylemedim ama herkes duymuş. Nereden öğrendiler, hiiiç bilmiyorum. Ama araştırıp bulacam o ağzı gevşek kimse

İnşallah saglıcakla gelirler zormuş ama güzel yaa ikisini aynı anda büyütür rahatına bakarsın. Bide çocuk düşünürmüsun.

İnşallah saglıcakla gelirler zormuş ama güzel yaa ikisini aynı anda büyütür rahatına bakarsın. Bide çocuk düşünürmüsun.

İnşallah canım. Büyük konuşmayayım ama 3. yü istemem büyük ihtimalle. Zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben Biraz da bu sebepten çift embriyo koydurmuştum o zorlu süreçleri tekrar yaşamamak için. İnşallah Rabbim ikisini de sağlıkla kucağıma almayı nasip eder

benim 12 ci hafta sonu bitiyor ve koku duyarlılığı ile sabah bulantıları ise çok çok azaldı uykularım halsizliğim devam ediyo inşallah sizlerde rahat edersiniz hamileliğin tadına varırız

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun Kuşan hamile arkadaslarim ben de 10.hafta içindeyim çok şükür mide bulantim çok olmadı da 4 gundur gribim ondan korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz

Allah yardımcınız olsun Kuşan hamile arkadaslarim ben de 10.hafta içindeyim çok şükür mide bulantim çok olmadı da 4 gundur gribim ondan korkuyorum inşallah bebeğime bişey olmaz

Cok gecmis olsun bol su ve meyve tuketmeye calis ki vucudun direncini kaybetmesin. Allah'in izniyle bebisin hic etkilenmez:)

Selamlar herkese
Ben de 9 hafta 3 günlük hamile göründüm ultrasonda, 27 Aralık doğum tarihi tahmini.
İşlerimiz dolayısıyla ben yurt dışındayım eşim Türkiyede. Hamile kaldığımdan beri yanı iki aydır görüşmedik insallah bayramda görüşeceğiz. Online konuşma sırasında söyledim hamileyim diye vs. Baya ilginç oldu bizim o anlarımız.
Çok şükür halsizlik bulantı aşırı hissetmiyorum. Islerimiz hallolsun kavusalim diye dua ediyorum.

Cinsiyeti merak ediyorum. Bana hep oğlum olur gibi gelirdi, ben de erkek gibi yetişmişim çocukken fazla hareketiydim ve nazlı biri değildim. Ama şimdi sanki kız olsa mi diye de içimden geçiyor. Sonra en hayırlısı neyse o olsun diyorum. Koca bi insan hayatı sonuçta, Allah en hayırlısını versin sağlıkla huzurla inşallah...

Bulantı yaşayan herkese kolaylıklar diliyorum. Geçici bir süre için böyle olduğunu unutmayalım, inşallah atlatacağız beraber.

Selamlar sevgiler

12 _13 haftalik olan arkadaslar kendinizi seyahate cikabilecek kadar dinç hissediyor musunuz. Ben de o haftalarima bi seyahat planim var da 1 haftaligina ucakla biryerlere gidip geleceğim. Eşim pek gönderme taraftari degil. Iyi degilsem gitmem dedim bende. Sizler nasil hissediyorsunuz?

Zorlu ilk 3 ay gecmis olacak. Bence sıkıntı yasamazsin. Cogu bulanti vs gibi sikayetler de ilk 3 ay sonrasi geciyor, vucudun alismis olacak.

Ben seyahat ettim kese altı kanamam vardı ama çıkmam gerekiyodu doktor kontrolünden sonra çıktım uçakta kendini kasıp stres yapmıyosan binebilirsin dedi uçak korkun yoksa bi problem olmaz bence doktoruna sor istersen

Bilge izmir kardeşim kanama düşük riskin falan varsa binme yolculukta yapma. yoksa bin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…