- 24 Ocak 2019
- 98
- 91
- 18
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Aynı şeyi en son kontrolümde yaşadım. Ben sanıyordum ki öğrenildiği zaman tedavi edilebiliyor. Sordum sadece öğrenmek için deyince yaptırmadım. Bide kesin sonuç vermiyorlar ki. İhtimal üzerine çocuk aldırıyorlar o engelli diye yavrularına kıyanlar. Benim arkadaşıma çocuğun engelli olacak dediler. Hamileliği boyunca ağladı mahvoldu kızcağız. Çocuk doğdu sapasağlam. Hiç birşeyi yokmuş. Bana kalırsa çok gereksiz bir test Rabbim nasıl nasip ederse öyle olacak zaten.İkili test için çağırdı Bebek dowm sendromu varmı yokmu öğrenmek için yapılıyormuş farz edelim yaptık var tedavi ediliyomu diye sordum hayır dedi genelde anne babalar gebeliği sonlandırıyomuş varsa da asla aldırmam rabbimin hediyesi dedim ozaman yapmaya gerek yok dedi yaptırmadım
Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bana da en başlarda kıza benziyo dedi son gittiğimde erkeğe benziyo ama bacak arasında kordon var emin değilim 2 hafta sonra gel dedi bana da ama bi sonraki muaneye kadar gitmicem sağlıklı olduğunu söyledi o yeter cinsiyetini tabiki merak ediyorum ama yazık günah ayda iki kez çağırıyor her seferinde ücret veriyoruz gitmicem o yüzden bi sonraki muaneye kadarBenim bugün tam 12+0 oldu. 4gün önce doktora gittim hamile kaldığımdan beri 3 kilo vermişim. Ama çok da güzel ve sağlıklı besleniyorum yani neden öyle oldu anlamadım. Doktor besleniyorsan bir sıkıntı yok dedi. Ve cinsiyeti %60 kız dedi. Kemik yapısı şu an için kıza benziyor ama kesin demiyorum ama büyük ihtimalle kız dedi. Bu haftalarda doktorların hiçbiri herhalde kesin demiyormuş. Benim doktorum da 2hafta sonra istersen gel çok merak edersen kesinleştirelim dedi çok heyecanlıyım.
Aynen bende gitmeyi düşünmüyorum. Normalde 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak edersen cinsiyeti 2hafta sonra randevu al gel dedi. Bende bekleyeyim diye düşünüyorum. Hem yanılma payı da epey azalmış olur. Ama insan da bir yandan gitsem görsem diye düşünüyor durmadan heyecanıylaSağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bana da en başlarda kıza benziyo dedi son gittiğimde erkeğe benziyo ama bacak arasında kordon var emin değilim 2 hafta sonra gel dedi bana da ama bi sonraki muaneye kadar gitmicem sağlıklı olduğunu söyledi o yeter cinsiyetini tabiki merak ediyorum ama yazık günah ayda iki kez çağırıyor her seferinde ücret veriyoruz gitmicem o yüzden bi sonraki muaneye kadar
Heyecan bitmezAynen bende gitmeyi düşünmüyorum. Normalde 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak edersen cinsiyeti 2hafta sonra randevu al gel dedi. Bende bekleyeyim diye düşünüyorum. Hem yanılma payı da epey azalmış olur. Ama insan da bir yandan gitsem görsem diye düşünüyor durmadan heyecanıyla
doktor 12 ci hafta bitmeden uçağa binmemi önermedi bende 14cü haftama ertelemiştim ama şuan iyiyim bence kusmanız yoksa gidebilirsiniz12 _13 haftalik olan arkadaslar kendinizi seyahate cikabilecek kadar dinç hissediyor musunuz. Ben de o haftalarima bi seyahat planim var da 1 haftaligina ucakla biryerlere gidip geleceğim. Eşim pek gönderme taraftari degil. Iyi degilsem gitmem dedim bende. Sizler nasil hissediyorsunuz?
bende dün gttim ikili test için aynı şeklide bir hafta sonra çıkacak dedi ve bi sonraki gelişte öğrenirsiniz cinsiyet için biraz erken dedi doktorum 3 hafta daha bekliycez malesefSelam tatlı hamişlerBugün ikili tarama testi randevum vardı. Ölçümleri yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği herşey normal çıktı çok şükür birde kan verdim ama o 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyeti hususuna gelinceeee gördü ama söylemedi. Emin olmadan paylaşmıyım bidahaki kontrolde söylerim hem önemli olan sağlıklı olması dedi, merakta bıraktı bizi azıcık :)
korkma önce bi sakinleş dış gebelikse zaten yapılcak bişey yok kan değerin düşük büyük ihtimalle yeni döllenme olduğu içindir keseyi başlarda hiçbirimiz görmedik sadece dua et rabbimden hayırlısını iste dış gebeliksede asla isyan etme bi çoğumuz çok zor dönemlerden geçtik kalp atışını duyup düşükler yaptık dış gebelik sağlıksız bi gebelik zaten öyleyse bile hayırlısını iste rabbim dualarına sessiz kalmazKızlar dış gebelik şüphesi taşıyorum cumart si 1900 olan Kan değerim 32 saat sonra 2588 oldu, artış yavaş. SOl kasığımda geçmeyen bir ağrı var . KEse görülmedi bir bilen var mı sizden dış gebelik midir?????? Çok korkuyorum 2 senedir bebek olmuyor bizim
Kızlar dış gebelik şüphesi taşıyorum cumart si 1900 olan Kan değerim 32 saat sonra 2588 oldu, artış yavaş. SOl kasığımda geçmeyen bir ağrı var . KEse görülmedi bir bilen var mı sizden dış gebelik midir?????? Çok korkuyorum 2 senedir bebek olmuyor bizim
[/QUOTE Kasık ağrını da dert etme benim hala ara sıra ağrıyo Doğuma kadar da bin bir türlü sebeplerden dolayı ağrı kasılma bitmicek başka bi doktora da görün istersen ben ilk bebeğimi doktorun rahatlığı umursamazlığı yüzümden kaybettim en iyisi diye gittiğim doktor bebeğime mâl oldu olmuyor deme bak hamile kalmışsın sonucu her ne olursa olsun demek ki oluyormuş doktorların kestirip attığı asla anne olamazsın dediği birsürü insan tanıyorum şükretmelisin ki ihtimal dahi var
inşallah dr sessizlik kaldıve birşey söylemedi kendimi her ihtimale hazırladım inşallah dış gebelik değildir var mı böyle değerleri yavaş yükselenkorkma önce bi sakinleş dış gebelikse zaten yapılcak bişey yok kan değerin düşük büyük ihtimalle yeni döllenme olduğu içindir keseyi başlarda hiçbirimiz görmedik sadece dua et rabbimden hayırlısını iste dış gebeliksede asla isyan etme bi çoğumuz çok zor dönemlerden geçtik kalp atışını duyup düşükler yaptık dış gebelik sağlıksız bi gebelik zaten öyleyse bile hayırlısını iste rabbim dualarına sessiz kalmaz
Başka bir Dr a daha gidin derim eger içim rahat etsin diyorsanız alttan ultrasona batırın. Kaç haftalık normalde?inşallah dr sessizlik kaldıve birşey söylemedi kendimi her ihtimale hazırladım inşallah dış gebelik değildir var mı böyle değerleri yavaş yükselen
Keseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588dış gebelik degildir inşallah
Başka bir Dr a daha gidin derim eger içim rahat etsin diyorsanız alttan ultrasona batırın. Kaç haftalık normalde?
Keseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588
Kan değerinin 2 katı yükselmesi için 48 saat beklemek lazım 32 saat diyosun ve gayet iyi yükselmiş korkma dua et ve mutlaka başka doktora da git derimKeseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588
Alttan muanenin bi zararı yok baktırdın mı karından görünmeyen alttan görünüyo bende ilk karından görünmedi doktorum merak ediyorsan alttan bakalım dedi baktırdım alttan muanede göründü dediğim gibi 2 katı olması için 48 ve 72 saat aralığında bakılıyo illa 2 gün sonra iki kat olmak şart diye bişey yokKeseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?