Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Selam tatlı hamişler Bugün ikili tarama testi randevum vardı. Ölçümleri yapıldı ense kalınlığı ve burun kemiği herşey normal çıktı çok şükür birde kan verdim ama o 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyeti hususuna gelinceeee gördü ama söylemedi. Emin olmadan paylaşmıyım bidahaki kontrolde söylerim hem önemli olan sağlıklı olması dedi, merakta bıraktı bizi azıcık :)

Benim bugün tam 12+0 oldu. 4gün önce doktora gittim hamile kaldığımdan beri 3 kilo vermişim. Ama çok da güzel ve sağlıklı besleniyorum yani neden öyle oldu anlamadım. Doktor besleniyorsan bir sıkıntı yok dedi. Ve cinsiyeti %60 kız dedi. Kemik yapısı şu an için kıza benziyor ama kesin demiyorum ama büyük ihtimalle kız dedi. Bu haftalarda doktorların hiçbiri herhalde kesin demiyormuş. Benim doktorum da 2hafta sonra istersen gel çok merak edersen kesinleştirelim dedi çok heyecanlıyım.

Aynı şeyi en son kontrolümde yaşadım. Ben sanıyordum ki öğrenildiği zaman tedavi edilebiliyor. Sordum sadece öğrenmek için deyince yaptırmadım. Bide kesin sonuç vermiyorlar ki. İhtimal üzerine çocuk aldırıyorlar o engelli diye yavrularına kıyanlar. Benim arkadaşıma çocuğun engelli olacak dediler. Hamileliği boyunca ağladı mahvoldu kızcağız. Çocuk doğdu sapasağlam. Hiç birşeyi yokmuş. Bana kalırsa çok gereksiz bir test Rabbim nasıl nasip ederse öyle olacak zaten.

Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bana da en başlarda kıza benziyo dedi son gittiğimde erkeğe benziyo ama bacak arasında kordon var emin değilim 2 hafta sonra gel dedi bana da ama bi sonraki muaneye kadar gitmicem sağlıklı olduğunu söyledi o yeter cinsiyetini tabiki merak ediyorum ama yazık günah ayda iki kez çağırıyor her seferinde ücret veriyoruz gitmicem o yüzden bi sonraki muaneye kadar

Aynen bende gitmeyi düşünmüyorum. Normalde 4 hafta sonra gel dedi ama çok merak edersen cinsiyeti 2hafta sonra randevu al gel dedi. Bende bekleyeyim diye düşünüyorum. Hem yanılma payı da epey azalmış olur. Ama insan da bir yandan gitsem görsem diye düşünüyor durmadan heyecanıyla

sağlıkla ilerlemesi ne güzel hamileliklerinizin. gözünüz aydın. ben de en son cuma gitmiştim kalp atışını dinledik.
bu güzel habere odaklanalım, cinsiyeti ben de merak ediyorum. ama dediginiz gibi israf olmasın, ona verilecek parayla çocuğa bir şey alınabilir diye düşünüyorum.
hem bu aşamada kız erkek iki ihtimali de sevinçle kucaklamaya odaklanabiliriz. neden ısrarla ya da icten ice birini istiyorum ki... diğer cinsiyet 0lsa ne değişecek.

bi de bebeğimizin ilerdeki koca ömrünü düşününce, kendi tercihimi dile getirmek biraz komik geliyor. ne diyelim, Allah'tan hayırlısı. :)

Heyecan bitmez biran önce doğsun kucağımda uyusun istiyorum

Hem bulantısı olup çılgınlar gibi çıkarıp hem de kilo alabilen bi ben varımdır heralde 2 kilodan fazla aldım. Bulantılarım ve kusmalarım çok fazla, doktorum bir ilaç verdi, o fayda etti bir tek. Onun dışında aç kalmak tok olmak hiç farketmiyordu sonuç hep ilaç sayesinde çok güzel beslenebiliyorum. Tamamen geçmedi ama kusmuyorum en azından çok şükür.

doktor 12 ci hafta bitmeden uçağa binmemi önermedi bende 14cü haftama ertelemiştim ama şuan iyiyim bence kusmanız yoksa gidebilirsiniz

Son düzenleme:
bende dün gttim ikili test için aynı şeklide bir hafta sonra çıkacak dedi ve bi sonraki gelişte öğrenirsiniz cinsiyet için biraz erken dedi doktorum 3 hafta daha bekliycez malesef

Kızlar dış gebelik şüphesi taşıyorum cumart si 1900 olan Kan değerim 32 saat sonra 2588 oldu, artış yavaş. SOl kasığımda geçmeyen bir ağrı var . KEse görülmedi bir bilen var mı sizden dış gebelik midir?????? Çok korkuyorum 2 senedir bebek olmuyor bizim

korkma önce bi sakinleş dış gebelikse zaten yapılcak bişey yok kan değerin düşük büyük ihtimalle yeni döllenme olduğu içindir keseyi başlarda hiçbirimiz görmedik sadece dua et rabbimden hayırlısını iste dış gebeliksede asla isyan etme bi çoğumuz çok zor dönemlerden geçtik kalp atışını duyup düşükler yaptık dış gebelik sağlıksız bi gebelik zaten öyleyse bile hayırlısını iste rabbim dualarına sessiz kalmaz

inşallah dr sessizlik kaldıve birşey söylemedi kendimi her ihtimale hazırladım inşallah dış gebelik değildir var mı böyle değerleri yavaş yükselen

dış gebelik degildir inşallah
inşallah dr sessizlik kaldıve birşey söylemedi kendimi her ihtimale hazırladım inşallah dış gebelik değildir var mı böyle değerleri yavaş yükselen
Başka bir Dr a daha gidin derim eger içim rahat etsin diyorsanız alttan ultrasona batırın. Kaç haftalık normalde?

Keseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588
Kan değerinin 2 katı yükselmesi için 48 saat beklemek lazım 32 saat diyosun ve gayet iyi yükselmiş korkma dua et ve mutlaka başka doktora da git derim

Keseyi görmedikleri için hafta söyleyen olmadı . Son adet tarihim 19 Nisa’n . Dün sabahki Kan değerim 2588
Alttan muanenin bi zararı yok baktırdın mı karından görünmeyen alttan görünüyo bende ilk karından görünmedi doktorum merak ediyorsan alttan bakalım dedi baktırdım alttan muanede göründü dediğim gibi 2 katı olması için 48 ve 72 saat aralığında bakılıyo illa 2 gün sonra iki kat olmak şart diye bişey yok

Tatlım 2 katı degil yüzde 66 imiş yuvarlıyormuş Dr lar 2 katı diyormuş biri yazmış ayrıca senin durumunda olan birinin yazısını okudum 2016 da dogum yapmış onunda az arıyormuş herkesin 2 katı artacakak diye bir kesin kanıt yok. Canını sıkma bak bu kez üzüntüden gider. Daha 5 hafta 4 günlük geç döllenme olmuş olabilir yaa bu Dr lar hemen dış gebeliği yapıştırıyor sinir oluom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…