- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Bence bir sıkıntı yoktur canım. Benimde devamlı kaşık ağrım oldu ama 11.haftada geçti doktora sorduğumda olabilir rahim büyüyor ve bebek oluşuyor demişti. Özellikle sağ tarafımda oluyordu meğer yumurtlama sağ tarafta olmuş. Ama yine de herkesin böyle olacak diye birşey yok. İstersen doktorunu ara ve sor bu durumu.Hanımlar merhaba. Biz de Aralık ta bebek bekliyoruz inşallah.
Sizlere bir sorum olacak. 5 ve 6 haftalıkken adet olacakmışım gibi bi çekilme oluyordu kasıklarımda. Rahatsız edici değildi sadece adet sancısına benziyordu.
Ve en başından beri hapşırınca aniden çok sert bir batma hissediyorum çoğunlukla sağ tarafımda. Bunun normal olduğunu okumuştum. Fakat son 1 haftadır oturup kalkarken bile sağ tarafımda batma hissediyorum. Yataktan kalkarken, öksürünce, uzanırken, wcye gidince. Hiç kanamam vs olmadı çok şükür. Kontrolüme daha 2 hafta var normalde. Sizce doktora erken gitmemi gerektirecek bir durum mudur yoksa normal mi bu ?
Canım 2 hafta uzun bir süre git bebişinin kalbini dinle için rahat etsin. 2 hahta bişey mi var endişesi çekmektense kurtulursun o düşünceden.Hanımlar merhaba. Biz de Aralık ta bebek bekliyoruz inşallah.
Sizlere bir sorum olacak. 5 ve 6 haftalıkken adet olacakmışım gibi bi çekilme oluyordu kasıklarımda. Rahatsız edici değildi sadece adet sancısına benziyordu.
Ve en başından beri hapşırınca aniden çok sert bir batma hissediyorum çoğunlukla sağ tarafımda. Bunun normal olduğunu okumuştum. Fakat son 1 haftadır oturup kalkarken bile sağ tarafımda batma hissediyorum. Yataktan kalkarken, öksürünce, uzanırken, wcye gidince. Hiç kanamam vs olmadı çok şükür. Kontrolüme daha 2 hafta var normalde. Sizce doktora erken gitmemi gerektirecek bir durum mudur yoksa normal mi bu ?
bencede normal canım benimde oturtuğum yerden hızlı kalkınca kasılma oluyordu ama için rahat etmeyecekse doktoruna bir telefon açabilirsinHanımlar merhaba. Biz de Aralık ta bebek bekliyoruz inşallah.
Merhaba canım benim çok şükür. 13+1 oldu. Bayramdan sonra gel öğrenelim dedi. Ama arkadaşıma 12 haftalıkken kendi Doktoru söylemiş. Benim ki bence gördü söylemedi diye düşünüyorum sen öğrenebildin mimerhaba kızlarr varmı bebişinin cinsiyetini öğrenen
benimkide 12+3 iki gün önce ikili test için gittim banada maalesef bişe söylemedi bi sonraki randevunde söyleriz dedi oda 3 hafta sonraMerhaba canım benim çok şükür. 13+1 oldu. Bayramdan sonra gel öğrenelim dedi. Ama arkadaşıma 12 haftalıkken kendi Doktoru söylemiş. Benim ki bence gördü söylemedi diye düşünüyorum sen öğrenebildin mi
Bence bir sıkıntı yoktur canım. Benimde devamlı kaşık ağrım oldu ama 11.haftada geçti doktora sorduğumda olabilir rahim büyüyor ve bebek oluşuyor demişti. Özellikle sağ tarafımda oluyordu meğer yumurtlama sağ tarafta olmuş. Ama yine de herkesin böyle olacak diye birşey yok. İstersen doktorunu ara ve sor bu durumu.
Canım 2 hafta uzun bir süre git bebişinin kalbini dinle için rahat etsin. 2 hahta bişey mi var endişesi çekmektense kurtulursun o düşünceden.
bencede normal canım benimde oturtuğum yerden hızlı kalkınca kasılma oluyordu ama için rahat etmeyecekse doktoruna bir telefon açabilirsin
Ben bugün ikili test için gittim bebeğimin boyu iki santim kısa çıktı 11 + 3 dü. Bayram sonraki Pazartesi gel o zaman ikili test yapacaklar. Ama peritanolog daha biz sormadan %95 kız dedimerhaba kızlarr varmı bebişinin cinsiyetini öğrenen
Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemi yok erkenden öğrenmişsin ne güzel 14 haftadayım hala net bişey söylemedi başlarda bana da kıza benziyo dedi son gittiğimde erkek gibi ama bacak arasında kordon var emin değilim dedi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahBen bugün ikili test için gittim bebeğimin boyu iki santim kısa çıktı 11 + 3 dü. Bayram sonraki Pazartesi gel o zaman ikili test yapacaklar. Ama peritanolog daha biz sormadan %95 kız dedihayırlısı. Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağına aldırsın kız erkek h fark etmez
Benim de ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı ben de stres yapıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazkızlar birşey srucam doktor ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüleri için değerleri çok güzel dedi. ikili tarama içinde kan testi yaptık 3 gün sonra cıkacak sonucları ama ben dokuz doguruyorum tabiki. ense kalınlıgı ve burun kemıgı iyi olup ikili taramada olumsuz birşey çıkma ihtimali varmı acepp??biliyor musunuz
Tarama testini yaptınız allah korusun aksi bişey çıkarsa napcaksınızBenim de ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi kan sonuçları bayramdan sonraya kaldı ben de stres yapıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
merhaba kızlarr varmı bebişinin cinsiyetini öğrenen
Tarama testini yaptınız allah korusun aksi bişey çıkarsa napcaksınız
[/QUOT
Sonuç degismiycek inşallah sağlıkla atlatır sağlıkla kavusuruz bebislerimizeTarama testini yaptınız allah korusun aksi bişey çıkarsa napcaksınız
Sen icini ferah tut kendiliginden gelmis ummadigin anda mucize gibu gucludur eminim insallah saglikli bisekilde kucagina alircaksin allah herkesin evladini bagislasinmerhaba arkadaşlar. umarım herkesin gebeliği yolundadır. benim tüp bebek tedavisi sonrası olumsuz olmuştu ama bir yıl sonra bebeğim kendiliğinden sürpriz yapmıştı. ben salı günü detaylı ultrason için dr a gitim. bebek iyi çok şükür ama benim bebeği besleyen kanallarımda çentik görüldü . . sıkıntılı bir durummuş . hala kendime gelemedim. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Allah kimseye kötü bişey yasatmasin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Senin de bebeğini sana bağışlasınSen icini ferah tut kendiliginden gelmis ummadigin anda mucize gibu gucludur eminim insallah saglikli bisekilde kucagina alircaksin allah herkesin evladini bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?