- 17 Mayıs 2018
- 16
- 8
- 86
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
çok güzel haberler allah tamamına erdirsin hepimizin inşalla:)merhaba arkadaşlar bu gün 11+0 günlük gebeyim
kontrolden geliyorum
bebeğimi gördüm onun hareketlerini görebilmek çok güzel bir duyguydu . Allaha şükürler olsun .
doktor da herşey yolunda dedi.
ikili test için ense kalınlığını ölçtü 0,7 mm dedi birde kan verdim sonucu 15 gün sonra çıkacak .
boyu da 45 mm haftası ile uyumlu . bunları duymak beni mutlu etti .
cinsiyet için 16. haftayı bekle dedi.
hiç balık yiyemediğimi söyledim omega 3 kullanayım mı dedim. evet balık yağı kullanabilirsin dedi.
seyehat için de riskli bir durumum olmadığı için seyehat edebilirsin dedi.
hepinizden güzel haberler duyabilmek umuduyla...
doktorunuz çok titizmiş :) hayırlı olsun aramıza hoşgeldinizMerhaba,
Bursadan 13+4 günlük hamileyim ilk gebeliğim çok zorlu geçiyor birde çalışıyorum+ böbrek taşım var,
Ç.Doruk sühendan hanıma gidiyorum hala kalp atışlarını dinletmedi doktor tavsiye etmiyormuş bebeğe ısı gidiyormuş ,harketlerini gördük gerçi ama garip geldi hala duyamadım insan kötü oluyor, nasipse aralık 12 si yada 17 si olabilir dedi Cinsiyet olarakta şuanlık erkek diyelim erkek gibi dedi tam kesin değil heralde , sağlıklı olsunda farketmez diyorum artık.
listeye benide yazar mısınız
doktorunuz çok titizmiş :) hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
hadi gözün aydın ,benimde düşük çıktı ikili taramam çok şükür.Bayramdan önce ikili tarama yapmıştım sonucu risk grubu çok düşük çıktı. Bugün de cinsiyete baktık kızdır dedi
gözünüzaydın:))Bayramdan önce ikili tarama yapmıştım sonucu risk grubu çok düşük çıktı. Bugün de cinsiyete baktık kızdır dedi
Amin.Biz çok istiyorduk kız olmasını çok mutlu olduk bugünhadi gözün aydın ,benimde düşük çıktı ikili taramam çok şükür.
Kız candır yahayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Sizin adınıza çok sevindim , benimde gönlümden geçen oydu eşiminde ama erkek dedi nasip rabbim demekki bizim için erkeği hayırlı kıldı buna da şükür sağlıklı olsun da diyoruzAmin.Biz çok istiyorduk kız olmasını çok mutlu olduk bugün
Daha küçük o organı oluşmamıştır bile benim doktorumda hareketli olması gelişimi falan kıza benziyo dedi hep ama erkekmiş hazırlık yapma bence en az 14. Haftayı bekleBende 11+5 günlük hamileyşm kesin olmamakla beraber kız dedi
hayırlı sonuçlarla gel. iyi düşün. testler de vahiy değil ki çok takılma.Gözün aydın canımBenim de kontrolüm Perşembe günü. Bizde de ense ölçümü yapılacak. İnşallah bir sorun çıkmaz
hayırlı sonuçlarla gel. iyi düşün. testler de vahiy değil ki çok takılma.
Canım benim servikal yetmezliğim var doğana kadar adam akıllı hazırlık yapamamDaha küçük o organı oluşmamıştır bile benim doktorumda hareketli olması gelişimi falan kıza benziyo dedi hep ama erkekmiş hazırlık yapma bence en az 14. Haftayı bekle
Oyş maşallah rabbim esirgesinİki erkek de benden gelsin Aralık’ta
Rabbim size bağışlasın bende kaybettim ilk bebeğimi şuan bi sorun görünmüyo ama cesaret edemiyorum bişey almaya Doğuma 1 ay kala bende hiç birşey almayı düşünmüyorum elim gitmiyo hala korkum varCanım benim servikal yetmezliğim var doğana kadar adam akıllı hazırlık yapamam
Pazartesi günü gittik bu sefer de erkek dedigoz
gözün aydın cnm darısı bize ben daha ogrenwmedim 18inde ogrencez
Benim de en son erkek olduSağlıklı olsunlarda cinsiyet önemi yok erkenden öğrenmişsin ne güzel 14 haftadayım hala net bişey söylemedi başlarda bana da kıza benziyo dedi son gittiğimde erkek gibi ama bacak arasında kordon var emin değilim dedi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Evet yaneden erkekler erkek istiyor anlamış değilim benim için hiç önemi yoktu sağlık sadece ama eşim erkek istedikçe sırf mutlu olsun diye erkek ister oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?