Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Merhaba,
Bursadan 13+4 günlük hamileyim ilk gebeliğim çok zorlu geçiyor birde çalışıyorum+ böbrek taşım var ,
Ç.Doruk sühendan hanıma gidiyorum hala kalp atışlarını dinletmedi doktor tavsiye etmiyormuş bebeğe ısı gidiyormuş ,harketlerini gördük gerçi ama garip geldi hala duyamadım insan kötü oluyor , nasipse aralık 12 si yada 17 si olabilir dedi Cinsiyet olarakta şuanlık erkek diyelim erkek gibi dedi tam kesin değil heralde , sağlıklı olsunda farketmez diyorum artık.
listeye benide yazar mısınız

çok güzel haberler allah tamamına erdirsin hepimizin inşalla:)

doktorunuz çok titizmiş :) hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz

Bayramdan önce ikili tarama yapmıştım sonucu risk grubu çok düşük çıktı. Bugün de cinsiyete baktık kızdır dedi

Bayramdan önce ikili tarama yapmıştım sonucu risk grubu çok düşük çıktı. Bugün de cinsiyete baktık kızdır dedi
hadi gözün aydın ,benimde düşük çıktı ikili taramam çok şükür.
Kız candır ya hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım benim servikal yetmezliğim var doğana kadar adam akıllı hazırlık yapamam
Rabbim size bağışlasın bende kaybettim ilk bebeğimi şuan bi sorun görünmüyo ama cesaret edemiyorum bişey almaya Doğuma 1 ay kala bende hiç birşey almayı düşünmüyorum elim gitmiyo hala korkum var

Benim de en son erkek oldu %99 dedi fakat geçen de kız diye verdiği oran da %95 olunca şüphe ile yaklaştım

Evet ya neden erkekler erkek istiyor anlamış değilim benim için hiç önemi yoktu sağlık sadece ama eşim erkek istedikçe sırf mutlu olsun diye erkek ister oldum

benim eşim çok sakin ve biraz tembel tabiatlıdır. kız yeğenleriyle daha iyi anlaşıyor. erkekler haylazlık yapınca hiç hoşlanmıyor.
Ben de o yüzden eşimi kız babası olarak görüyorum sanki oğlu olsa çok uğraşmak istemez gibi geliyor.
inşallah en hayırlısı olur, iyi ebeveyn olabiliriz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…