- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
bizde henüz hiç hazırlık yapmaya başlamadık. çok hevesli olsam da 1 ay daha sabredeceğim. yaz ile kış bebekleri arasındaki farklar sadece battaniye ve kıyafet fazlalığından ibaret olur heralde ... cinsiyet konusunda bizim de meraklarımız var. yeni gençliğin halini gördükçe ikisini de yetiştirmenin çok zor olduğunu görüyorum o yüzden direk hayırlı sağlıklı huyu suyu güzel bir evlat diliyorum Rabbimden.Slm kızlar bende 9+2 günlük hamileyim çok şükür tup bebek ile hamile kaldım tahmini benimde Aralık diyorlar esim kız olacağını söylüyor ve istiyor ben ise erkek degısık oldu normalde erkekler erkek ister ama esim cok kız çocuğu istiyor tek sağlıklı olsun gerisi boş çok aşırı bulantı var sabah akşam hiç bişey yiyemiyorum. Aralıkta Tam kış oluyor nasıl hazırlıklar yapmak lazım aceba
Çok saoalsin canım ama mıgdem dolu olduğun da da çıkarıyorum gecer ınslalah bakalım sabır sabah ve akşam üstü hep oluyor midem hiç rahat değilbizde henüz hiç hazırlık yapmaya başlamadık. çok hevesli olsam da 1 ay daha sabredeceğim. yaz ile kış bebekleri arasındaki farklar sadece battaniye ve kıyafet fazlalığından ibaret olur heralde ... cinsiyet konusunda bizim de meraklarımız var. yeni gençliğin halini gördükçe ikisini de yetiştirmenin çok zor olduğunu görüyorum o yüzden direk hayırlı sağlıklı huyu suyu güzel bir evlat diliyorum Rabbimden.
bulantılar için de kendini aç bırakmamaya çalış . aç kalınca mide boş olunca mide öz sıvısı daha rahatsızlık veriyor mideyi bir şeyle mesgul etmek lazım ama asla şekerli değil. yoğurt ekmek iyi geliyor naneli semiz otlu yoğurt çok güzel oluyor (yani bu benim yaşayarak tecrübe ettiğim birşey eminim başka arkadaşların da tavsiyeleri vardır.)
bazıları 18ci haftada bile değişiyo en iyisi eşya almak için 20ci haftayı beklemek ben öyle yapayı düşünüyorumPazartesi günü gittik bu sefer de erkek dedigüvenim kalmadı 16 haftalık olana kadar bir şey almamaya karar verdim. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da.
Doktor ilk başlarda kız demesine rağmen ben erkek dedim son kontrolde o da erkek dedi değişceğini sanmıyorum ben ama benim alışveriş hazırlık korkum bebeğime bişey olursa diye yoksa doktor kız derken bile ben erkek olduğuna emindim bu yüzden tartıştık bile kıza benziyo dedi hayır kesinlikle erkek dedim aşerme bulantı kilo alma hiç bişey yok çünkü kızımda mahvolmuştum cinsiyet farklılığının gebeliği de çok farkı oluyobazıları 18ci haftada bile değişiyo en iyisi eşya almak için 20ci haftayı beklemek ben öyle yapayı düşünüyorum
Bende 30 dan sonra ilk giyeceklerini alıp sonra alırım diye almamanı hayırlısıyla Doğusunda eşya alınırRabbim size bağışlasın bende kaybettim ilk bebeğimi şuan bi sorun görünmüyo ama cesaret edemiyorum bişey almaya Doğuma 1 ay kala bende hiç birşey almayı düşünmüyorum elim gitmiyo hala korkum var
Biz öğrenemedik maalesefbikaç gün sabredecez mecbur:) öğrendiğinizde paylaşın lütfen:)
Biz öğrenemedik maalesef
İlk an yan yatıyordu eliyle yüzünü kapattı ve 2 saniye geçmeden bize arkasını döndü.
Popo ve sırtını gördük sadece
Eşim bana söyletmeyip sürpriz yapacaktı sözde. Hevesi kursağında kaldı çok morali bozuldu. Muhtemelen doktor bi şey gördüyse bile emin olamadığı için söylemedi. 23 temmuz da detaylı ultrason a gideceğim ama kim bekleyecek o zamana kadar
10 gün içinde ücretsiz kontrol yapılıyo çatlar insan nasıl bekliceksinizBiz öğrenemedik maalesef
İlk an yan yatıyordu eliyle yüzünü kapattı ve 2 saniye geçmeden bize arkasını döndü.
Popo ve sırtını gördük sadece
Eşim bana söyletmeyip sürpriz yapacaktı sözde. Hevesi kursağında kaldı çok morali bozuldu. Muhtemelen doktor bi şey gördüyse bile emin olamadığı için söylemedi. 23 temmuz da detaylı ultrason a gideceğim ama kim bekleyecek o zamana kadar
ne güzel aralık erkek bebişler çoğunlukta sanırımbende öğrenmeyi çok istiyorum alışveriş yapmak için değil sadece meraktan..erkek hissediyorum bende öğrendiğimde paylaşıcam sizinlede... 12.haftada kontrolde ikili tarama testi yaptı cinsiyetini sordum. 4.ayda belli olur erken dedi..belli olan öğrenenler var kafam karıştı
Gecmis olsun..insallah bisey olmazKızlar bana dua edin hastanedeyim kanamam var
İnsallah cnim saol bebegım iyi inş bisey olmuczkGecmis olsun..insallah bisey olmaz
Yedim ama maalesef faydasını göremedim.Ultrasona girmeden 10 dk önce çikolata yiyin.kesin görürsünüz
Ben yurtdışında yaşıyorum. Tekrar görmek istiyorum diye sebepsiz yere ultrason a gidemiyorum. O tarihe kadar başka bir sebepten doktora görünmem gerekmezse bekleyeceğim.10 gün içinde ücretsiz kontrol yapılıyo çatlar insan nasıl bekliceksiniz
Çok geçmiş olsun nasıl oldunuz inşallah herşey yolundadırKızlar bana dua edin hastanedeyim kanamam var
Dün bebek iyi demişti doktor bu gun muayene olamadım hala kanamam azaldı fitil serum yiyorum iyim Rabbım hayırlısını versin uzuldum ama ne yapım elden gelen bisey yok rabbim esimin dağda bayırda yatıp tedavi olmamız hatrina bağışlasın bebegımizi bizeÇok geçmiş olsun nasıl oldunuz inşallah herşey yolundadır
AminnnnnnDün bebek iyi demişti doktor bu gun muayene olamadım hala kanamam azaldı fitil serum yiyorum iyim Rabbım hayırlısını versin uzuldum ama ne yapım elden gelen bisey yok rabbim esimin dağda bayırda yatıp tedavi olmamız hatrina bağışlasın bebegımizi bize
AminnnDün bebek iyi demişti doktor bu gun muayene olamadım hala kanamam azaldı fitil serum yiyorum iyim Rabbım hayırlısını versin uzuldum ama ne yapım elden gelen bisey yok rabbim esimin dağda bayırda yatıp tedavi olmamız hatrina bağışlasın bebegımizi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?