- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Çok şükür bebegımiz iyi allahım bize bağışladı ınslalah bir daha böyle bişey yaşamayız Rabbım kimseye yaşatmasın çok zormuş canımın içinde can olana birsey olacak diye hamd olsun allahım herkesin evladını bağışlasınAminnn
Geçmiş olsun canım allah hepimize hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinÇok şükür bebegımiz iyi allahım bize bağışladı ınslalah bir daha böyle bişey yaşamayız Rabbım kimseye yaşatmasın çok zormuş canımın içinde can olana birsey olacak diye hamd olsun allahım herkesin evladını bağışlasın❤
Amin canim ınslalah cok zor ama sukur halimizeGeçmiş olsun canım allah hepimize hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun inslalah hayırlıca bende öğrenirim Rabbım bizede yaşatsın ınslalahGuzel anneler selamlar hepinize, bugun kontrolum vardi veee cinsiyetini ogrendik cok sukurYuce rabbim nasip ederse aralik ayinda kiz annesi olacagim insaAllah Ultrasonda kipir kipir inanamiyorum gorunce ilk bebegim oldugundan 20-21haftada ancak hissedersin dedi hareketlerini. 14 cm olmusuz ve artik gobusum benden ileride mucize gibi ya cok sukur rabbimin bu essiz nimetine
gözünüzaydın :) bizde dün öğendik cinsiywtini bizimkide kız :))banada doktor çok hareketli adeta zıplıyor dedi acaba içtiğim vitaminler folik asitler mi bu kadar enerji veriyo bizim kızlara:))Guzel anneler selamlar hepinize, bugun kontrolum vardi veee cinsiyetini ogrendik cok sukurYuce rabbim nasip ederse aralik ayinda kiz annesi olacagim insaAllah Ultrasonda kipir kipir inanamiyorum gorunce ilk bebegim oldugundan 20-21haftada ancak hissedersin dedi hareketlerini. 14 cm olmusuz ve artik gobusum benden ileride mucize gibi ya cok sukur rabbimin bu essiz nimetine
Yaaa hareketlerini hissetmeye başlayınca deşecek bu kısçeler bizi :))gözünüzaydın :) bizde dün öğendik cinsiywtini bizimkide kız :))banada doktor çok hareketli adeta zıplıyor dedi acaba içtiğim vitaminler folik asitler mi bu kadar enerji veriyo bizim kızlara:))
deşsin yeterki hissedeyim hissetmediğim için sürekli doktor gidip bakmak istiyorum iyimi diye:))Yaaa hareketlerini hissetmeye başlayınca deşecek bu kısçeler bizi :))Vitaminlerden olabilir belkide dediğiniz gibi ben decavit kullanıyorum :)
Bende şuanda 11 hafta dayım ultrason verdi sanki banada erkek gibi geldi hayırlısı tabıkı hayırlı olsun şizedeHepimize iyi akşamlar.Cinsiyeler hemen hemen belli olmuştur dimi arkadaşlar.Benim 11 haftada doktor erkeğe benziyor demişti.İkili testte doktorum erkeğe benziyor dedi.Ve 20 haziranda kesin öğrendim ki oğluşum oluyor☺☺☺☺
Allahtan hayırlısı ilk bebegımiz zaten sukur rabbime kız erkek farketmex hayırlıca olsundaErkeğe benziyor cnm ama tabiki en garanti sonuç 16 haftadan sonra oluyor.
Maşallah rabbim esirgesin sağlıklı doğsunda cinsiyet gerçekten önemli değilHatta buraya atayım belki anlayan olur Eki Görüntüle 2281904
Aynen öyle ınsllh sag salim kavuşalım daMaşallah rabbim esirgesin sağlıklı doğsunda cinsiyet gerçekten önemli değil
Bence erkeğe benziyor15+2 haftalık olduk Aralıkda inşallah kavuşacağım yavruma cinsiyeti henüz öğrenmedik teyzeleribuda benim aşkım
Teşekkur ederim rabbim herkesin yavrusunun canını sağ etsinBence erkeğe benziyorhayırlısı olsun hakkınızda ınslalah canı sag olsun
Amin ınslalah canımTeşekkur ederim rabbim herkesin yavrusunun canını sağ etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?