Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Çok şükür bebegımiz iyi allahım bize bağışladı ınslalah bir daha böyle bişey yaşamayız Rabbım kimseye yaşatmasın çok zormuş canımın içinde can olana birsey olacak diye hamd olsun allahım herkesin evladını bağışlasın

Geçmiş olsun canım allah hepimize hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Guzel anneler selamlar hepinize, bugun kontrolum vardi veee cinsiyetini ogrendik cok sukur Yuce rabbim nasip ederse aralik ayinda kiz annesi olacagim insaAllah Ultrasonda kipir kipir inanamiyorum gorunce ilk bebegim oldugundan 20-21haftada ancak hissedersin dedi hareketlerini. 14 cm olmusuz ve artik gobusum benden ileride mucize gibi ya cok sukur rabbimin bu essiz nimetine

Hayırlı olsun inslalah hayırlıca bende öğrenirim Rabbım bizede yaşatsın ınslalah

gözünüzaydın :) bizde dün öğendik cinsiywtini bizimkide kız :))banada doktor çok hareketli adeta zıplıyor dedi acaba içtiğim vitaminler folik asitler mi bu kadar enerji veriyo bizim kızlara:))

gözünüzaydın :) bizde dün öğendik cinsiywtini bizimkide kız :))banada doktor çok hareketli adeta zıplıyor dedi acaba içtiğim vitaminler folik asitler mi bu kadar enerji veriyo bizim kızlara:))
Yaaa hareketlerini hissetmeye başlayınca deşecek bu kısçeler bizi :)) Vitaminlerden olabilir belkide dediğiniz gibi ben decavit kullanıyorum :)

Kızlar ikili tarama sonucum naısl sizce doktor yogun sekreter aradı düşük risk grubu dedi

Eklentiler

• IMG_20190624_164540.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende şuanda 11 hafta dayım ultrason verdi sanki banada erkek gibi geldi hayırlısı tabıkı hayırlı olsun şizede

15+2 haftalık olduk Aralıkda inşallah kavuşacağım yavruma cinsiyeti henüz öğrenmedik teyzeleri buda benim aşkım

Eklentiler

• IMG-20190601-WA0009.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 26
15+2 haftalık olduk Aralıkda inşallah kavuşacağım yavruma cinsiyeti henüz öğrenmedik teyzeleri buda benim aşkım
Bence erkeğe benziyor hayırlısı olsun hakkınızda ınslalah canı sag olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…