- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
hayır malesefHanımlar bebişinin hareketlerini hisseden oldu mu aranızda
Hanımlar bebişinin hareketlerini hisseden oldu mu aranızda
bende 17+4 haftadayım hissetmedim :/Hanımlar bebişinin hareketlerini hisseden oldu mu aranızda
Dün ilk tekmeyi attı benimki şaşkınlıkla birlikte muhteşem bi his inşallah sizde de en kısa zamanda yaşarsınızHanımlar bebişinin hareketlerini hisseden oldu mu aranızda
Dün ilk tekmeyi attı benimki şaşkınlıkla birlikte muhteşem bi his inşallah sizde de en kısa zamanda yaşarsınız
Eveet doktor kontrolümüz vardı bugün :) Herşeyimiz yolunda çok şükürRahim ağzı uzunluğumu kontrol etti erken doğum riski olabilir mi diye birde plasentanın yerleşim yerini kontrol etti yeniden. Bu minik kız 21 cm 230 gr olmuş
7 Ağustos yeniden kontrolüm var bu sefer detaylı ultrason yapılacak. Kontrolü ben yapacağım eğer gerekli görürsem perinatologa yönlendiririm dedi. Omega 3 başladık bu ay artık doğuma kadar kullanacağız dedi.
Bizde durumlar böyle
Bende yeni hissetmeye basladım çok güzel bir duygu arada hissettiriyo:))Kızlar selam :)) Cumartesi günü ilk hareketini hissettim ayyy tarifi olmayan bir duyguymuşDünden itibaren gün içinde arada hissettiriyor , ama ben sırt üstü yatıp azıcık göbüşümü tıklarsam hemen oda itiyor içerden Böyle minik minik dokunup çekiyormuş gibi oluyor
Arada kasık bölgesinde minik sancılar oluyor ama dediğin tarzda bir ağrı değil sanırım. Bebeğin aşağıda olması bir risk içerseydi doktorun paylaşırdı bunu diye düşünüyorum :/ Ağrının normal olmadığını hissediyorsan vakit kaybetmeden doktorunla paylaş istersen canımarkadaşlar gebeligimde 20. hafta . doktor bebek aşağıda dedi. sağ kasik tarafında iki gündür ağrım var çok belirgin . sizde de var mi?
olumsuzu çağırmamak gerek ama tedbirli ol canım. doktor rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmiş olabilir. riskli bebek uzmanına gidebilirsin yani perinataloğa. kendini yormayacaksın.arkadaşlar gebeligimde 20. hafta . doktor bebek aşağıda dedi. sağ kasik tarafında iki gündür ağrım var çok belirgin . sizde de var mi?
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı 15 haftalıkken doktora gittim %90 kız dedi arkası dönük anlaşılmıyor 1ay sonra belli olur dedi. Bugün gittim 20 haftalık olduk yine aynı şeyleri söyledi ama erkek dedi kıyafet alalım mı hazırlık yapalım mı dedim hayır biraz daha bekleyelim dedi. Bebişimin sürekli arkası dönük hangisi doğru bilemedim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Ne zaman öğrendiniz cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?