Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Dün ilk tekmeyi attı benimki şaşkınlıkla birlikte muhteşem bi his inşallah sizde de en kısa zamanda yaşarsınız

Yaa, okurken bile heyecanlandım Demek ki yaklaşık 2-3 hafta sonra hissetmeye başlarım ben de çünkü yapılan yorumların çoğu 20.-21. haftalardan bahsediyor

Eveet doktor kontrolümüz vardı bugün :) Herşeyimiz yolunda çok şükür Rahim ağzı uzunluğumu kontrol etti erken doğum riski olabilir mi diye birde plasentanın yerleşim yerini kontrol etti yeniden. Bu minik kız 21 cm 230 gr olmuş
7 Ağustos yeniden kontrolüm var bu sefer detaylı ultrason yapılacak. Kontrolü ben yapacağım eğer gerekli görürsem perinatologa yönlendiririm dedi. Omega 3 başladık bu ay artık doğuma kadar kullanacağız dedi.
Bizde durumlar böyle

Maşallah Bizim de Pazartesi randevumuz. Bakalım nasıllar benim paşalar?

Ben de haftaiçi rahatsızlandım ve plansız bi kontrol oldu.
Rahim ağzı, uzunluğu açılması vs her şeyi kontrol etti ve hepsi iyi çok şükür.
Doktora bizimki çok nazlı, kendini şimdiye kadar göstermedi dedim. Önce vajinal ultrason ile baktı, tam rahim ağzının hizasında poposunu koymuş oturuyor dedi
Sonra karnımdan baktı, saniyede pozisyon değiştirmiş. Karnımda yatay yatıyor ama kafayı aşağı çevirmiş yere bakıyor kendini saklıyor hâlâ. Bak bunlar popo yanakları derken bizimki döndü erkek olacağını öğrendim. içime doğmuştu ama göstermeyince herkes kesin kız deyip durdu ben de yanılıyorum herhalde diye düşündüm.
23 temmuz 'da detaylı ya gideceğiz inşallah tekrar görürüm tüm güzelliklerini. Yüzünü görmek istiyorum çok merak ediyorum ❤

Merhaba arkadaşlar Ben 15 haftalığım Bugün kontrole gittik bebeğimizi gördük cinsiyeti erkek doktordan önce söyledik Yani o kadar net . hareketli halini görmek çok güzeldi eşimde Ben de heyecanla izledik . gelişimi de iyi bir hafta önden gidiyor. Çok iyi yemek yemediğim için düşünüyordum ama çok şükür. En azından sağlıklı şeyler yiyorum zararlı neredeyse hiçbir şey yemedim diyebilirim. 3 hafta sonra perinatologa gidip riskli bir durum var mı diye Detaylı ultrason olacağım inşallah onda da bir şey çıkmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar selam :)) Cumartesi günü ilk hareketini hissettim ayyy tarifi olmayan bir duyguymuş Dünden itibaren gün içinde arada hissettiriyor , ama ben sırt üstü yatıp azıcık göbüşümü tıklarsam hemen oda itiyor içerden Böyle minik minik dokunup çekiyormuş gibi oluyor

Bende yeni hissetmeye basladım çok güzel bir duygu arada hissettiriyo:))

arkadaşlar gebeligimde 20. hafta . doktor bebek aşağıda dedi. sağ kasik tarafında iki gündür ağrım var çok belirgin . sizde de var mi?

arkadaşlar gebeligimde 20. hafta . doktor bebek aşağıda dedi. sağ kasik tarafında iki gündür ağrım var çok belirgin . sizde de var mi?
Arada kasık bölgesinde minik sancılar oluyor ama dediğin tarzda bir ağrı değil sanırım. Bebeğin aşağıda olması bir risk içerseydi doktorun paylaşırdı bunu diye düşünüyorum :/ Ağrının normal olmadığını hissediyorsan vakit kaybetmeden doktorunla paylaş istersen canım

olumsuzu çağırmamak gerek ama tedbirli ol canım. doktor rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmiş olabilir. riskli bebek uzmanına gidebilirsin yani perinataloğa. kendini yormayacaksın.
benim anne tarafında rahim ağzı yetmezliği var ve 20. haftalarda böyle belirtiler vermişti oradan biliyorum.
sana felaket tellalı olmak istemem ama en kötü ihtimali söyledim. doktorunla takipte kal en doğrusunu o söyler.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı 15 haftalıkken doktora gittim %90 kız dedi arkası dönük anlaşılmıyor 1ay sonra belli olur dedi. Bugün gittim 20 haftalık olduk yine aynı şeyleri söyledi ama erkek dedi kıyafet alalım mı hazırlık yapalım mı dedim hayır biraz daha bekleyelim dedi. Bebişimin sürekli arkası dönük hangisi doğru bilemedim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Ne zaman öğrendiniz cinsiyetini

Ben 13 haftalıkken öğrenmiştim. Hiç değişmedi. 2 tane oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…