- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Maşallah allah bağışlasınBen 13 haftalıkken öğrenmiştim. Hiç değişmedi. 2 tane oğlum olacak
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBiz de 17 haftaligiz,erkek. 24 aralik tahmini dogum
Amin ecmain,sagolun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Biz dün ayrıntılı ultrasona girdik Allah'a hamdolsun herşey yolundaBen de haftaiçi rahatsızlandım ve plansız bi kontrol oldu.
Rahim ağzı, uzunluğu açılması vs her şeyi kontrol etti ve hepsi iyi çok şükür.
Doktora bizimki çok nazlı, kendini şimdiye kadar göstermedi dedim. Önce vajinal ultrason ile baktı, tam rahim ağzının hizasında poposunu koymuş oturuyor dedi
Sonra karnımdan baktı, saniyede pozisyon değiştirmiş. Karnımda yatay yatıyor ama kafayı aşağı çevirmiş yere bakıyor kendini saklıyor hâlâ. Bak bunlar popo yanakları derken bizimki döndü erkek olacağını öğrendim.içime doğmuştu ama göstermeyince herkes kesin kız deyip durdu ben de yanılıyorum herhalde diye düşündüm.
23 temmuz 'da detaylı ya gideceğiz inşallah tekrar görürüm tüm güzelliklerini. Yüzünü görmek istiyorum çok merak ediyorum ❤
Çok şükür çok sevindim❤ İnşallah sağ salim kucağına alırsın her seferinde hepimiz için dua ediyorumBiz dün ayrıntılı ultrasona girdik Allah'a hamdolsun herşey yolundaresminide aldık 3D'li 1saate yakın sürdü ama ben doyamadım izlemeye
InsaALLAH canım benim sende güzel haberlerle dönesinÇok şükür çok sevindim❤ İnşallah sağ salim kucağına alırsın her seferinde hepimiz için dua ediyorumNe güzel uzun uzun görebilmişsiniz, inşallah bizde de çok kısa sürmez de şöyle rahatça izlerim bi miniciğimi. Kendini göstermiyordu şimdiye kadar umarım yine naz yapmaz.
İnşallah ben de haftaya güzel şeyler duyarım, sizlerle paylaşırım.Çok heyecanlıyım haftalardır şafak sayıyorum. Rabbim hepimizi en güzel şekilde sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah. Onun resmi ne güzeldir şimdi
Amin inşallahI
InsaALLAH canım benim sende güzel haberlerle dönesingüzel duaların için de kocamaaaann bir AMIN hepimizin yavrusu sağlıkla sihhatle gelir.
Yaaa sorma minigim çok tatlı aynı anası ağzı burnu (babamiz çok kıskandı laf aramizda)
Çokta belli olmuyor aslında.bu sadece anneleri tatmin için geliştirilen bir yontemmisAmin inşallah
O kadar belli oluyor mu yaa ben de kime benzeyecek diye çok merak ediyorum. İnşallah biz de görürüz.
9 ay biz taşıyoruz bize çeksinler tabi ki babalar kusura bakmasınlar
O zaman biz avunalım doğuma kadarÇokta belli olmuyor aslında.bu sadece anneleri tatmin için geliştirilen bir yontemmisçocuğu olan arkadaşlarım gerçekle pek alakası olmadığını söylemişlerdi bilmiyorum artık bakacaguk
Görürüz tatlım Allahin izniyle insaALLAH.bol dua edelim birbirimize. Sonuçta hepimiz hamileyiz Rabbim geri çevirmezO zaman biz avunalım doğuma kadarİnşallah biz de görürüz o günleri. Sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil
Ben 18.haftadayım bugun gidicem asiya da nedsn ben 18. ? Sasirdim bi sorayimGünaydın güzel annelerBen ilk doz tetanoz aşımı oldum bugün sağlık ocağında, ikinci doz içinde 22 ağustos a gün verdi hemşire.
Günaydın güzel annelerBen ilk doz tetanoz aşımı oldum bugün sağlık ocağında, ikinci doz içinde 22 ağustos a gün verdi hemşire.
20. Haftadan önce çağırmıyoruz ilk doz aşı için dedi hemşire bilemedim canım :/Ben 18.haftadayım bugun gidicem asiya da nedsn ben 18. ? Sasirdim bi sorayim
Çok şükür ağrı falan olmadı sadece iğne yerinde hafif bir hassasiyet var. Duş yapmak yasak sadece bugün içinBen de bugün gideceğim. 20+1'deyiz biz de. Herhangi bir ağrı falan oldu mu?
Çok şükür ağrı falan olmadı sadece iğne yerinde hafif bir hassasiyet var. Duş yapmak yasak sadece bugün için
Birinin dediği diğerini tutmuyor :)Bana da duş alabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?