Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Biz dün ayrıntılı ultrasona girdik Allah'a hamdolsun herşey yolundaresminide aldık 3D'li 1saate yakın sürdü ama ben doyamadım izlemeye

Biz dün ayrıntılı ultrasona girdik Allah'a hamdolsun herşey yolundaresminide aldık 3D'li 1saate yakın sürdü ama ben doyamadım izlemeye
Çok şükür çok sevindim❤ İnşallah sağ salim kucağına alırsın her seferinde hepimiz için dua ediyorum Ne güzel uzun uzun görebilmişsiniz, inşallah bizde de çok kısa sürmez de şöyle rahatça izlerim bi miniciğimi. Kendini göstermiyordu şimdiye kadar umarım yine naz yapmaz.
İnşallah ben de haftaya güzel şeyler duyarım, sizlerle paylaşırım. Çok heyecanlıyım haftalardır şafak sayıyorum. Rabbim hepimizi en güzel şekilde sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah. Onun resmi ne güzeldir şimdi

I
InsaALLAH canım benim sende güzel haberlerle dönesin güzel duaların için de kocamaaaann bir AMIN hepimizin yavrusu sağlıkla sihhatle gelir.
Yaaa sorma minigim çok tatlı aynı anası ağzı burnu (babamiz çok kıskandı laf aramizda)

Amin inşallah
O kadar belli oluyor mu yaa ben de kime benzeyecek diye çok merak ediyorum. İnşallah biz de görürüz.
9 ay biz taşıyoruz bize çeksinler tabi ki babalar kusura bakmasınlar

Amin inşallah
O kadar belli oluyor mu yaa ben de kime benzeyecek diye çok merak ediyorum. İnşallah biz de görürüz.
9 ay biz taşıyoruz bize çeksinler tabi ki babalar kusura bakmasınlar
Çokta belli olmuyor aslında.bu sadece anneleri tatmin için geliştirilen bir yontemmis çocuğu olan arkadaşlarım gerçekle pek alakası olmadığını söylemişlerdi bilmiyorum artık bakacaguk

Çokta belli olmuyor aslında.bu sadece anneleri tatmin için geliştirilen bir yontemmis çocuğu olan arkadaşlarım gerçekle pek alakası olmadığını söylemişlerdi bilmiyorum artık bakacaguk
O zaman biz avunalım doğuma kadar İnşallah biz de görürüz o günleri. Sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil

günaydın kızlar bende 20+5 oldum kasıklarında ağrı yaşayan varmı bnm bazen sağ bazen sol cok ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…