- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Benim oluyor maalesef. Son bir haftadır çok değil ama öncesinde bi kaç hafta yaşadım. Kontrole gittim, sancı yoktu, doktor ondan korkmuştu çünkü.günaydın kızlar bende 20+5 oldum kasıklarında ağrı yaşayan varmı bnm bazen sağ bazen sol cok ağrı yapıyor
Birinin dediği diğerini tutmuyor :)
bende doktoruma msj attım magnezyum içelim geceleri dedi minoset verdi yeni baslıcam inş rahatlatırBenim oluyor maalesef. Son bir haftadır çok değil ama öncesinde bi kaç hafta yaşadım. Kontrole gittim, sancı yoktu, doktor ondan korkmuştu çünkü.
Rahim genişlediği için yapıyor olabilr, çocuk baskı yapabilir dedi. Magnezyum verdi 3 haftadan fazla oldu sanırım onu kullanıyorum.
İlk gün sadece hassasiyet var demiştim ama ertesi gün bayağı kolumu yukarı kaldıramaz haldeyimBen de bugün gideceğim. 20+1'deyiz biz de. Herhangi bir ağrı falan oldu mu?
İlk gün sadece hassasiyet var demiştim ama ertesi gün bayağı kolumu yukarı kaldıramaz haldeyim
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunbende doktoruma msj attım magnezyum içelim geceleri dedi minoset verdi yeni baslıcam inş rahatlatır
sanırım işte yoruluyorum akşamları bel ağrım çok fazla oluyor yatamıyorum kasık ağrılarım rahatladı sanki magnezyumdan sonraİnşallah canım Allah yardımcımız olsun
hemşire banada 20. haftadan sonra gel demişti. haftaya gidicem. iğne korkusu var bende deİlk gün sadece hassasiyet var demiştim ama ertesi gün bayağı kolumu yukarı kaldıramaz haldeyim
Evet mümkün tabi, ben evdeyim ama gün içinde sağa sola koşturunca veya ütü vs iş çok olunca hemen bel ağrım artıyor.sanırım işte yoruluyorum akşamları bel ağrım çok fazla oluyor yatamıyorum kasık ağrılarım rahatladı sanki magnezyumdan sonra
Aynı korkudan müzdaribiz o halde :) Bende deli korkarım iğneden ama aşı olurken canınız yanmıyor , yani ben pek hissetmedim :)hemşire banada 20. haftadan sonra gel demişti. haftaya gidicem. iğne korkusu var bende desağlık için yaptırıcaz mecburen.
inşallah ben tk eleman kaldım eczanede herseye ben koşuyorum yormuyormuşum gibi gelsede eğilip kalkıyorum alt raflarda ilaç üst raflara uzanıyorum falanEvet mümkün tabi, ben evdeyim ama gün içinde sağa sola koşturunca veya ütü vs iş çok olunca hemen bel ağrım artıyor.
Bana hem eğilip kalkarken dikkatli ol hem de kendini fazla yorma dedi doktor. Günlük işler normal gelse de fark etmeden kendine yükleniyorsundur dedi.
Sen de dinlenmeye gayret et, dikkatli ol. İ inşallah geçer bu ağrılar.
Allah kolaylık versin. Çalışırken zor elbet hem de tek başınıza. Yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil, dikkat et kendine .inşallah ben tk eleman kaldım eczanede herseye ben koşuyorum yormuyormuşum gibi gelsede eğilip kalkıyorum alt raflarda ilaç üst raflara uzanıyorum falan
yok haklısın valla bide bunu patronlara anlatabilsekAllah kolaylık versin. Çalışırken zor elbet hem de tek başınıza. Yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil, dikkat et kendine .
Söylediğimi yanlış anlama sakın. Sizin için söylüyorum
bende yakın zamanda oldum aşı olurken hissetmiyosun bile ama sonra sanki kolumu biyerlere çok şiddetli çarpmışım gibi 4 gündür ağrıyor:)Aynı korkudan müzdaribiz o halde :) Bende deli korkarım iğneden ama aşı olurken canınız yanmıyor , yani ben pek hissetmedim :)
Tetnozmu oldun? Ben ikinci dozu oldum cuma günü ilk doz kadar acimadi.zaten vurulduğunda acımıyor ama sonra garip bir ağrı oluyordu bu sefer olmadı çok şükür.alisti galiba vucutbende yakın zamanda oldum aşı olurken hissetmiyosun bile ama sonra sanki kolumu biyerlere çok şiddetli çarpmışım gibi 4 gündür ağrıyor:)
doktorum ayrıntılı ultrasonla beraber yaptıralım dedi 21. haftadayım. sağlık ocağındaki hemşirede erken dedi arada kaldımBen yaptırmadım henüz daha var.siz yaptirdinizmi ya da düşünüyormusunuz yaptirmayi
Erken bencede bende 21+5 deyiz geçen hafta ayrintiliya girdik şeker yüklemesi için de 1 ay sonra çağırdı doktor.24-28. Hafta arası oluyormusdoktorum ayrıntılı ultrasonla beraber yaptıralım dedi 21. haftadayım. sağlık ocağındaki hemşirede erken dedi arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?