Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

arakdaşlar bende de adet ağrısına benzer kasık ağrısı ve bel hassasiyeti oluyor. sizde de oluyor mu ?

Çok hafif bel ağrısı gibi oluyor biraz da kuyruk sokumum. doktor kontrol etti ama ortada anormal bisi yokmuş. vücuttaki değişimlerden dolayıdır dedi doktor.
ben hamilelik egzersizleri yapıyorum günde 15 dk. bazen ondan bazen gün boyu isten yorulduğum için ağrı olduğunu sanıyorum ama çok aşırı düzeyde değil. kasıklarımda ağrı olmadı şükür.
farklı bisi olduğunu düşünüyorsanız doktora sormakta fayda var. ama genel olarak hamilelikte bazı ağrılar oluşup geçebiliyor dedi doktor. seviyesi ve süresi belirleyici olabilir.
Allah kolaylıklar versin

Erken bencede bende 21+5 deyiz geçen hafta ayrintiliya girdik şeker yüklemesi için de 1 ay sonra çağırdı doktor.24-28. Hafta arası oluyormus
aynen öyle olması gerekiyormuş. benim gittiğim hastanede ikisini aynı anda yapıyolar anlamadım.dün ayrıntıya girdim şeker yüklemesi yaptırmadım. çevremde çok kişi gereksiz yaptırma dediğini duydum yaptırmadım bende

Bence gerekli neden dersen öncesinde önlem alınıp diyet yada insulin kullanılabiliyor gebelik şekeri çıktığı taktirde.yaptirmadiginda bilinçsiz tüketim sonucu hem anne hem bebek zarar görüyor.lutfen araştırın ve yaptırın derim ben

Slm anne adayları herkes sıkıntılı dönemini atlatmıştır diye umuyorum hazırlık yapmaya başlayan yada hazırlığını bitiren varmı ben yeni başlicam alışverişe aklıma bişey takıldı sormak istiyorum gerçi nette bi bilgiye ulaşamadım ama bilgisi olan varsa lütfen yazsın elektrikli salıncak almayı düşünüyorum ama elektrik çarparmı diye de çok korkuyorum kullanan varsa lütfen bilgi verirmisiniz

Evet cok sukur herkes tehlikeli donemini atlatmis topikte
bebegini kaybeden arkadaslarimizda var diger topiklerde gordum rabbim sabir versin dayanma gucu versin tez vakitte tekrarini nasip eder insallah gobuslerine bebekleri gelir insallah

Elektrikli salıncağa alışan bebiş devamında hep sallanarak mı uyumak ister diye merak ediyorum ben açıkcası :) Eğer aynı üründen bahsediyorsak 1000 lira üzeri fiyatı var ve sadece birkaç ay kullanılıyor pek cazip gelmiyor bana nacizane :/

arakdaşlar bende de adet ağrısına benzer kasık ağrısı ve bel hassasiyeti oluyor. sizde de oluyor mu ?
bendede var özellikle bel ağrısı gece yatamıyorum kasıklarımada vuruyor endişeleniyorumda henüz tekme arıslarınıda cok nadir hissediyorum ama normalmiş rahim genişliyor demişti doktor vajinayada vuruyor cok zaman acile gitsemmi bilemedim

calıştığım için tek başıma yoruluyorum bide evdede iş bitmiyor 1 tane daha evde bekleyen oğlum var 32. haftayı iple çekiyorum direk izne cıkıcam

Birde kızlar E-Bebek tekstil ürünleri indirime girdi, bebek bakım çantaları da bu gruba dahil. Araştırıyorum birkaç zamandır sanırım Okiedog çanta alıcam %53 te indirime girmiş e-bebek sitede. Çantanın hacmi geniş arabaya takılabiliyor içinden ekstra biberon termosu çantası, bebek gereçleri için yine ekstra bir çanta ve alt açma pedi çıkıyor. Bu marka hakkında fikri,tecrübesi yada duyumu olup paylaşan olursa sevinirim

Evet 1000 TL’ye aldım pillede çalışıyo arkasından bitane daha düşündüğüm için aldım yanlızım yardımcı olacak kimsem yok huysuz olursa bütün gün sallayamam diye aldım

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeze merhaba arkadaşlar.29+2 olduk biz ponçikomla, nereye.Cinsiyeti ben 11+3 de öğrenmiştim.Erkek.Hala daha aynı zaten ultrasyondada çok güzel gösteriyor.Ben herifim diyorikili testi,detaylı ultrasyon en sonda şeker testi şükür bir sorun çıkmadı.Detaylı bay uzun sürüyor 45 dakika falan ama maalesef iş ticarete güzel dökülmüş.Ben nisa hastanesinde 480 yaptırmıştım.Şeker testi ise geçen ay yapıldı 42 tl ödedim.75 mg yapılmıştı.Tadı bildiğimiz elmalı içeçek soğuk olsa tam süper olurdu.Notmal açlık değerim 87 çıkmıştı.İçeçekden sonraki ilk bir saat 155 ikinci saat 100 düşmüştü.Doktor şeker yok iyi dedi ki bebeğin kilosundan da anlaşılıyo galiba .Bnim 935 gramdı şuan bilmiyorum.Haftasıyle uyumluydu çünkü bir tek kafası önden gidio bir buçuk hafta problem yok dedi.Şimdi bu ayın 25 de gidicem başka test yok galiba.İnşallahda olmaz zaten doğumada iki buçuk ay kaldı normal oluraa sezeryanda olursa iki ay falan.Ama gerçekden beni uykusuzluk mahvetti 24 saari 4 saatlik uykuyla döndürüyorum ve acayip yorgunum.Bu arada hazırlıklara gelince ben %90 bitirdim arkadaslar.Hastane süsleride dahilTez canlı olduğum için.Uzun oldu kusura bakmayın.Hakkınızı helal edin.

Seninle aynınız hemen hemen..çok az kaldı Allahin izniyle.bende bitirdim sayılır çoğu şeyi.bir dolapla şifonyer ve bebek arabasi kaldı.benimde şeker yüksek çıkmıştı 1 hafta diyetle normale döndü çok şükür.dahiliyeci iyi gördü.bizde gelişim olarak 1 hafta önden gidiyoruz,en son gittiğimde (28haftalikken) 1200gr 'di oğlum 25nde tekrar var bakalım..Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Merhaba canim saglicakla dogsun kuzularimiz insallah tatli telaslar icinde olmak cok guzel bende bi cok seyi arastirdim bi daha ki aya kaldi malesef alisverisimiz
kiyafette ilk 3 ayi aliyorum gerisini annem sagolsun ben alirim dedi
29+4teyiz bizde en son 27+4 te gittim kendi dr suyuna vs bakti iyi dedi
enfeksiyon icin yakin hastaneye gittim bebegin 31 haftalik dedi kilosu 1782 demisti
4 hafta ileri goruyorum dedi bebegin sagligi iyi dr soylemedi mi deyince sasirdim
drum prof gözünden kacmaz
2 hafta sonra kontrolum var gidince sorarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…