- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Amin canim cemil cümlemiz insaALLAH.ayniyiz seninle 29+2 bende olmuyor o dediklerin ama mutlaka tansiyon ve sekerine baktır ayrıca tam kan testide iste doktorundan.demir veya ferritin düşük olabilirArkadaşlar rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Ben de çok şükür 29+2 oldum
Birşey danışmak istiyorum. Her sabah kahvaltıdan sonra rahatsız oluyorum ağzıma geliyor kalbim hızlı hızlı çarpıyor
Tansiyon düşüklüğümü ne bilmiyorum. Bugin çorba içeyim dedim ekmek peynir yumurta vs birşey dokunuyordur diye oda aynısını yaptı. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Bebeğin saçları çıktığında öyle olur der eski Kadınlar bende de var mide ekşimesi gibi oluyo aşağı yukarı aynı günlerde Doğum yapıcaz kaç kilo aldınız doktordan fırça yedim çok kilo almışsın dediArkadaşlar rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Ben de çok şükür 29+2 oldum
Birşey danışmak istiyorum. Her sabah kahvaltıdan sonra rahatsız oluyorum ağzıma geliyor kalbim hızlı hızlı çarpıyor
Tansiyon düşüklüğümü ne bilmiyorum. Bugin çorba içeyim dedim ekmek peynir yumurta vs birşey dokunuyordur diye oda aynısını yaptı. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Bu çarpıntı durumu bende sadece pisboğazlık yapıp yemekte ağır birşeyler yemeği tercih ettiysem ve hızlı hızlı yediysem oluyor son 2 haftadır :) Bikaç dk sonra geçiyor. Değerlerim normal, tansiyon şeker vs problemim yok çok şükür.Arkadaşlar rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Ben de çok şükür 29+2 oldum
57 ile hamile kaldım şu an 70 oldum canım 13 kilo. Benim Doktorum fena değil dediBebeğin saçları çıktığında öyle olur der eski Kadınlar bende de var mide ekşimesi gibi oluyo aşağı yukarı aynı günlerde Doğum yapıcaz kaç kilo aldınız doktordan fırça yedim çok kilo almışsın dedi
Doktorum tokluk kan şekerine bakalım dedi bakmıştı bi ay önce normaldi ama tekrardan istedi bakalım yarın bericem. Az yiyince daha iyi hissettiğimi farkettim amaG Gamzecikkk18 nasil oldun canim bendede 1 ay onceye kadar vardi yemekten sonra oluyordu direk istirahat halindeydim simdilerde geceleri bacaklarima agri krapm giriyor bel agrim var 2 gündür bebek 2 de bir toplaniyor beni zorluyor ama zorlu günleri atlaktik bugunumuze sükür diyorum
Insallah hayirli sonuclarla cnmDoktorum tokluk kan şekerine bakalım dedi bakmıştı bi ay önce normaldi ama tekrardan istedi bakalım yarın bericem. Az yiyince daha iyi hissettiğimi farkettim ama
Benim ki de 2 hafta hep önde gidiyor. Erkek bebeklerde normal dedi doktor şekere baktı çıkmadı. Ama 4 hafta baya fazlaymış canım mutlaka görünArkadaslar benimde sekerime bakildi seker yok 87 cikti
2 kez acile gittim 2 farkli dr da senin bebegin 34 haftalik diyor
haftaya kontrolum var belimden rahatsizim yarin kendimi iyi hissedersem kendi dr gidecegim sorarim ona normalde 30 haftaligim
Bebek gayet sağlikli gözüküyor denildi hep ama insanin akli bulaniyo isteBenim ki de 2 hafta hep önde gidiyor. Erkek bebeklerde normal dedi doktor şekere baktı çıkmadı. Ama 4 hafta baya fazlaymış canım mutlaka görün
Sordum canım ama Konuşmak için erken ama bebeğin kafası büyük normal de zorlanabilirsin dedi. Ama bakıcaz duruma göre konuşuruz ilerleyen haftalarda dediBebek gayet sağlikli gözüküyor denildi hep ama insanin akli bulaniyo iste
yarin insallah gitmeyi istiyorum agrim olmazsa
senin dr ne dedi cnm erken olur vs dedi mi dogum icin
8 kilo aldım ben ona rağmen fırça yedim bugünde kontrolümüz vardı57 ile hamile kaldım şu an 70 oldum canım 13 kilo. Benim Doktorum fena değil dedi
Bilgilendirdiğin için teşekküre der im canım. Benim sen tüp bebek ama ben direk sezaryan diyenlere karşıyım. Mevla zaten belirli bi mekanizmada yaratmış bebeği o geleceği saati yolu çok iyi biliyor tüp bebek sadece hamile kalmaya yardımcı bi uygulama. Ha Allah korusun bi sıkıntı çıkar zorunlu sezeryan olur başım üstüne ama herşey yolunda giderse normal istiyorum Allah’ın İzniyleG Gamzecikkk18 canim simdi ciktim drdan her drun makinasi farkli olcer olculere takilma sadece bebegin 2 hafta ileride buda bebeginin gelisiminin iyi oldugunu gosterir genetige bagli birazda dedi
bel agrim vardi nst de toco da bakildi sancida yok hersey cok iyi tüp bebekte sezeyan yapiyoruz genelde
Normal dogum yaptirip riske atmiyoruz ozel bebek onlar dedi aralik basi kasim sonu dogum dedi
ama buyuk ihtimalle kasim sonu sezeryan dedi
Yaaa maşaAllahhh ne tatlı bi bebek ağza bak8 kilo aldım ben ona rağmen fırça yedim bugünde kontrolümüz vardı
Rica ederim cnm iyilesme hem anne hem bebek sagligi acisindan elbetteki normal dogum daha iyi elbette ama su son zamanlarda bi cok tanidigimin basina geldi normal dogum diye cabaliyor drlar sonrs bebekte sikinti olunca sezeryana aliyorlar son dk kadar bekliyorlarBilgilendirdiğin için teşekküre der im canım. Benim sen tüp bebek ama ben direk sezaryan diyenlere karşıyım. Mevla zaten belirli bi mekanizmada yaratmış bebeği o geleceği saati yolu çok iyi biliyor tüp bebek sadece hamile kalmaya yardımcı bi uygulama. Ha Allah korusun bi sıkıntı çıkar zorunlu sezeryan olur başım üstüne ama herşey yolunda giderse normal istiyorum Allah’ın İzniyle
Maşallah barekallah pek tatlı minik.bizim ayrıntılı ultrasondan sonra renkli fotomuz olamadı henüz çok merak ediyorum şimdiki hallerini8 kilo aldım ben ona rağmen fırça yedim bugünde kontrolümüz vardı
En son gittigimde dr kg soylediHerkese merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor son düzlük37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım haftabaşında herşey yolunda giderse. Allah hepimizin yardımcısı olsun Kontrollerinizde bebişi doğum pozisyonuna geçen var mı onu merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?