Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Artik agirlasmaya basladim, bel agrilarim oluyor .Masallah artik daha da hareketli minik kizim :) 2 hafta sonrasinda benim kontrolum hersey yolunda simdiye kadar cok sukur En son 30+5 te kontrole gittigimde 42 cm boyu 1600 de kilosu vardi. Yan duruyor benim kiz kafasi sol tarafimda bacaKlarida yasliyor kasigima cok hareketli oldugunda Zorluyor biraz beni :) Yakinda dogum cantami hazirlamayi dusunuyorum, alisveris olarak sampuani disinda herseyi tamam dolabini acip acip ask yasiyorum

hahaha ayni ben güya yıkayip ütüledik diyorum
surekli elim üstünde benimde bikac eksigim kaldi onlarida netten siparis verecegim
biberon sampuan nette cok hesapli kargolarim gelsin 10 gune hazirlarim bende,
benim sikintim bebegin cok sik toplanmasi beni cok zorluyor zannedersin karnimi acip cikacak
onun disinda bol bol dinlenmeye calisiyorum
benimde haftaya kontrolum olur doktora yarin sonuc almak icin gidecegim 30-36 arasi 2 haftada bi sonra haftada bi sanirim
Hayirlisiyla gelirler insallah tatli telaslar artik

Benim de bel ağrım iki gündür var normal geldi sizinkileri de okuyunca. Benim kontrolüm iki hafta sonra umarım o zamana kadar doğum pozisyonunu almış oluruz. Hep sağ yan tarafıma vuruyor

Evet bu aylarda yalanci kasilmalar ve bel agrisi cok normalmiş
benimki sag gögsumun altini itekliyor dr poposu dedi ama bazen oyle bi cikariyor ki topuk gibi sivri
benimde hamile kaldigimdan beri sag tarafimda agri vardi sonra hareketlilik orda daha cok

Benimde başından beridir solda daha çok hareketli oğlum.dogum pozisyonunu 31.haftada aldı doktorun dediğine göre.bende geçen persembe gittim kontrole 2300gr 45cm 'di yavrum 1 hafta önden gidiyormuşuz.kiyafetlerinin hastaneye götüreceğim kısmınıda bugün yıkadım yarin utuleyecegim,geri kalanları dolap ve sifonyerimiz gelince yıkayıp utuleyecegim.taptatli telâşlar camasirlarini asarken bile her bir kıyafetini sesli sevdim astım.Rabbim kolay bir dogumla sagselamet kavuştursun hepimizin yavrusunu insaALLAH

Ya aslında bebegin sanki toplanıyormuş hissini bende yaşıyorum sürekli. Acaba doğum yaklaştığı için braxton hicks kasılması yaşıyoruz da biz bebek toplandı mı zannediyoruz onu çözemedim daha

Evet canim aslinda kasilma biz toplanma diyoruz ama cok sık oluyor ozellikle yürümek ve ayakta kalmak hic iyi gelmiyor hmm bu arada birde stres
gecen gun stres yaptim nst de sancim cikti dr yatis verecem dedi ama 2. nst de sakinlesince sancim gitti
isin kotu tarafi ben hissetmedim

Evet bendede olmuştu dr braxton kasılmaları dedi yani yalancı doğum sancısı.vucut kendini doğuma hazırlıyormuş.kizlar Allahin izniyle nasıl doğum yapmak istiyorsunuz ben normal istiyorum insaALLAH hiç korkmazdım yaklaştıkça biraz korkar oldum sanki bir de zor falan diyenler var etrafında okuduğum yazılarda..

Stres cok etkili canim aman diyim son duzlukteyiz hiçbirşeyi kafaniza takmayin.hixbirsey evladimizdan değerli değil sağlıkla sihhatle bir avazda kucaklatsin Rabbim

Aynı duyguları yaşıyoruz vallahi :) İlk başlarda istisnasız normal doğum istiyorum diyordum gerçi hala normal istiyorum Allah nasip ederse ama zaman yaklaşıp süreç gerçeklik kazanmaya başlayınca azıcık azıcık tırsıyorum Özellikle de doğum sonrası alttan dikiş konusunda :/ Sonrada diyorum doğuran kadınlar nasıl doğuruyor rabbim bizi bunun üzere yaratmış, bebişlerimiz ve vücudumuz biliyor ne yapması gerektiğini bize düşen sabır edip sakin kalmak

Aynen kuzum.birde kolay doğum için nefes egzersizleri perine masajı hurma plates topu hareketleri oturup kalkma hareketleri ılık duş var.bunlar şimdilik aklıma gelenler ama dikişsiz olması için mutlaka perine masajını öneriyorlar ben başladım yapmaya.egitim aldığımızda göstermişlerdi.aklima geldikçe yazarım burdan kolay ve pozitif doğum hikayelerini negatifleri hiç okumuyorum artık Rabbim yardim edecek inanıyorum

Tatlim peki perine masajinda kullandigin bir yag var mi? Ve kendin yapabiliyo musun :/

Perine masajina ne zaman başlamak gerekiyor çok erken değil bildiğim kadarıyla?

Aralik anneleri var mi aramizda sabirsiz bebekler benim Alparslanim gibi...
Erken dogum riskim var 1cm aciklik ve arada gelip giden sancim vardi
simdi istirahat halindeyim yuruyus vs yapiyorum gunluk islerimi, bebegim 3-4 hafta ilerden gidiyormus ve suyum fazla sizin bebekleriniz sizler nasilsiniz cantalar hazirmi ne durumdasiniz kimse pek yazmiyor agirlastik mi ne son ay malum

Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mucizevi serüvenin sonlarına doğru artık bayağı zorlanmaya başladım bende. Yakında doğum iznine ayrılacağım, sanırım biraz daha dinlenmeye fırsatım olur o zmn doğuma kadar
Önümüzdeki salı günü dr kontrolüm var bakalım neler diyecek merakla bekliyorum. Sanırım 1 buçuk hafta fln oluyor bir sabah uyandım karnım aşağıya düşmüş, göğsümle göbeğim arasında hiç boşluk yoktu artık elim sığıyor, meğer benim minik kızım doğum pozisyonunu almış Eğer herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum, tabi hayırlısı rabbimden :) Sanki günüm yaklaştıkça zaman zaman azıcık korku basıyor beni

Çok sabırsızım artık doğsun istiyorum 37. Haftadan ihtibaren her an doğabilir dedi doktorum herşey hazır bi engel çıkmazsa son dakika normal Doğum olcak Allah’ın izniyle rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepimize

Aynen o sabirsizlik olayi bende de var özellikle yanliz kaldikca vakit gecmiyor
insallah saglicakla hepimiz aliriz kuzularimizi kucagimiza
bebeginizin kg kac ozel olmassa eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…