- 24 Ocak 2019
- 98
- 91
- 18
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Artik agirlasmaya basladim, bel agrilarim oluyor .Masallah artik daha da hareketli minik kizim :) 2 hafta sonrasinda benim kontrolum hersey yolunda simdiye kadar cok sukurEn son gittigimde dr kg soyledi
sehir hastenesine gidiyorum her biri farkli soyluyor gecen 4 hafta ileri dedi sincandaki drlar sehir hastanesi 2 hafta dedi prof bakti normal haftasinda dedi
makinalar farkli gosteriyor olabilir dedi
2225 di en son
sag gogus tarafimi zorluyor pozisyon filan demedi doktor son hazirliklar bizdede
aslinda gec bile kaldim
sende durumlar ne peki ayni haftadayiz
hahaha ayni ben güya yıkayip ütüledik diyorumArtik agirlasmaya basladim, bel agrilarim oluyor .Masallah artik daha da hareketli minik kizim :) 2 hafta sonrasinda benim kontrolum hersey yolunda simdiye kadar cok sukurEn son 30+5 te kontrole gittigimde 42 cm boyu 1600 de kilosu vardi. Yan duruyor benim kiz kafasi sol tarafimda bacaKlarida yasliyor kasigima cok hareketli oldugunda Zorluyor biraz beni :) Yakinda dogum cantami hazirlamayi dusunuyorum, alisveris olarak sampuani disinda herseyi tamam dolabini acip acip ask yasiyorum
Ya aslında bebegin sanki toplanıyormuş hissini bende yaşıyorum sürekli. Acaba doğum yaklaştığı için braxton hicks kasılması yaşıyoruz da biz bebek toplandı mı zannediyoruz onu çözemedim dahahahaha ayni ben güya yıkayip ütüledik diyorum
surekli elim üstünde benimde bikac eksigim kaldi onlarida netten siparis verecegim
biberon sampuan nette cok hesapli kargolarim gelsin 10 gune hazirlarim bende,
benim sikintim bebegin cok sik toplanmasi beni cok zorluyor zannedersin karnimi acip cikacak
onun disinda bol bol dinlenmeye calisiyorum
benimde haftaya kontrolum olur doktora yarin sonuc almak icin gidecegim 30-36 arasi 2 haftada bi sonra haftada bi sanirim
Hayirlisiyla gelirler insallah tatli telaslar artik
Evet canim aslinda kasilma biz toplanma diyoruz ama cok sık oluyor ozellikle yürümek ve ayakta kalmak hic iyi gelmiyor hmm bu arada birde stresYa aslında bebegin sanki toplanıyormuş hissini bende yaşıyorum sürekli. Acaba doğum yaklaştığı için braxton hicks kasılması yaşıyoruz da biz bebek toplandı mı zannediyoruz onu çözemedim daha
Evet bendede olmuştu dr braxton kasılmaları dedi yani yalancı doğum sancısı.vucut kendini doğuma hazırlıyormuş.kizlar Allahin izniyle nasıl doğum yapmak istiyorsunuz ben normal istiyorum insaALLAH hiç korkmazdım yaklaştıkça biraz korkar oldum sanki bir de zor falan diyenler var etrafında okuduğum yazılarda..Ya aslında bebegin sanki toplanıyormuş hissini bende yaşıyorum sürekli. Acaba doğum yaklaştığı için braxton hicks kasılması yaşıyoruz da biz bebek toplandı mı zannediyoruz onu çözemedim daha
Stres cok etkili canim aman diyim son duzlukteyiz hiçbirşeyi kafaniza takmayin.hixbirsey evladimizdan değerli değil sağlıkla sihhatle bir avazda kucaklatsin RabbimEvet canim aslinda kasilma biz toplanma diyoruz ama cok sık oluyor ozellikle yürümek ve ayakta kalmak hic iyi gelmiyor hmm bu arada birde stres
gecen gun stres yaptim nst de sancim cikti dr yatis verecem dedi ama 2. nst de sakinlesince sancim gitti
isin kotu tarafi ben hissetmedim
Aynı duyguları yaşıyoruz vallahi :) İlk başlarda istisnasız normal doğum istiyorum diyordum gerçi hala normal istiyorum Allah nasip ederse ama zaman yaklaşıp süreç gerçeklik kazanmaya başlayınca azıcık azıcık tırsıyorumEvet bendede olmuştu dr braxton kasılmaları dedi yani yalancı doğum sancısı.vucut kendini doğuma hazırlıyormuş.kizlar Allahin izniyle nasıl doğum yapmak istiyorsunuz ben normal istiyorum insaALLAH hiç korkmazdım yaklaştıkça biraz korkar oldum sanki bir de zor falan diyenler var etrafında okuduğum yazılarda..
Aynen kuzum.birde kolay doğum için nefes egzersizleri perine masajı hurma plates topu hareketleri oturup kalkma hareketleri ılık duş var.bunlar şimdilik aklıma gelenler ama dikişsiz olması için mutlaka perine masajını öneriyorlar ben başladım yapmaya.egitim aldığımızda göstermişlerdi.aklima geldikçe yazarım burdan kolay ve pozitif doğum hikayelerini negatifleri hiç okumuyorum artık Rabbim yardim edecek inanıyorumAynı duyguları yaşıyoruz vallahi :) İlk başlarda istisnasız normal doğum istiyorum diyordum gerçi hala normal istiyorum Allah nasip ederse ama zaman yaklaşıp süreç gerçeklik kazanmaya başlayınca azıcık azıcık tırsıyorumÖzellikle de doğum sonrası alttan dikiş konusunda :/ Sonrada diyorum doğuran kadınlar nasıl doğuruyor rabbim bizi bunun üzere yaratmış, bebişlerimiz ve vücudumuz biliyor ne yapması gerektiğini bize düşen sabır edip sakin kalmak
Tatlim peki perine masajinda kullandigin bir yag var mi? Ve kendin yapabiliyo musun :/Aynen kuzum.birde kolay doğum için nefes egzersizleri perine masajı hurma plates topu hareketleri oturup kalkma hareketleri ılık duş var.bunlar şimdilik aklıma gelenler ama dikişsiz olması için mutlaka perine masajını öneriyorlar ben başladım yapmaya.egitim aldığımızda göstermişlerdi.aklima geldikçe yazarım burdan kolay ve pozitif doğum hikayelerini negatifleri hiç okumuyorum artık Rabbim yardim edecek inanıyorum
Evet has kantaron yağı biraz zor oluyor ama yapıyorum galiba.haftada 3 kezTatlim peki perine masajinda kullandigin bir yag var mi? Ve kendin yapabiliyo musun :/
Bende saf zeytinyağı ile bir deneyeyim bakalım becerebilecek miyimEvet has kantaron yağı biraz zor oluyor ama yapıyorum galiba.haftada 3 kez
Perine masajina ne zaman başlamak gerekiyor çok erken değil bildiğim kadarıyla?Aynen kuzum.birde kolay doğum için nefes egzersizleri perine masajı hurma plates topu hareketleri oturup kalkma hareketleri ılık duş var.bunlar şimdilik aklıma gelenler ama dikişsiz olması için mutlaka perine masajını öneriyorlar ben başladım yapmaya.egitim aldığımızda göstermişlerdi.aklima geldikçe yazarım burdan kolay ve pozitif doğum hikayelerini negatifleri hiç okumuyorum artık Rabbim yardim edecek inanıyorum
33-34.haftalarda başlayın demişlerdi egitimdePerine masajina ne zaman başlamak gerekiyor çok erken değil bildiğim kadarıyla?
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mucizevi serüvenin sonlarına doğru artık bayağı zorlanmaya başladım bende. Yakında doğum iznine ayrılacağım, sanırım biraz daha dinlenmeye fırsatım olur o zmn doğuma kadarAralik anneleri var mi aramizda sabirsiz bebekler benim Alparslanim gibi...
Erken dogum riskim var 1cm aciklik ve arada gelip giden sancim vardi
simdi istirahat halindeyim yuruyus vs yapiyorum gunluk islerimi, bebegim 3-4 hafta ilerden gidiyormus ve suyum fazla sizin bebekleriniz sizler nasilsiniz cantalar hazirmi ne durumdasiniz kimse pek yazmiyor agirlastik mi ne son ay malum
Çok sabırsızım artık doğsun istiyorumAralik anneleri var mi aramizda sabirsiz bebekler benim Alparslanim gibi...
Erken dogum riskim var 1cm aciklik ve arada gelip giden sancim vardi
simdi istirahat halindeyim yuruyus vs yapiyorum gunluk islerimi, bebegim 3-4 hafta ilerden gidiyormus ve suyum fazla sizin bebekleriniz sizler nasilsiniz cantalar hazirmi ne durumdasiniz kimse pek yazmiyor agirlastik mi ne son ay malum
Aynen o sabirsizlik olayi bende de var özellikle yanliz kaldikca vakit gecmiyorÇok sabırsızım artık doğsun istiyorum37. Haftadan ihtibaren her an doğabilir dedi doktorum herşey hazır bi engel çıkmazsa son dakika normal Doğum olcak Allah’ın izniyle rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?