Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Geçen hafta sancılanıp gittim enfeksiyon kapmışım 2600 dedi Doğum olmazsa 15. inde kontrol e gidicem yazarım yine
Enfeksiyon olmazsa olmazlarimizdan zaten bende simdi baktim e-nabizdan sanirim bendede var. Pazartesi benimde kontrolum var
aaaa 15.cok gec degil mi benimde suyum ve bebek iri diye haftada bi riskli gebelige gidiyorum artik normal de son ayda haftada bi deniliyor ama bilemedim

Senin bebek kaç kilo canım? Banada bebeğin iri normal doğumda zorlanirsin dedi dr senin nasıl olacak doğum?

Senin bebek kaç kilo canım? Banada bebeğin iri normal doğumda zorlanirsin dedi dr senin nasıl olacak doğum?
1 hafta once 3450 dedi doktor
bugunde 3270 gr denildi her dr farkli olcuyir kafam karisti suyun fazla dediler gecen hafta bu hafta normal denildi
hamileligin son gunlerini zehir ediyorlar
bebegin kafasi buyuk dedi
dogumla ilgilide her dr farkli konusuyor Ankara sehir hastanesine gidiyorum surekli farkli dr goruyorum
sana ne dediler

Allah Allah tuhaf çıkmış gerçekten.1800gr eksik çıkmış bir hafta sonra bile.ben antalyada özel bir hastaneye gidiyorum tek doktora görünüyorum.valla çocuğum sağlıkla dünyaya gelsinde doğum şeklini gectim artık ben

Selam kızlar, kontrolüm vardı benimde bugün. 49 cm boyu 2800 ağırlığı olmuş minik kızımın. 2 hafta sonra çatı muayenesi ve nst yapıcam dedi. Aranızda çatı muayenesi olan var mı?

Selam kızlar, kontrolüm vardı benimde bugün. 49 cm boyu 2800 ağırlığı olmuş minik kızımın. 2 hafta sonra çatı muayenesi ve nst yapıcam dedi. Aranızda çatı muayenesi olan var mı?
Maşallah fıstığa.benimde 34+2 de 2800 49 cm di.hemen hemen aynınız.bu cuma kontrol var bakalım çatı muayenesi yaparmı daha erken gerçi ama ben 2dir ntsye baglandım sanci çıkmadı hic

Bende 37 haftanin icindeyim henuz olmadim cati muayenesi her hafta gidiyorum ben riskli gebelige suyun fazla bebek iri demislerdi ama ölcümlere takilmiyorum artik saglicakla digsun yeter ki

Tamam yaz cnm beklerim aralik anneleri sanirim Araliga kalmadan doguracagiz
Gittim kontrole 2800 kilosu ay sonuna kadar Doğum görünmüyo kanallar kapalı hala dedi her hafta kontrole çağırdı bi aksilik çıkmazsa normal Doğum pozisyonunda dedi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğduğunu görseydim allahtan başka bişey istemiyorum tarama testlerinin hiçbirini de yaptırmadım mecbur beklicez bakalım canı nezaman isterse ozaman doğacak

Amin canim insallah hepimizin temennisi bu bazen oyke an geliyor ki dakika gecmiyor birak gunu hep boyle kalacakmisim gibi sanki
artik 10 dk mesafe bile gozumde buyuyor
masallah kilosu da iyi insallah normal dogar
dr kan ilaci yazdi onu almaya gittim zor geldim eve size yazdi mi kan ilaci
hayirlisi ile gelsin kuzularimiz insallah

Ağrılarıma bir yenisi daha eklendi iki gündür üst bacağım çok sızlıyor özellikle uzandığım an başlıyor uzun bir süre geçmiyor o yüzden uykusuz kalıyorum. Yaşayan var mı böyle?

Bütün kan ilaçlarından denedim hepsi yan etki yaptı bağırsakları allak bullak etti lavabodan çıkamıyorum sabah aç karına pekmez içiyorum bide kuru siyah üzüm kan değerlerime baktı çok iyi ilaca gerek kalmamış zaten dedi

Ağrılarıma bir yenisi daha eklendi iki gündür üst bacağım çok sızlıyor özellikle uzandığım an başlıyor uzun bir süre geçmiyor o yüzden uykusuz kalıyorum. Yaşayan var mı böyle?
Bacak arasında kramp gibi sızı var bende de uyumaya yakın başlıyo özellikle normalmiş sordum doktora

Gece şiddetli alt karın ağrım vardı sabah doktora gitmek zorunda kaldım. Doktor plasentası öne gelmiş dedi iki hafta sonraya yine kontrole çağırdı kaymazsa sezeryan dedi. Plasenta previa türlerinin hikayelerini okuyunca endişe duydum. Ağrı geçecek gibi değil erken doğum olması da korkutuyor beni

Benimde normalde cabalasam iyi olmaz simdi 11 kanim
dr gormedi ama o sonucu
verdi oyle, aldim bugun ama icebilecegimi hic sanmiyorum benimki ivf gebeligi ilactan gina geldi gercekten

Ciger gelistirci yapilmadi mi canim benim 33+4 te sancim basladi erken dogum riskim basladi ciger gelistirici yapildi sanciyi durdurmaya calsitilar cok sukur durdu sancim
dr durduramazsak dogacak demisti 12 saat arayla 2 doz kalcadan yaptilar
Aklina kotu seyler getirme zaten bu int saglam insani kanser cikariyor bu durumlarda olabildigince uzak kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…