- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
As sanki bana yıllar var gibi geliyor geçmiyor yaSelam kıZlar ben de Aralık annesi olucam inş
Heyecan artıyor gittikçe
Son haftalar
30 cu haftaya girince zaten aldı beni bir telaş ayyy nasıl bi heyecannAs sanki bana yıllar var gibi geliyor geçmiyor ya
Ben korkuyorum heycandan ziyade neden böyle oldu anlamıyorum da30 cu haftaya girince zaten aldı beni bir telaş ayyy nasıl bi heyecann
O bende de var vallaBen korkuyorum heycandan ziyade neden böyle oldu anlamıyorum da
Aynen öyle Rabbım sag salim ınsllah kavuşturur yavrularımızaO bende de var valla
Dualara devam
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim 66 yi gordum acaba yozgat mi dedimBizde tup bebeğiz 30 haftalık olduk sukur 26 yaşındayım il' deneme ilk bebıs çok şükür. Seker bizde de yok ama iri bebıs dedi sizin dediğiniz gibi hayırlısı Allahtan bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerfinfik bir kızımız olacak nasıpse ismi Umay Reyyan ınslalah
Evet canım yozgatliyiz boyunda uzun bizim prensesin seker bakılıyor sürekli yok sukur birsey suyumuz normal Allaha şükürRabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim 66 yi gordum acaba yozgat mi dedim
Ismiyle yasasin insallah, bizde kiz olsaydi Reyyan koyacaktik cok guzel ismi prensesinin
evet iri olmasinin sebebini genetige bagladik biz artik ama su fazla diye riskli gebelikte devam ediyorum
Allah bağışlasınMerhaba Tatli annisler G Gamzecikkk18 konu sahibi arkadasim yok nerdeler acaba o gelene kadar ben el atayim dedim
Bende 37 haftadayim hatta yarin 38 olacagiz ilk 4.5 ay bulantiyla gecti Tup bebek annesiyim 26 yasindayim 34. haftada erken dogum riskim olustu ciger gelistirici oldum simdi akilli akilli bekliyoruz
bi oglum olacak ilk gebelik
Bu arada suyum fazla ve bebegin iri oldugunu soyledi doktorlar 4 hafta ilerden gittik 27 drn beri sekerim yok ama habire sekerime bakiliyor hayirlisi bakalim
Adini Alparslan koyacagiz
siz neler yaptiniz bu surecte
Merhaba bu sayfa baya sessizdi ben de ocak annelerinin içine karıştımHanimlar etiketledim ama sonra aklima geldi bu surecte bebegini kaybeden annelerimiz varsa lutfen kusura bakmasinlar
Amin canim cümlemizinkini insallah senin icin mi takip yapiliyor neden peki anlayamadimAllah bağışlasınHeyecanlıyım bende de şekere bakılıyor . Takip. Sorun yok aslında ama takip ediliyor . Hastane çantan hazır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?