- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
O nasıl oluyormuş kiPrenses Doğum düşünen varmı aranızda doktorum istermisin diye sordu sancısız Doğum korkudan ziyade ben tüm ağrı sancı hepsini yaşamak istiyorum
Belden iğne yapılıyo sanırım sancı çekmiyosun hiçbişey hissetmiyosun doktor yönlendiriyo ıkın diye falan ben düşünmüyorum yaptıran çok herkes tavsiye ediyo dolu dolu yaşamak istiyorum ağrısız Doğum mu olur ya komşunun çocuğunu kucağına verir gibi al bu senin diyeO nasıl oluyormuş ki
5 cm acılmadan sonra epidural verıo da zaten o kadar acılan dek acı çekıosun 3 4 cm içinde beklersin benceBelden iğne yapılıyo sanırım sancı çekmiyosun hiçbişey hissetmiyosun doktor yönlendiriyo ıkın diye falan ben düşünmüyorum yaptıran çok herkes tavsiye ediyo dolu dolu yaşamak istiyorum ağrısız Doğum mu olur ya komşunun çocuğunu kucağına verir gibi al bu senin diyeağrısıyla sancısıyla ben doğurdum demek istiyorum tabi tercih meselesi korkusu olanlar için güzel bi yöntem
Keşke bende doğursam hatta mümkünse hemen doğsun istiyorum ama akrep burcu erkeği de olmasınBende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak
Amin canım sezeryan olucam bende altı gün öncesi alıcaklar :*Keşke bende doğursam hatta mümkünse hemen doğsun istiyorum ama akrep burcu erkeği de olmasınakrep kızları iyi erkekleri sıkıntı doktorum kanalların kapalı Aralık başına kadar da Doğum görünmüyo dedi rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu gebeliğimden önce düşük yapmıştım oğlum olursa miran koyarım demiştim gebeliğimin başında şu malum dizi başladı oğlumun isminden nefret edicem nerdeyse herkes diziden dolayı miran sanıyo ama öncesinde niyet ettiğim oydu riskli dönem geçince de Mevlüt okuttum cinsiyet belli değilken daha Mevlüt bitti hoca giderken bebeğin isminin önüne Muhammed koy dedi tüylerim diken diken oldu cinsiyeti belli olunca da Muhammed mirana karar verdim isimli eşyalarını hazırlayıncada babasına oğlunun isminin haberini verdim yazık adam bişey de diyemedi Muhammed Miran kaldı öyleBende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak
Sağlıklı doğsunda beni komple kesip biçebilirler ama normal gibi görünüyo şimdilik nasip bakalımAmin canım sezeryan olucam bende altı gün öncesi alıcaklar :*
İlk gbliğim sorunlu olunca sezeryana alındım hersey normalken nasip ondan buda sezeryanSağlıklı doğsunda beni komple kesip biçebilirler ama normal gibi görünüyo şimdilik nasip bakalım
Kaç yıl geçti ilk Doğumdan sonra sezeryandan sonra da normal doğum yapılabiliyo diye biliyorumİlk gbliğim sorunlu olunca sezeryana alındım hersey normalken nasip ondan buda sezeryan
3 bucuk sene gecti ama çatı darlığı varmıs bnde onca sancıyı cektrdıler sonra söledılerKaç yıl geçti ilk Doğumdan sonra sezeryandan sonra da normal doğum yapılabiliyo diye biliyorum
Sağlıklı olsunda herşey onlar için diyorum ya komple kesip biçseler de umrumda değil yeterki sağlıklı doğsun3 bucuk sene gecti ama çatı darlığı varmıs bnde onca sancıyı cektrdıler sonra söledıler
Hayırlısı olsun :)Sağlıklı olsunda herşey onlar için diyorum ya komple kesip biçseler de umrumda değil yeterki sağlıklı doğsun
EvetAmin canim cümlemizinkini insallah senin icin mi takip yapiliyor neden peki anlayamadim
evet 34 te korkuttu bizi hemen hazirladim yatagini bile kurduk
Olmadı şükür ama bakalım olmaz inş son haftalarKızlar sizin Doğuma az kalmış çatlağınız oldu Mu karnınzda. Nasıl engellediniz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?