Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

O nasıl oluyormuş ki
Belden iğne yapılıyo sanırım sancı çekmiyosun hiçbişey hissetmiyosun doktor yönlendiriyo ıkın diye falan ben düşünmüyorum yaptıran çok herkes tavsiye ediyo dolu dolu yaşamak istiyorum ağrısız Doğum mu olur ya komşunun çocuğunu kucağına verir gibi al bu senin diye ağrısıyla sancısıyla ben doğurdum demek istiyorum tabi tercih meselesi korkusu olanlar için güzel bi yöntem

5 cm acılmadan sonra epidural verıo da zaten o kadar acılan dek acı çekıosun 3 4 cm içinde beklersin bence

Bende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak

Bende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak
Keşke bende doğursam hatta mümkünse hemen doğsun istiyorum ama akrep burcu erkeği de olmasın akrep kızları iyi erkekleri sıkıntı doktorum kanalların kapalı Aralık başına kadar da Doğum görünmüyo dedi rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım sezeryan olucam bende altı gün öncesi alıcaklar :*

Bu gebeliğimden önce düşük yapmıştım oğlum olursa miran koyarım demiştim gebeliğimin başında şu malum dizi başladı oğlumun isminden nefret edicem nerdeyse herkes diziden dolayı miran sanıyo ama öncesinde niyet ettiğim oydu riskli dönem geçince de Mevlüt okuttum cinsiyet belli değilken daha Mevlüt bitti hoca giderken bebeğin isminin önüne Muhammed koy dedi tüylerim diken diken oldu cinsiyeti belli olunca da Muhammed mirana karar verdim isimli eşyalarını hazırlayıncada babasına oğlunun isminin haberini verdim yazık adam bişey de diyemedi Muhammed Miran kaldı öyle

Selam kızlar bizde 36+4 olduk çok şükür bebeğim biraz iri gibi normal zor olur dedi onceki komtrolde dr ama bu kontrolde 36+2de 3200gr di normalde olabilir sezeryanda dedi.normal istiyorum Allahin izniyle tabi evvela hayirlisi sagliklisi olsun.sizinkiler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…