- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Nemlendirici kullanıyorum ben o kadar çtllak yok karnım büyük olmasına rağmenKızlar sizin Doğuma az kalmış çatlağınız oldu Mu karnınzda. Nasıl engellediniz ☺
Yok cok ollmadı yağ sürdümKızlar sizin Doğuma az kalmış çatlağınız oldu Mu karnınzda. Nasıl engellediniz ☺
Başlarda olmadıysa şimdide olmaz bende de yok ve hiçbişey sürmedimKızlar sizin Doğuma az kalmış çatlağınız oldu Mu karnınzda. Nasıl engellediniz ☺
Sancı verince açılma olmuyomu bende de açılma görünmüyo hiçbir Doğum belirtisi yok normal doğum en iyisi tabi ama gerekiyorsa sezeryan de olurumbende 34 yaşındayım . ilk ikisi düşükle sonuçlandı . elhamdülillah şimdilik 37 . haftadayiz. benimki epey zor geçti sürekli yattim. aslında normal dogum istiyorum ama doktorum yaştan dolayi senin ki açılamaya bilir dedi. yani sezeryan gibi gözüküyor .
anladığım kadari ile sancı felan karSancı verince açılma olmuyomu bende de açılma görünmüyo hiçbir Doğum belirtisi yok normal doğum en iyisi tabi ama gerekiyorsa sezeryan de olurum
Yaa banada öyle dedi aynı yaştayız dedim ne alaka benim millet 35 38 40nda doğuruyor normalinden.bide benim bebeğim iri ondan da zorlanirsin dedi. Senin kaç kg bebekbende 34 yaşındayım . ilk ikisi düşükle sonuçlandı . elhamdülillah şimdilik 37 . haftadayiz. benimki epey zor geçti sürekli yattim. aslında normal dogum istiyorum ama doktorum yaştan dolayi senin ki açılamaya bilir dedi. yani sezeryan gibi gözüküyor .
Bize de suyu az demişlerdiKızlar sizin de fikrinizi alayım ben 29 haftalık hamileyim gebelik diyabeti teşhis koydular . Hamileliğinde gebelik şekeri problemi yaşayan oldu mu aranızda . Bebeğimin suyu azalmış üstelik. Her hafta kontrole çağırdı doktor . Nasıl olacak bu iş. Tecrübeli var mı bu konuda
Şom ağzımı açmayayım da olmadı şükürBu grupta göbek çatlağı olan yok neticede sanırım. Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ❤
Öğretmenim işine yarar mıyımAranızda memur olan var mı kızlar? İizn hakkında birşey danışıcam
Teşekkürler çözdümÖğretmenim işine yarar mıyım
Maşallah rabbim esirgesin sana bağışlasın inşallahKızlar ben de 2 Aralık ta bekliyorum bebeğimi ama dün sabah doğum yaptım.
Kilosu boyu yerinde yine de çok şükür. Yine de erken olduğu için enfeksiyon riski ve kan şekeri düşüklüğü var bebeğimin.
İkimiz de hastanedeyiz ama bebeğim yanımda değil gözetim altında.
Dualarınızı bekliyorum bebeğimin sağlığı için.
Ben doğumda tüm hamilelere dua ettim bir avazda sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah diye.
Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?