- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
- #1.001
Allah razı olsun amin inşallahMaşallah rabbim esirgesin sana bağışlasın inşallah
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.kac haftalik doğdu? Kilosu falan nasıl?normal mi yaptın sezeryanmi biraz bahsedermişin doğumun nasıl olduKızlar ben de 2 Aralık ta bekliyorum bebeğimi ama dün sabah doğum yaptım.
Kilosu boyu yerinde yine de çok şükür. Yine de erken olduğu için enfeksiyon riski ve kan şekeri düşüklüğü var bebeğimin.
İkimiz de hastanedeyiz ama bebeğim yanımda değil gözetim altında.
Dualarınızı bekliyorum bebeğimin sağlığı için.
Ben doğumda tüm hamilelere dua ettim bir avazda sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah diye.
Sağlıcakla kalın
Icimi rahatlattın canım ya.bende korkuyordum çatı muayenesinden.buaralar bende hemoroid oluştu birde onunla uğraşıyorum insaALLAH hemen geçerde doğumu etkilemezOooo bayağı kalabalık olmuşuz güzel anneler :)) Ben 3-4 gün önce akşam saati kasıklarımdan vurup gelip geçen ve ısrarla tekrarlayan bir ağrı sebebiyle acile gidip ilk çatı muayenemi oldumÖncelikle bu tarz ağrıları olan varsa ve bebek baş geliş pozisyonundaysa kafasını kanala yerleştirmeye gayret ettiğinden oluyormuş. Suyunuz nişanınız gelmediyse ağrı ağrı belden vurup kasığa inmiyorsa benim gibi telaştan hastaneye koşturmayın Çatı muayenesinden çekiniyordum açıkcası, yalnızca birkaç sn sürüyor ve tek çaresi kendini sıkmamak Çılgınca acı çekenleri okumuştum çok şükür öyle değilmiş.
su azalması için havuç suyu iç günde iki bardak. benim 27 . haftada iyice azalmıştı . şimdi allahin izni ile 37. haftayı gördük . birde armut yedim su için .Kızlar sizin de fikrinizi alayım ben 29 haftalık hamileyim gebelik diyabeti teşhis koydular . Hamileliğinde gebelik şekeri problemi yaşayan oldu mu aranızda . Bebeğimin suyu azalmış üstelik. Her hafta kontrole çağırdı doktor . Nasıl olacak bu iş. Tecrübeli var mı bu konuda
Allah şifa versinKızlar ben de 2 Aralık ta bekliyorum bebeğimi ama dün sabah doğum yaptım.
Kilosu boyu yerinde yine de çok şükür. Yine de erken olduğu için enfeksiyon riski ve kan şekeri düşüklüğü var bebeğimin.
Ben doğumda tüm hamilelere dua ettim bir avazda sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah diye.
Sağlıcakla kalın
yaştan dolayı kasların açılmaz diyor doktor .benim bebek iri değil 2800 felan .Yaa banada öyle dedi aynı yaştayız dedim ne alaka benim millet 35 38 40nda doğuruyor normalinden.bide benim bebeğim iri ondan da zorlanirsin dedi. Senin kaç kg bebek
Havuç suyunu neyle çıkarttınız . Katı meyve sıkacağı haricinde neyle çıkartabilirim ?su azalması için havuç suyu iç günde iki bardak. benim 27 . haftada iyice azalmıştı . şimdi allahin izni ile 37. haftayı gördük . birde armut yedim su için .
Bende Yozgatliyim canim Ankardayiz simdiEvet canım yozgatliyiz boyunda uzun bizim prensesin seker bakılıyor sürekli yok sukur birsey suyumuz normal Allaha şükür
Ne guzel canim rabbim bizlerede nasip etsin insallahMerhaba bu sayfa baya sessizdi ben de ocak annelerinin içine karıştımo sayfada da baya aralık anneleri var hatta doğum yapan 2 arkadaşımız oldu kasım annesi oldular Ben de 33.Haftadayım herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum
Aaaa cok az kalmis sezeryan mi olacak canim gunu belli demissin yaBende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak
Canim daha oncede konusmustuk bu iri aslan parcalariniSelam kızlar bizde 36+4 olduk çok şükür bebeğim biraz iri gibi normal zor olur dedi onceki komtrolde dr ama bu kontrolde 36+2de 3200gr di normalde olabilir sezeryanda dedi.normal istiyorum Allahin izniyle tabi evvela hayirlisi sagliklisi olsun.sizinkiler nasil?
Canim bende tam tersi su fazlaligi var ama diger sorularina cevap vereyimKızlar sizin de fikrinizi alayım ben 29 haftalık hamileyim gebelik diyabeti teşhis koydular . Hamileliğinde gebelik şekeri problemi yaşayan oldu mu aranızda . Bebeğimin suyu azalmış üstelik. Her hafta kontrole çağırdı doktor . Nasıl olacak bu iş. Tecrübeli var mı bu konuda
Aynen ben actim ne oldu aynanin karsisinda sevip sevip dururdum reklamlardaki hamile kadinlar gibiyim diye sonuc 1 haftada gozle gorulur catladik yirtildikŞom ağzımı açmayayım da olmadı şükür
Gözünüz aydin canim melegine kavusmussun artik...Kızlar ben de 2 Aralık ta bekliyorum bebeğimi ama dün sabah doğum yaptım.
Sağlıcakla kalın
canim tedavin simdiden hayirli olsun bende Tup bebek annesi oluyorumÇok umutluyum şuraya sıkışayım.asilamam var kasım sonu gibi bende aralıkta olurum inşallah
Benim adım ondan :) saol yinede canım benim evet sezeryanAaaa cok az kalmis sezeryan mi olacak canim gunu belli demissin ya
saglicakla gelsin insallah
bizde Alparslan koyacagiz kiz olsaydi Reyyan ikincide Aslihan vardi aklimizda belki fikir olur hayirli dogumlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?