Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.kac haftalik doğdu? Kilosu falan nasıl?normal mi yaptın sezeryanmi biraz bahsedermişin doğumun nasıl oldu

Oooo bayağı kalabalık olmuşuz güzel anneler :)) Ben 3-4 gün önce akşam saati kasıklarımdan vurup gelip geçen ve ısrarla tekrarlayan bir ağrı sebebiyle acile gidip ilk çatı muayenemi oldum Öncelikle bu tarz ağrıları olan varsa ve bebek baş geliş pozisyonundaysa kafasını kanala yerleştirmeye gayret ettiğinden oluyormuş. Suyunuz nişanınız gelmediyse ağrı ağrı belden vurup kasığa inmiyorsa benim gibi telaştan hastaneye koşturmayın Çatı muayenesinden çekiniyordum açıkcası, yalnızca birkaç sn sürüyor ve tek çaresi kendini sıkmamak Çılgınca acı çekenleri okumuştum çok şükür öyle değilmiş.

9
Icimi rahatlattın canım ya.bende korkuyordum çatı muayenesinden.buaralar bende hemoroid oluştu birde onunla uğraşıyorum insaALLAH hemen geçerde doğumu etkilemez

su azalması için havuç suyu iç günde iki bardak. benim 27 . haftada iyice azalmıştı . şimdi allahin izni ile 37. haftayı gördük . birde armut yedim su için .

Allah şifa versin
Allah bağışlasın sağol duaların için

Evet canım yozgatliyiz boyunda uzun bizim prensesin seker bakılıyor sürekli yok sukur birsey suyumuz normal Allaha şükür
Bende Yozgatliyim canim Ankardayiz simdi
bizimkinin kilosu fazla cikiyo hep 4 hafta ileri 18. de 1 hafta 27. haftada 4 hafta gitti dr sen onceden hamile kalmissin vs dedi oncesinde esim yanimda yoktu ve sonrasinda evet iliski oldu ama yumurtalar toplandiktan sonra oldu sperm neyle dollenecek bu nasil mantik ivf gebeligi deyince genetik o zaman dediler ve bende 3-4 aylik gibi dogmusum zaten genetige bagladik ama su fazla diye senin dedigin gibi swkerime bakiliyor surekli
bakalim 37+2 deyiz az kaldi

Ne guzel canim rabbim bizlerede nasip etsin insallah
sanirim bende bu gidisle kasim anasi olacagim cunku 34 te 1 cm acilmam vardi ve simdiden cok kasilma ve sancim var sanki her an cikacak hissi bazen geceleri ha dogdu dogacak diyorum am dr su fazla ondan dedi sanci
erken doguma da sebeboluyormus onu da netten baktim

Bende 33 haftalıkken yüksek tansıyon bağlı doğum sancıları yasadım şükür tedaviyle atlattık 14 gün sonra doğumum olucak Allahın izniyle isim konusunda kararsızız kızım olcak
Aaaa cok az kalmis sezeryan mi olacak canim gunu belli demissin ya
saglicakla gelsin insallah
bizde Alparslan koyacagiz kiz olsaydi Reyyan ikincide Aslihan vardi aklimizda belki fikir olur hayirli dogumlar insallah

Canim daha oncede konusmustuk bu iri aslan parcalarini
bizimkide iri haftasina gore evet bende iri dogmusum ama normalde iri degilim minyon bi yapim var bi ara 45.5 tan oteye gidemedim cok zayiftim cabalarim sayesinde 55 olmustum
carsamba kontrolum var yazarim bakalim dr ne diyecek
senin ne zaman kontrolun
benim bebek iriligi ve su fazlaligi nedeniyle riskli gebelikteyim

Canim bende tam tersi su fazlaligi var ama diger sorularina cevap vereyim
yag kullanmadim kime sordumsa catlayan cilt catlar dedi daha once zayiftim 5 kg aldim kalcam basenler yirtildi hamileliktede devami geldi karnimda yoktu tertemizdi ama son 1 haftada acayip sekilde yirtilma oldu son haftalar bebek daha cok kilo aliyor tabi
arkadasimda da seker cikti dr diyetisyene yonlendirdi 4 hafta diyet uyguladim normale dondu dedi insallah saglicakla dogar bebegin canim sekeri erken ogrenmen cok iyi olmus

Gözünüz aydin canim melegine kavusmussun artik...
Rabbim acil sifalar versin 36 da dogum yaptin sanirim
dualarimiz sizinle saglicakla insallah

Aaaa cok az kalmis sezeryan mi olacak canim gunu belli demissin ya
saglicakla gelsin insallah
bizde Alparslan koyacagiz kiz olsaydi Reyyan ikincide Aslihan vardi aklimizda belki fikir olur hayirli dogumlar insallah
Benim adım ondan :) saol yinede canım benim evet sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…