Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Benim normal yolla oldu ve folik dışında hiçbir şey vermedi. Test bile istemedi. İyi beslen dedi.

Evet canım öyle ben de 8 ay önce yaşadım 7. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Şimdi iyi güzel şeyleri düşün ki olsun kötüyü çağırmayalım rabbim merhamet etsin bizlere

Benimde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düşmesini bekledim 2 aylık olana kadar anneye zararı yokmuş

Benim normal yolla oldu ve folik dışında hiçbir şey vermedi. Test bile istemedi. İyi beslen dedi.
Benim ablaminda normal yolla oldu oda hic bisey kullanmadim dedi folic asit disinda kizlari simdi 3ve 6 yasinda cok saglikli ve gayet kilolari iyo dogdular
dr da bana igneni ve jeli birakma dusuk yaparsin dedi cok korktum halbuki dusuk tehlikemde yok her bunye farkli yani canim dr vermediyse bil bildigi vardir
benden kan testleri de istedi yaptir gel dedi

Eklentiler

• 15545017736101980097265.webp
    16 KB · Görüntüleme: 40
kizlar sormasi ayip idrar renginde bi degisme varmi? benimki cok sari vitaminde aliyorum ondan da olabilir tam idrar tahlili istedi cikar bisey varsa aslinda
Artik orami burami dinlemekten baska is yapmiyorum
sizde nasil idrar rengi

canim ilacini duzenli kullan doktorunun dedigi gibi,
zaten bebeklerimiz bize tutunursa saglikli ilaclara ragmen duserlerse Allah korusun o zaman zaten saglikli bebek olmadiklarini gosteriyormus icini ferah tut bol bol dua et canim
Elbetteki nasil olursa olsun onlar bizim melegimiz ama rahim sagliksiz gebeligi kabul etmiyormus

Merhaba Allah nasip ederse bende Aralıkta 2.kez anne olacağım inşaAllah Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun
Belirtileriniz neler şuan ben anlamıyorum bile
Sadece gaz şişkinlik oluyor ara ara bide bol akıntı...

kizlar aklıma takılan bisey var kimyasal gebelikte kanama ile mi anlasiliyo kanama olmadan da sessiz dusuk olur mu sali gunu keseye bakicak doktor ama icimde bi korku olustu kanamam yok

kizlar aklıma takılan bisey var kimyasal gebelikte kanama ile mi anlasiliyo kanama olmadan da sessiz dusuk olur mu sali gunu keseye bakicak doktor ama icimde bi korku olustu kanamam yok

Benim bildiğim düşükte kanama olur ..
Kan pıhtısı var içinde zaten kanamadan nasıl olacakki ... Bende her an tereddüt ediyorum boyna akıntı geliyor normal o ama
Rabbim korktuğumuza uğratmasın

Bende 5+4 üm sizde me tür belirtiler var kızlar ikinci. Cocuğum olacak nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…