- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Evet canım öyle ben de 8 ay önce yaşadım 7. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseye yaşatmasınFitil verdi günde 2 kez kullanıyorum herşeyden önce tabiki rabbime emanet bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum olmayıncada isyan etmedim vermiyorsa rabbim sebebi vardır dedim ama düşük yapmak manevi olarak çok ağır
Benimde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düşmesini bekledim 2 aylık olana kadar anneye zararı yokmuşEvet canım öyle ben de 8 ay önce yaşadım 7. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Şimdi iyi güzel şeyleri düşün ki olsun kötüyü çağırmayalım rabbim merhamet etsin bizlere
Canım ben de hemen hemen aynılarını kullanıyorum ama saatli değil senin gibi. Doktorum öyle birşey demedi bana senin ki nesen öyle
Saatlerini ben ayarladim canim ust uste olmasin drumda estrofemi 12 saat arayla al dedi ac tok olan ilaclara dikkat et herzaman ne ilac olursa olsun saatli al demisti bende kendimce boyle duzen kurdum bazen yarim saat 1 saat gecikme oluyor ama cok cok nadir,
bugun gidince yine dedi saatlerini kacirma duzeni aksatma diye
Canım ben de hemen hemen aynılarını kullanıyorum ama saatli değil senin gibi. Doktorum öyle birşey demedi bana senin ki nesen öyle
Saatlerini ben ayarladim canim ust uste olmasin drumda estrofemi 12 saat arayla al dedi ac tok olan ilaclara dikkat et herzaman ne ilac olursa olsun saatli al demisti bende kendimce boyle duzen kurdum bazen yarim saat 1 saat gecikme oluyor ama cok cok nadir,
bugun gidince yine dedi saatlerini kacirma duzeni aksatma diye
Benim ablaminda normal yolla oldu oda hic bisey kullanmadim dedi folic asit disinda kizlari simdi 3ve 6 yasinda cok saglikli ve gayet kilolari iyo dogdularBenim normal yolla oldu ve folik dışında hiçbir şey vermedi. Test bile istemedi. İyi beslen dedi.
canim ilacini duzenli kullan doktorunun dedigi gibi,Herkese slm öncelikle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 7 ay önce kaybettim şuan 5 haftalık hamileyim progesteron 6.38 çıktı normali 25 falan olmalıymış bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş doktorum ilaç verdi Protestan kullanıyorum ama içimde hep bi korku yürümeye korkar oldum düşecek mi diye aranızda progesteronu düşük olup düzelen bebeğini sağlıklıca dünyaya getiren varmı lütfen varsa içimi bi nebze olsa rahatlatacak bişeyler yazın
Kaç haftalık canımMerhaba Allah nasip ederse bende Aralıkta 2.kez anne olacağım inşaAllah Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun
Belirtileriniz neler şuan ben anlamıyorum bile
Sadece gaz şişkinlik oluyor ara ara bide bol akıntı...
Kaç haftalık canım
Nerdeyse aynıyız canım :) benim d 27 şubattıSon adetim 26 şubattı 5+4 oluyor galiba
Senin?
Nerdeyse aynıyız canım :) benim d 27 şubattı
Rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin ❤
kizlar aklıma takılan bisey var kimyasal gebelikte kanama ile mi anlasiliyo kanama olmadan da sessiz dusuk olur mu sali gunu keseye bakicak doktor ama icimde bi korku olustu kanamam yok
Aynıyız belirtilerin varmı bende cok az sadece gaz ve akıntı varSon adetim 26 şubattı 5+4 oluyor galiba
Senin?
Aynıyız belirtilerin varmı bende cok az sadece gaz ve akıntı var
amin allah korusun siz kesesini gördünüz dimiBenim bildiğim düşükte kanama olur ..
Kan pıhtısı var içinde zaten kanamadan nasıl olacakki ... Bende her an tereddüt ediyorum boyna akıntı geliyor normal o ama
Rabbim korktuğumuza uğratmasın
Benımde ikinci canım aynıyız senleAynen bendede gaz oluyo bide akıntı var başka bişey yok inşaallah bulantısız rahat geçiririzbenimde 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?