- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
amin allah korusun siz kesesini gördünüz dimi
insallah guzel haberlerini bekliyoruzYooo daha gitmedim pazartesi randevu aldım inşaallah görürüm
bende 4 yil once kimyasal gebelik yasadim adetime 2 gun vardi agrim sizimda yoktu suphelendim gittim kan testi yaptirdim dr degere bakinca dedi zaten kimyasal gebelik diye aksamina agrili sancili kanamayla gitti soylemesi ayip portakal puresi gibiydi test yapmasamda anlardim zaten dusuk yaptigimikizlar aklıma takılan bisey var kimyasal gebelikte kanama ile mi anlasiliyo kanama olmadan da sessiz dusuk olur mu sali gunu keseye bakicak doktor ama icimde bi korku olustu kanamam yok
Henüz stabil iştah açıklığı bendeIyi aksamlar kizlar topik sessiz bugünlerde
6+1 günluk olduk cok sukur ama 2 gundur 24 saat boyunca gecmeyen bulantim var surekli acim ama bulantidan karnim doyana kadar hic yiyemiyorum sizde durum nedir
oh oh ne guzel bende oyleydim canim marketten gelmiyordum resmen ne gorsem icim gidiyordu aliyordum hemenHenüz stabil iştah açıklığı bende
Kızım olsun istıyorum aslında o yüzden bulantı olmaması da kötü gibioh oh ne guzel bende oyleydim canim marketten gelmiyordum resmen ne gorsem icim gidiyordu aliyordum hemen
ye bol bol insallah bulantin olmaz canim
Kızım olsun istıyorum aslında o yüzden bulantı olmaması da kötü gibi
[/QUOTE
aaaa oyle mi oluyormus bende cok isterim elbette kızım olsun ama transferdede oglan hissettim annemle ablamda diyor senin oglun olacak oyle hissediyoruz diye hayirlisi, saglikli sihhatli olsunlarda benim ilk zaten
Yaaaa ben de de çok gaz var karnım çok şişGaz var canim gaz
akinti,karinda sabahlari acima hissi, fenalik geliyor uykuya egilim ve halsizlik cabuk yorulma hayattan sogudum 1 haftadir ama bebegimi dusununce olsun diyorum bu gunumuze sukur
canim benim kiyamam, sana soylemistim onu aslinda gaz var diye gecen hafta bende oyleydim sanirim sirayla hepsini yavas yavas yasayacagizYaaaa ben de de çok gaz var karnım çok şiş((
Tarihlerimiz ayniymiş canim. Bugun bende 6+1 oldum. Fakat gogus hassasiyeti disinda bir belirti yok. Tabi biraz da siskinlik. Mide bulantisinin zerresi yok. Sadece bazen cevredeki kokulari daha once olmadigi haliyle daha ayrintili aliyorum. Ama bu midemi bulandirmiyor.valla bende ablama diyorum daha baslamadan fire verdik sonunu nasil gorecegiz
ablamda kızina hamileyken dogurana kadar bulanti ve kusma sikayetini yasadim dedi hayirliyla insallah kucaklarimiza aliriz
benimki siden bir hafta geride ama bendede hiç belirti yok yarın keseyi görecez inşalla yalnızca uyku hali var durmadan uyuyasım varTarihlerimiz ayniymiş canim. Bugun bende 6+1 oldum. Fakat gogus hassasiyeti disinda bir belirti yok. Tabi biraz da siskinlik. Mide bulantisinin zerresi yok. Sadece bazen cevredeki kokulari daha once olmadigi haliyle daha ayrintili aliyorum. Ama bu midemi bulandirmiyor.
Sorunsuz bir sonem gecirelim tabi de insan acaba bir sorun mu var diye dusunmeden edemiyor. Keseyi gorduk cuma kalp atisini gorecegiz insallah.
Her bünye farkli tepki veriyor canim, benimde goguslerde tik yokTarihlerimiz ayniymiş canim. Bugun bende 6+1 oldum. Fakat gogus hassasiyeti disinda bir belirti yok. Tabi biraz da siskinlik. Mide bulantisinin zerresi yok. Sadece bazen cevredeki kokulari daha once olmadigi haliyle daha ayrintili aliyorum. Ama bu midemi bulandirmiyor.
Sorunsuz bir sonem gecirelim tabi de insan acaba bir sorun mu var diye dusunmeden edemiyor. Keseyi gorduk cuma kalp atisini gorecegiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?