- 17 Şubat 2016
- 1.137
- 228
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ben de anlamadım yeni bir yazılım dili ogrenecekmis gibi konuşuyorKonunun yazılım ile ilgisini anlamadım. Kod mu yazmanı istiyor yoksa sadece bi programı kullanmanı mi? Herhangi bi program kullanmak için yazılım mı bilmek lazım. Kafamda deli sorular.
Nasil yani :) Olmazsa yazanlar oluyor derken?Süreniz var zaten strese girmeyin olmazsa yazanlar oluyor
Evet.O yazılım programını kullanmak içinde yazılım lazımmış.Bana okuldaki hocalar destek verecek dedi.Ama korkuyorumKonunun yazılım ile ilgisini anlamadım. Kod mu yazmanı istiyor yoksa sadece bi programı kullanmanı mi? Herhangi bi program kullanmak için yazılım mı bilmek lazım. Kafamda deli sorular.
Ooo olmaz öyle amaSüreniz var zaten strese girmeyin olmazsa yazanlar oluyor
Evet bir yazılım programı.Onun için farklı yazılımlar bilmek gerek.Ama hoca okuldaki hocalar yardımcı olacak dedi.Genede korkuyorum.Ben de anlamadım yeni bir yazılım dili ogrenecekmis gibi konuşuyor
Hangi program bu? En azindan kolay mi zor mu bilenler fikir verir?Evet.O yazılım programını kullanmak içinde yazılım lazımmış.Bana okuldaki hocalar destek verecek dedi.Ama korkuyorum
Simülasyon programı.Kurulum falan destek olacak.Ama kullanmak icin gene kod falan gerek.Konunun yazılım ile ilgisini anlamadım. Kod mu yazmanı istiyor yoksa sadece bi programı kullanmanı mi? Herhangi bi program kullanmak için yazılım mı bilmek lazım. Kafamda deli sorular.
Ama söylersem kimliğim açığa çıkar.Sımülasyon programiHangi program bu? En azindan kolay mi zor mu bilenler fikir verir?
Bölümünüz bilgisayarla ilgili mi? Bizim zamanımızda danışmana birkaç başlık sunuyorduk o da arasından seçip bu konuyu çalış diyordu. Hatta tezi bile araştırıp başkasına parayla yazdiriyorduk.Evet.O yazılım programını kullanmak içinde yazılım lazımmış.Bana okuldaki hocalar destek verecek dedi.Ama korkuyorum
Biraz daha acar misin? Discrete event simulation mi? Arena ya da Simio mu kullanacksin mesela?Simülasyon programı.Kurulum falan destek olacak.Ama kullanmak icin gene kod falan gerek.
Ben yüksek lisansu çok uzun zaman önce yaptım. Ben kendim yazdım zaten bir yılda sürdüNasil yani :) Olmazsa yazanlar oluyor derken?
Hayir degil işte.Ama yüksek lisans.Bu parayla olmaz bence.Lisans tezi daha kolay.Bölümünüz bilgisayarla ilgili mi? Bizim zamanımızda danışmana birkaç başlık sunuyorduk o da arasından seçip bu konuyu çalış diyordu. Hatta tezi bile araştırıp başkasına parayla yazdiriyorduk.
Kiz bi tek siz mi kullniyosunuz bu programlari. Milyonlarca insan kullaniyo. Ne kimligin aciga cikacak, delirme :)Ama söylersem kimliğim açığa çıkar.Sımülasyon programi
Özelden yazabilir miyim.Lütfen buraya yazmayın amaBiraz daha acar misin? Discrete event simulation mi? Arena ya da Simio mu kullanacksin mesela?
Fluka programıKiz bi tek siz mi kullniyosunuz bu programlari. Milyonlarca insan kullaniyo. Ne kimligin aciga cikacak, delirme :)
Fluka programıKiz bi tek siz mi kullniyosunuz bu programlari. Milyonlarca insan kullaniyo. Ne kimligin aciga cikacak, delirme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?