- 17 Şubat 2016
- 1.145
- 234
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Aaa.Ben ama kolay yazılacağını sanmıyorum. Nasıl sundular sonra acabaBen yüksek lisansu çok uzun zaman önce yaptım. Ben kendim yazdım zaten bir yılda sürdü
Bizim zamanımızda sınıftan bazıları tez yazana yazdırdık demişlerdi
Ben Fluka hic kullanmadim. Kullanan biri varsa zorlugu hakkinda sana belki fikir verir. Monte Carlo simulation kullaniyor. Bence programi ogrenme kismi zor degil ama tezinize uygun modellemeyi dusunmeniz lazim. Teorik bilginiz var mi pratige dokebilecek misiniz bunlari da dusunun. Programi ogrenme kismi daha kolay olur diye tahmin ediyorum. Ve bu tezi oyle parayla yazdiramazsiniz haberiniz olsun. Belki social science alaninda bi tez olsa parayla falan yazan birini bulursunuz -ki asla onermem-.Aaa.Ben ama kolay yazılacağını sanmıyorum. Nasıl sundular sonra acaba
Off.Yl yaptığım branş ile bu programın alakası yok.Diger mezun olanlar pratikte hastahanedeki cihazlarla tez yazmış.Hoca bana teorik çalış dedi.4 5mezun var hepsi aynı benzer şeyleri yazdı.Programı indir, otur şimdiden öğren evladım. Uygulamalı bir konutsa hesaplama için bir miktar kod gerekir, y.lisansa başlarken aklın nerdeydidizini kırıp çalışacaksin o kadar sen ne bekliyordun?
İşte bu program iş hayatında işime de yaramayacak.Başka hocayla konustum.O yüzden soğudum bu konudan iyiceProgramı indir, otur şimdiden öğren evladım. Uygulamalı bir konutsa hesaplama için bir miktar kod gerekir, y.lisansa başlarken aklın nerdeydidizini kırıp çalışacaksin o kadar sen ne bekliyordun?
Off.Yl yaptığım branş ile bu programın alakası yok.Diger mezun olanlar pratikte hastahanedeki cihazlarla tez yazmış.Hoca bana teorik çalış dedi.4 5mezun var hepsi aynı benzer şeyleri yazdı.
Şuan okula başlayalı 1 ay oldu.Evet parayla zaten olmaz.Zaten hocada okuldaki hocalara sormuş.Destek noktasında.Pc hocaları destek olacak.Hoca bana seni zorluycam haberin olsun dedi.İyice korkuttu beni.Napayım dil ales çalışıp başka okula mı geçeyim akıl verin.Ben Fluka hic kullanmadim. Kullanan biri varsa zorlugu hakkinda sana belki fikir verir. Monte Carlo simulation kullaniyor. Bence programi ogrenme kismi zor degil ama tezinize uygun modellemeyi dusunmeniz lazim. Teorik bilginiz var mi pratige dokebilecek misiniz bunlari da dusunun. Programi ogrenme kismi daha kolay olur diye tahmin ediyorum. Ve bu tezi oyle parayla yazdiramazsiniz haberiniz olsun. Belki social science alaninda bi tez olsa parayla falan yazan birini bulursunuz -ki asla onermem-.
Baksamda hocanın branşı pc ile alakalı.Başka danışman gerek.Hocaya nasıl söyliycem başka konu istedigimi.Ya takarsa bırakırsa beni derslerdenBaşka o hoca bul o zaman Eliffff, ilgini çekmeyen konuyu yapan hocayla işin nebaşka tez konusu bak
Sen eger programdan korktuysan bi indir 1 hafta falan bi bak bakalim. Hic mi anlamiyorsun bisey. Hoca spesifik olarak bunu istiyosa tez konusu bellidir. Ve bu konuda calisacak birini istiyordur. Hic ilgi alanina girmiyorsa ve yapamayacagini dusunuyorsan degistirebilirsin tabi.Şuan okula başlayalı 1 ay oldu.Evet parayla zaten olmaz.Zaten hocada okuldaki hocalara sormuş.Destek noktasında.Pc hocaları destek olacak.Hoca bana seni zorluycam haberin olsun dedi.İyice korkuttu beni.Napayım dil ales çalışıp başka okula mı geçeyim akıl verin.
Baksamda hocanın branşı pc ile alakalı.Başka danışman gerek.Hocaya nasıl söyliycem başka konu istedigimi.Ya takarsa bırakırsa beni derslerden
Sorun şu.Benim pc bu programı kaldırmıyor.Pc yi de hoca ayarlayacak.Yani peki nasıl diycem bunu.İlk dersten beri bu konuyu söylüyor.İnanılmaz strese girdim.Araştır falan dedi.Yüzyüze gidip konuşmak istiyorumSen eger programdan korktuysan bi indir 1 hafta falan bi bak bakalim. Hic mi anlamiyorsun bisey. Hoca spesifik olarak bunu istiyosa tez konusu bellidir. Ve bu konuda calisacak birini istiyordur. Hic ilgi alanina girmiyorsa ve yapamayacagini dusunuyorsan degistirebilirsin tabi.
Ama nasıl değiştiricem.Ve bizim okulda oyle bir öğrenciyle tek danışman ilgilenmezmis.Aşiri strese girdim anlatamam yaBaşka danışmana geç. Ilgi duyduğun konu yaoan bir hoca bul ona geç. Yok evladım ne uğraşacak, konu/alan değiştiren tonla insan var kim kimi kovalasın
Tez yazmakla yazılımın baglantısını çzömeye calisiyorumBen tezli yüksek lisans yapıyorum.Bu arada pc ile aram kötü.Yazılım bilmiyorum.Danışmanım bir programla tez yazmamı istiyor.Ve aşırı ısrarcı bu konuda.Ben pratikte tez yazmak istiyorum.Ne yapayım ne önerirsiniz?Tezi danışman mı seçiyor? Çok ısrarcı.Detay veremiyorum ama strese girdim.Allahaşkına.Daha yeni başladım yükseğe.Başka üniversiteye mi geçeyim napayım?? Tez dönemim uzasın istemiyorum.
Ben biraz abarticam amaAma nasıl değiştiricem.Ve bizim okulda oyle bir öğrenciyle tek danışman ilgilenmezmis.Aşiri strese girdim anlatamam ya
Ama nasıl değiştiricem.Ve bizim okulda oyle bir öğrenciyle tek danışman ilgilenmezmis.Aşiri strese girdim anlatamam ya
Kullanılacak program kod falan istiyor.Hatta çıktıları yorumlamak bile baya bilgi istiyorTez yazmakla yazılımın baglantısını çzömeye calisiyorum
Evette işime yarayacak birşey olsun istiyorumLisansüstü eğitimi zaten sizi daha önce bilmediğiniz bir alanda eğitmek için yapılıyor. Yeni bir şeyler öğrenmekten neden korkuyorsunuz?
Hocanın mı beni alması gerekÖyle bir sey yok, her ogrencinin bir danışmanı olur, öyle top gibi elden ele gezmezsin. Çalışmak istediğin hocayla konuş, kafala, seni alsın oldu bitti bu kadar.
Lisansüstü eğitimi zaten sizi daha önce bilmediğiniz bir alanda eğitmek için yapılıyor. Yeni bir şeyler öğrenmekten neden korkuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?