• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ından bulsun pislik!!!

ne güzel yazmışsın eşine
bunları yazman onun üzüntüsünü alıp götürecektir diye düşünüyorum
boşverin allaha havale edin allahlarından bulsunlar
insan artık para için kardeşinede hırsız diyebiliyorsa yuh diyorum yani

her şer sandığınızda bir hayır her hayır sandığınızda bir şer vardır diyor rabbim buda sizin için öyle olur inşallah hem iftiraya
uğramışsınız hemde sıkıntı içerisindesiniz bu sizin imtihanınız sabredip çabalarsanız hem bu dünyada
hem öteki tarafta mükafatınız çok büyük olacaktır bence
akrabayla yapılan işten çoğunlukla bir maraza çıkıyor sizinki biraz kötü olmuş ama bunun sonu ferahlıktır diye düşünüyorum

canım benım uzulme ama sunu bıl asla akrabadan ortak olmuyoooo sen ne guzel esının yanında ona desteksın kolay degıl tabıkı ama takmayın kafanıza bu dunyanın otekı dunyasında var
ıns canım hayırlı bı ıs kapısı açar ALLAH ım sıze

pesss diyorum artık ya. kendi ablası ve eniştesi de iftira atabiliyor kardeşine. ne kadar ayıp birşey yaaa!
abla akraba değil en yakının kardeşin. kendi insanın ile iş yapmak ne kadar zor bilirim. abimle eşiminde ortak kuaför salonu var. ödüm patlıyor birşey olacak diye.
o market onlara hayır etmez güzelim. bu dünyada olmazsa öbür tarafta hesabını verirler. sen eşine çok güzel destek olmuşsun. akrabadan değil ama eşimin eski işyerindeki patronda eşime hırsız damgası vurup işten atmıştı. bunun ne olduğunu iyi anlıyorum. hemde çaldı dediği para çok komik bir rakamdı. hala acısı içimde. ama Allaha havale ettim. sen de öyle yap. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. allah size daha güzel iş imkanı nasip etsin.

Back
X