Allahını seven yardım etsin

nyctophilia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
43
33
3
29
İyi geceler öncelikle.Ben üniversite birinci sınıftayım.Okulun ilk başlarında bir gün yemekhanede yemek yerken kafamı kaldırdım ve böyle olur ya birden tutulursun aynen öyle oldu birini gördüm.Baya aklıma takıldı sonra düşünmeye başladım.Onun için sürekli yemekhaneye gidiyprum desem yalan olmaz herhaldeBi gün kafeteryada otururken karşıdan onun geldiğini gördüm üzerinde beyaz önlük vardı ve ismi yazıyodu kartında hemen baktım adını öğrendim sanki her şeyini öğrenmiş gibi sevindim ya daha sonra instagramdan buldum takip ettim diğer hiçbir hesabı yok manyak mı nedir anlamadımGeri takip etti yarım saat içinde nasıl sevindim anlatamamDaha sonra onun attığı iki fotoğrafı beğendim bırada bi yanlış mı yaptım bilemiyorum.Bi yirmi gün kadar takipleştik.ama bu süre içinde fotoğraf atmadı ben de atmadım ve zaten tanışmıyoruz konuşma da olmadı doğal olarak.Ama yemekhanede sürekli olarak bi bakışma var ve bu bakıp kafa çevirme şeklinde değil uzun süreli ya anlıyorum işte arkadaşlarım da anlıyor bakıyo yani ne tuhaf ki takipten çıktı geçenlerde sizce neden fikirlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim ayrıca mesaj atmalı mıyım merhaba şeklinde veya başka bir şey çünkü bu belirsizlik canımı sıkıyo yardım edin

Hesabı olmayanlar manyak mı oluyor
O zaman manyağın dikalası bircok insan
Konu sahibi daha 1. sınıfsın ne bu acele?
Sevgili yapmak icin gitmedin oraya, akısına bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten
İlk senenden derslerini sıkı tutmaya bak
Son sınıf öğrenci tavsiyesi sana

Neden takibi bıraktı bunu bence kimse bilemez fakat takibi bıraktığı halde mesaj yazarsan hoş olmaz sanırım.
Sevgilisi vardır dicem ama yok gibi yani belirtisi yok cidden yazma mı diyosun İnsanın umut edesi geliyor......

Takip etti, takip ettim, takibi cekti. Begendim. Yok ne yaptim. Ya hu sanal ask mi yasiyosun? Adam takipi cekince trip atmis oluyo herhalde.
Bugun yemekhanede yanindaki kimdi tribi. Hadi bakalim

laflarınıza dikkat etmenizi öneririm zira bir dördüncü sınıf öğrencisinin büyük olduğu halde dert anlatan birine manyak demesi beni üzdü.Ciddi cevap vermeyecekseniz yazmanızın manası olmadığını düşünüyorum.Ayrıca bunun birinci sınıf ya da son sınıfla alakası yok bu gönül işidir.

Takip etti, takip ettim, takibi cekti. Begendim. Yok ne yaptim. Ya hu sanal ask mi yasiyosun? Adam takipi cekince trip atmis oluyo herhalde.
Bugun yemekhanede yanindaki kimdi tribi. Hadi bakalim
Napayım yanına gidip konuşmak mı mantıklı yani bi empati yap allah aşkına

Hayatında birinden ilk defa hoslanan model, yeni filizlenen cicek gibisin. Ne bu acele? Adam istese 20 gunde 5 dk ayirip yazardi.

Allahım gece gece ne güldüm
Manyak lafını sen yazmıssın okusana yazdıklarını
4.sınıftayım nasıl davranacağımı senden öğrenecek değilim
Gider gitmez hemen birini bulmak zorunda mısın akısına bırak dert etme dedim

Hayatında birinden ilk defa hoslanan model, yeni filizlenen cicek gibisin. Ne bu acele? Adam istese 20 gunde 5 dk ayirip yazardi.
Aceleyle ne alakası var gidip yazmadım sonuç olarak eleştiri yapmak için eleştiriyorsunuz sırf bu nedir ya

O sana manyak dememiş ki ? Sen başkalarına demişsim

Canim sen konuda manyak kelimesini kullandigin icin kullanmis o da. Ayrica sana manyak dememis. Sosyal medya hesabi olmayanlar manyak mi oluyor demis. Yanlis anladin sen sanirim.

Duygularından emin olmak için takibi bırakmış olabilir. Tepki verecek misin bunu ölçmek için.

Canim sen konuda manyak kelimesini kullandigin icin kullanmis o da. Ayrica sana manyak dememis. Sosyal medya hesabi olmayanlar manyak mi oluyor demis. Yanlis anladin sen sanirim.
Tamam kusura bakmasın yanlış anlamışım da konuya dönsek :)

Aceleyle ne alakası var gidip yazmadım sonuç olarak eleştiri yapmak için eleştiriyorsunuz sırf bu nedir ya
Elestriye acik olmayacaksan konu da acma bence. Sen 1. Sinif olarak universiteye yeni baslamis birisin. Daha ilk zamandan uzuntu yasayip okulda zorlanma diyoruz ablalarin olarak ama sen bilirsin

Tamam kusura bakmasın yanlış anlamışım da konuya dönsek :)
Beni alıntılayıp kusura bakma deseydin keske
Daha ne yazdığını bilmiyorsun gercekten
Sonra bu zamanlarını cok ararsın
Keske onunla bununla uğrasacağıma biraz daha calıssaydım su dersleri dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…