Allahını seven yardım etsin

Beni alıntılayıp kusura bakma deseydin keske
Daha ne yazdığını bilmiyorsun gercekten
Sonra bu zamanlarını cok ararsın
Keske onunla bununla uğrasacağıma biraz daha calıssaydım su dersleri dersin.
Kusura bakma.Ne alaka ama gerçekten derslerim çok iyi benim ben direkt sevgilim olsun kafasında biri de değilim birinci sınıfım diye üzerime geldiniz bi şey sordum pişman oldum ya kusura bakma cidden

Öyle bir başlık ki bir hastalik durumu falan var sandim.
Yardim edecek bir sey yok.
1- adam seninle ilgilenmiyor. Siz cok bakıyorsunuzdur adamin ilgisini cekiyorsunuzdur. Ilgilenen adam takibi bırakmaz.
2- seni takip etmeyi birakan adamin pesinden neden kosuyorsun? Mesaj atman çok sacma olur. Sen bu sevdadan vazgec.

Kusura bakma.Ne alaka ama gerçekten derslerim çok iyi benim ben direkt sevgilim olsun kafasında biri de değilim birinci sınıfım diye üzerime geldiniz bi şey sordum pişman oldum ya kusura bakma cidden
Canımsın benim kardesim yasındasın
Senin kötülüğünü ister miyim hic
Üniversitede bircok kisinin yaptığı hatayı yapmak üzeresin
Adam sana yürümüyorsa bırak seni seven zaten kovalar seni
Bu sene 1. sınıfta askı baslayan bütün arkadaslarım ayrıldılar ben de onlardan gördüm geneli böyle
Bir bildiğimiz var herhalde

Demesi kolay

Teşekkür ederim çok güzel diyosun haklısın da ama baya takıldım umarım vazgeçebilirim

Begendigin halde geri dönüş alamiyosan ustune de takibi bıraktıysa olmaz bu iş olamaz

Dediğin gibi olur umarım birazcık tartışma gibi bişey oldu ama sevdim seni iyi geceler
Beni herkes sever biraz sivri dilliyim hukukculuğumdan olsa gerek
Bu aralar kendimi banlatmak istiyorum biraz da ondan cıkıstım herhalde
Sana da iyi geceler

Sen eklemişsin sen atmayınca da adam takibi bırakmış. Belki sen yazarsan olur geç kalıyorsun bence

Ben çok utangacım genelde o arkası dönükken falan bakıyorum ama o arkasını dönüp bakıyor şimdi nolcak

Ona msj atman icin burdakilerden destek bekliyorsun sanirim, icini rahatlatmak ya da cesaretlenmek amacli, ama sana sunu soyleyeyim, tek kelime bile yazma. Sen yapacagini yapip takip etmissin sosyal medyada. Bakisma vs de olmus, yani seni istese zaten sana ulasabilir, zorlama, kiymetsiz olursun, kacan kovalanir.

Teşekkür ederim güzel bakış açın için. İstiyorum bi şekilde ulaşmayı ama olmayacak %99 yazma diyor

senin yerine koydumda kendimi ne sıkıntılı bi durumm..
ama bencede yazma bişey sen bi adım atmışssın gerisi ona kalmış.
daha ilk senenmiş hemde belkide ilerieyen zamanlarda güzel şeyler olur

Mesaj atmayacaksan neden takip ettin. Takip etmeyi cesaret eden mesaj atmaya da etmeli bence :)
Onun seni takibi bıraktığından habersiz selam yaz :) Ben telefon numarasını buldum direk "bence sen benim olmalısın" yazdım. Ve oldu tabii

Sana su kadarını soyleyim senle ilgilense yanina gelirdi hic olmadı mesaj atardı. Benim de öyle bakistigim biri vardı okulda ben de birinci siniftaydim o zaman. Bırak instagramdan takip etmeyi o zamanlar gerçi yoktu insta ama facebooktan bile kendi ekledi. Düşün . ama hicbir şey olmadı tamamen kendi egosunu tatmin etmek için ekledi ve konuşmaya çabaladı. Hani uğraştı ki sana aşığım diyebileyim. Sonra da sildi birdenbire ahaha . o zaman da çok uzulmemistim çünkü sadece tipinden etkilenmiştim ben de senin gibi haliyle kolaylıkla unuttum çünkü o benden etkilenmemiş. Etkilense bir yere davet eder görüşmek ister vs. O yüzden çok fazla kapilmamani tavsiye ederim bu kişiye. Fos yani. Bir de uzun uzun bakisiyoruz dedin ya erkekler boyle iste sen ona bakmaya devam et diye o da sana bakiyodur tamamen ego tatmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…