- 20 Ocak 2016
- 43
- 33
- 3
- 29
- Konu Sahibi nyctophilia
-
Kusura bakma.Ne alaka ama gerçekten derslerim çok iyi benim ben direkt sevgilim olsun kafasında biri de değilim birinci sınıfım diye üzerime geldiniz bi şey sordum pişman oldum ya kusura bakma ciddenBeni alıntılayıp kusura bakma deseydin keske
Daha ne yazdığını bilmiyorsun gercekten
Sonra bu zamanlarını cok ararsın
Keske onunla bununla uğrasacağıma biraz daha calıssaydım su dersleri dersin.
Söz konusu aşk olunca gurur yapmam. Ben bi şekilde belli ederdim. Şimdi belli etmezsen kaybedebilirsin sonra vah tuh dememek için adım atardım ben :) istemediği için takibi bıraktıysa da sağlık olsun.Bilmiyorum denemek lazım mı
Canımsın benim kardesim yasındasınKusura bakma.Ne alaka ama gerçekten derslerim çok iyi benim ben direkt sevgilim olsun kafasında biri de değilim birinci sınıfım diye üzerime geldiniz bi şey sordum pişman oldum ya kusura bakma cidden
Demesi kolayÖyle bir başlık ki bir hastalik durumu falan var sandim.
Yardim edecek bir sey yok.
1- adam seninle ilgilenmiyor. Siz cok bakıyorsunuzdur adamin ilgisini cekiyorsunuzdur. Ilgilenen adam takibi bırakmaz.
2- seni takip etmeyi birakan adamin pesinden neden kosuyorsun? Mesaj atman çok sacma olur. Sen bu sevdadan vazgec.
Teşekkür ederim çok güzel diyosun haklısın da ama baya takıldım umarım vazgeçebilirimCanımsın benim kardesim yasındasın
Senin kötülüğünü ister miyim hic
Üniversitede bircok kisinin yaptığı hatayı yapmak üzeresin
Adam sana yürümüyorsa bırak seni seven zaten kovalar seni
Bu sene 1. sınıfta askı baslayan bütün arkadaslarım ayrıldılar ben de onlardan gördüm geneli böyle
Bir bildiğimiz var herhalde
Yahu vazgecersin adamla vakit gecirmedin, bir sey yasamadın unutursun karsına kimler cıkacak daha durTeşekkür ederim çok güzel diyosun haklısın da ama baya takıldım umarım vazgeçebilirim
Dediğin gibi olur umarım birazcık tartışma gibi bişey oldu ama sevdim seni iyi gecelerYahu vazgecersin adamla vakit gecirmedin, bir sey yasamadın unutursun karsına kimler cıkacak daha dur
Senden farklı düşünmüyorum maalesefBegendigin halde geri dönüş alamiyosan ustune de takibi bıraktıysa olmaz bu iş olamaz
Beni herkes sever biraz sivri dilliyim hukukculuğumdan olsa gerekDediğin gibi olur umarım birazcık tartışma gibi bişey oldu ama sevdim seni iyi geceler
İşte bu be:)) keşke öyle olsa dimi ya benden bekliyo olsaa ama benim utanacağımı anlaması gerekmez miydiSen eklemişsin sen atmayınca da adam takibi bırakmış. Belki sen yazarsan olur geç kalıyorsun bence
Ben çok utangacım genelde o arkası dönükken falan bakıyorum ama o arkasını dönüp bakıyor şimdi nolcakÖyle bir başlık ki bir hastalik durumu falan var sandim.
Yardim edecek bir sey yok.
1- adam seninle ilgilenmiyor. Siz cok bakıyorsunuzdur adamin ilgisini cekiyorsunuzdur. Ilgilenen adam takibi bırakmaz.
2- seni takip etmeyi birakan adamin pesinden neden kosuyorsun? Mesaj atman çok sacma olur. Sen bu sevdadan vazgec.
Teşekkür ederim güzel bakış açın için. İstiyorum bi şekilde ulaşmayı ama olmayacak %99 yazma diyorOna msj atman icin burdakilerden destek bekliyorsun sanirim, icini rahatlatmak ya da cesaretlenmek amacli, ama sana sunu soyleyeyim, tek kelime bile yazma. Sen yapacagini yapip takip etmissin sosyal medyada. Bakisma vs de olmus, yani seni istese zaten sana ulasabilir, zorlama, kiymetsiz olursun, kacan kovalanir.
Sana su kadarını soyleyim senle ilgilense yanina gelirdi hic olmadı mesaj atardı. Benim de öyle bakistigim biri vardı okulda ben de birinci siniftaydim o zaman. Bırak instagramdan takip etmeyi o zamanlar gerçi yoktu insta ama facebooktan bile kendi ekledi. Düşün . ama hicbir şey olmadı tamamen kendi egosunu tatmin etmek için ekledi ve konuşmaya çabaladı. Hani uğraştı ki sana aşığım diyebileyim. Sonra da sildi birdenbire ahaha . o zaman da çok uzulmemistim çünkü sadece tipinden etkilenmiştim ben de senin gibi haliyle kolaylıkla unuttum çünkü o benden etkilenmemiş. Etkilense bir yere davet eder görüşmek ister vs. O yüzden çok fazla kapilmamani tavsiye ederim bu kişiye. Fos yani. Bir de uzun uzun bakisiyoruz dedin ya erkekler boyle iste sen ona bakmaya devam et diye o da sana bakiyodur tamamen ego tatminiİyi geceler öncelikle.Ben üniversite birinci sınıftayım.Okulun ilk başlarında bir gün yemekhanede yemek yerken kafamı kaldırdım ve böyle olur ya birden tutulursun aynen öyle oldu birini gördüm.Baya aklıma takıldı sonra düşünmeye başladım.Onun için sürekli yemekhaneye gidiyprum desem yalan olmaz herhaldeBi gün kafeteryada otururken karşıdan onun geldiğini gördüm üzerinde beyaz önlük vardı ve ismi yazıyodu kartında hemen baktım adını öğrendim sanki her şeyini öğrenmiş gibi sevindim ya daha sonra instagramdan buldum takip ettim diğer hiçbir hesabı yok manyak mı nedir anlamadımGeri takip etti yarım saat içinde nasıl sevindim anlatamamDaha sonra onun attığı iki fotoğrafı beğendim bırada bi yanlış mı yaptım bilemiyorum.Bi yirmi gün kadar takipleştik.ama bu süre içinde fotoğraf atmadı ben de atmadım ve zaten tanışmıyoruz konuşma da olmadı doğal olarak.Ama yemekhanede sürekli olarak bi bakışma var ve bu bakıp kafa çevirme şeklinde değil uzun süreli ya anlıyorum işte arkadaşlarım da anlıyor bakıyo yani ne tuhaf ki takipten çıktı geçenlerde sizce neden fikirlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim ayrıca mesaj atmalı mıyım merhaba şeklinde veya başka bir şey çünkü bu belirsizlik canımı sıkıyo yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?