Allahını seven yardım etsin

senin yerine koydumda kendimi ne sıkıntılı bi durumm..
ama bencede yazma bişey sen bi adım atmışssın gerisi ona kalmış.
daha ilk senenmiş hemde belkide ilerieyen zamanlarda güzel şeyler olur
Sanki kaçırıcakmışım gibime geliyo bekledikçe.Ay napsam bilmiyorum ya benim arkadaşlarım yaz diyo burdakiler yazma.Kafam karıştı :)

Ya resmen bakış açımı değiltirdin sana inanamıyorum ahaha Güzel diyorsun ben burda yazma diyen herkesi haklı buluyorum okulda çocuğu görünce bi adım atmalıyım diyorum büyülüyo sanki

Sanki kaçırıcakmışım gibime heliyo bekledikçe.Ay napsam bilmiyorum ya benim arkadaşlarım yaz diyo burdakiler yazma.Kafam karıştı :)

senin arkadaşların olay olsun istiyodur

bende yaz derdim ama sonrasında üzülürsen yazdıgına pişman olursun.
olacagı varsa zaten olur.
şimdi ona seni takipteyken yazsaydın tamam ama
takibi bırakmış ve bunun üzerine yazılmaz gibi geldi.
yanii cevabı belli gibi bu durumda

Vay be yürek yemişsin Ben baya çekindim ne yazsam napsam açıkcası zaman vermek istedim yazsın diye takibi bıraktı öküz yazim mi yazmim mi ya ahsndmdmf

harfiyen katiliyorum.
Ayrıca ben de hastalık vs acil bişey var sandim lütfen konu başlıklarını bu kadar dokunakli secmeyin ya..

+1

Ya resmen bakış açımı değiltirdin sana inanamıyorum ahaha Güzel diyorsun ben burda yazma diyen herkesi haklı buluyorum okulda çocuğu görünce bi adım atmalıyım diyorum büyülüyo sanki
Bilmez miyim ya. Ama bak belli ki benden ufaksin 1. Sinifsin senin bu yaşadıklarını o kadar cooook yaşadım ki. Hem ben hem kız olsun erkek olsun bicok arkadaşımın boyle uzun sürüp sonuçsuz kalan bakismalarla dolu bi okul hayati oldu simdilik heyecanlisin ama onu bi hafta gorme geçer gider. Çok da bağlanma yarin bi gun sevgilisiyle gormen olağandır yani alış bunlara.

Zamana bırakıyorum umarım aşka gelip yazmam

Deme öyle ya zaten diş hekimliği kız dolu ağlicam ((((

Zamana bırakıyorum umarım aşka gelip yazmam

inan bana uzaktan aşk daha güzel en güzel aşk platonik aşktır
bende aşık oldum karşılık buldum şimdi azbiraz hayal kırıklıgı yaşıyorum.
düşünüyorum da eger karşılıklı olmasaydı hala ölüp bitiyo onu düşünüyo olcaktım daha güzel daha heycan verici

Ve daha üzücü

Vay be yürek yemişsin Ben baya çekindim ne yazsam napsam açıkcası zaman vermek istedim yazsın diye takibi bıraktı öküz yazim mi yazmim mi ya ahsndmdmf

O da benim bu özgüvenime hayran zaten. Bana soracak olursan ben tabi ki yaz derim. Belki de yazmanı bekledi, belki de dikkat çekmek için yaptı.

Yav o değil ben burda öve öve bitirilemeyen erkekleri öyle merak ediyorum ki. Ahahah kesin artist bi tiptir. Sakallı küpeli falan konu sahibi bana şu adamın fotosunu atsana keske.
Ahahahaha anlattığın hiçbir özelliği taşımıyor cidden mecnuna da leyla güzel gözükürmüş.O gözle bakıyorum ben de

Buralarda bir üye vardı bilen bilir. Üniversite hayatı boyuncaa "filanca bana baktı, filanca yanımdan geçti, filanca benim geldiğim okul kafeteryasına geldi" gibi belirsiz seylerle kendi kendine gelin güvey oldu durdu. Ha bu insanlar bir adım atıp buna yanaşıyor muydu? Hayır. Senin gibi bakışlardan, çocuğun yürüyüşünden filan kendine pay çıkarıp duruyordu. Bunlar net durumlar değil, istese bunlar sana gerçekten adım atar dedik, anlatamadık.
Umarım sen bu bakış olayından bu eleman gibi gelin güvey olmuyorsundur . Çocuk seni sosyal medyadaki takibinden bile çıkardıysa seninle sandığın kadar ilgilenmiyor demektir. Bakmalar filan hava civa.

O da benim bu özgüvenime hayran zaten. Bana soracak olursan ben tabi ki yaz derim. Belki de yazmanı bekledi, belki de dikkat çekmek için yaptı.
Dikkat çekmek için takip mi bırakılır deli valla eğer öyle bişeyse çoğunluğun fikrini alayım dedim yazma diyolar belki cesaret işe yarar ama bilemiyorum allak bullağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…