- 20 Ocak 2016
- 43
- 33
- 3
- 29
- Konu Sahibi nyctophilia
-
Sanki kaçırıcakmışım gibime geliyo bekledikçe.Ay napsam bilmiyorum ya benim arkadaşlarım yaz diyo burdakiler yazma.Kafam karıştı :)senin yerine koydumda kendimi ne sıkıntılı bi durumm..
ama bencede yazma bişey sen bi adım atmışssın gerisi ona kalmış.
daha ilk senenmiş hemde belkide ilerieyen zamanlarda güzel şeyler olur
Ya resmen bakış açımı değiltirdin sana inanamıyorum ahahaSana su kadarını soyleyim senle ilgilense yanina gelirdi hic olmadı mesaj atardı. Benim de öyle bakistigim biri vardı okulda ben de birinci siniftaydim o zaman. Bırak instagramdan takip etmeyi o zamanlar gerçi yoktu insta ama facebooktan bile kendi ekledi. Düşün . ama hicbir şey olmadı tamamen kendi egosunu tatmin etmek için ekledi ve konuşmaya çabaladı. Hani uğraştı ki sana aşığım diyebileyim. Sonra da sildi birdenbire ahaha . o zaman da çok uzulmemistim çünkü sadece tipinden etkilenmiştim ben de senin gibi haliyle kolaylıkla unuttum çünkü o benden etkilenmemiş. Etkilense bir yere davet eder görüşmek ister vs. O yüzden çok fazla kapilmamani tavsiye ederim bu kişiye. Fos yani. Bir de uzun uzun bakisiyoruz dedin ya erkekler boyle iste sen ona bakmaya devam et diye o da sana bakiyodur tamamen ego tatmini
Sanki kaçırıcakmışım gibime heliyo bekledikçe.Ay napsam bilmiyorum ya benim arkadaşlarım yaz diyo burdakiler yazma.Kafam karıştı :)
Vay be yürek yemişsinMesaj atmayacaksan neden takip ettin. Takip etmeyi cesaret eden mesaj atmaya da etmeli bence :)
Onun seni takibi bıraktığından habersiz selam yaz :) Ben telefon numarasını buldum direk "bence sen benim olmalısın" yazdım.Ve oldu tabii
Öyle bir başlık ki bir hastalik durumu falan var sandim.
Yardim edecek bir sey yok.
1- adam seninle ilgilenmiyor. Siz cok bakıyorsunuzdur adamin ilgisini cekiyorsunuzdur. Ilgilenen adam takibi bırakmaz.
2- seni takip etmeyi birakan adamin pesinden neden kosuyorsun? Mesaj atman çok sacma olur. Sen bu sevdadan vazgec.
Sana su kadarını soyleyim senle ilgilense yanina gelirdi hic olmadı mesaj atardı. Benim de öyle bakistigim biri vardı okulda ben de birinci siniftaydim o zaman. Bırak instagramdan takip etmeyi o zamanlar gerçi yoktu insta ama facebooktan bile kendi ekledi. Düşün . ama hicbir şey olmadı tamamen kendi egosunu tatmin etmek için ekledi ve konuşmaya çabaladı. Hani uğraştı ki sana aşığım diyebileyim. Sonra da sildi birdenbire ahaha . o zaman da çok uzulmemistim çünkü sadece tipinden etkilenmiştim ben de senin gibi haliyle kolaylıkla unuttum çünkü o benden etkilenmemiş. Etkilense bir yere davet eder görüşmek ister vs. O yüzden çok fazla kapilmamani tavsiye ederim bu kişiye. Fos yani. Bir de uzun uzun bakisiyoruz dedin ya erkekler boyle iste sen ona bakmaya devam et diye o da sana bakiyodur tamamen ego tatmini
Bilmez miyim ya. Ama bak belli ki benden ufaksin 1. Sinifsin senin bu yaşadıklarını o kadar cooook yaşadım ki. Hem ben hem kız olsun erkek olsun bicok arkadaşımın boyle uzun sürüp sonuçsuz kalan bakismalarla dolu bi okul hayati oldu simdilik heyecanlisin ama onu bi hafta gorme geçer gider. Çok da bağlanma yarin bi gun sevgilisiyle gormen olağandır yani alış bunlara.Ya resmen bakış açımı değiltirdin sana inanamıyorum ahahaGüzel diyorsun ben burda yazma diyen herkesi haklı buluyorum okulda çocuğu görünce bi adım atmalıyım diyorum büyülüyo sanki
Zamana bırakıyorum umarım aşka gelip yazmamsenin arkadaşların olay olsun istiyodur
bende yaz derdim ama sonrasında üzülürsen yazdıgına pişman olursun.
olacagı varsa zaten olur.
şimdi ona seni takipteyken yazsaydın tamam ama
takibi bırakmış ve bunun üzerine yazılmaz gibi geldi.
yanii cevabı belli gibi bu durumda
Deme öyle ya zaten diş hekimliği kız dolu ağlicamBilmez miyim ya. Ama bak belli ki benden ufaksin 1. Sinifsin senin bu yaşadıklarını o kadar cooook yaşadım ki. Hem ben hem kız olsun erkek olsun bicok arkadaşımın boyle uzun sürüp sonuçsuz kalan bakismalarla dolu bi okul hayati oldu simdilik heyecanlisin ama onu bi hafta gorme geçer gider. Çok da bağlanma yarin bi gun sevgilisiyle gormen olağandır yani alış bunlara.
Zamana bırakıyorum umarım aşka gelip yazmam
Ben çok utangacım genelde o arkası dönükken falan bakıyorum ama o arkasını dönüp bakıyor şimdi nolcak
Ve daha üzücüinan bana uzaktan aşk daha güzel en güzel aşk platonik aşktır
bende aşık oldum karşılık buldum şimdi azbiraz hayal kırıklıgı yaşıyorum.
düşünüyorum da eger karşılıklı olmasaydı hala ölüp bitiyo onu düşünüyo olcaktım daha güzel daha heycan verici
Görmeden bilemezsiiiiinBence her hoşlanan kişi gibi bütün davranışlarını kendi üstüne alıyorsun.
Vay be yürek yemişsinBen baya çekindim ne yazsam napsam açıkcası zaman vermek istedim yazsın diye takibi bıraktı öküz yazim mi yazmim mi ya ahsndmdmf
Ahahahaha anlattığın hiçbir özelliği taşımıyor ciddenYav o değil ben burda öve öve bitirilemeyen erkekleri öyle merak ediyorum ki. Ahahah kesin artist bi tiptir. Sakallı küpeli falan konu sahibi bana şu adamın fotosunu atsana keske.
Bende ilkkez gördüm bu geceBu ne biçim şarkı
Dikkat çekmek için takip mi bırakılır deli valla eğer öyle bişeyseO da benim bu özgüvenime hayran zaten.Bana soracak olursan ben tabi ki yaz derim. Belki de yazmanı bekledi, belki de dikkat çekmek için yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?