- 20 Ocak 2016
- 43
- 33
- 3
- 29
- Konu Sahibi nyctophilia
-
Keşke görüntülü anlatabilseydim belki de ifade edemedim yani onu suçlamanız gerekiyo ya ahahaha madem bakıp duruyon niye takipten çıktın allahsız demen lazımdı ajdndmdmfBuralarda bir üye vardı bilen bilir. Üniversite hayatı boyuncaa "filanca bana baktı, filanca yanımdan geçti, filanca benim geldiğim okul kafeteryasına geldi" gibi belirsiz seylerle kendi kendine gelin güvey oldu durdu. Ha bu insanlar bir adım atıp buna yanaşıyor muydu? Hayır. Senin gibi bakışlardan, çocuğun yürüyüşünden filan kendine pay çıkarıp duruyordu. Bunlar net durumlar değil, istese bunlar sana gerçekten adım atar dedik, anlatamadık.
Umarım sen bu bakış olayından bu eleman gibi gelin güvey olmuyorsundur . Çocuk seni sosyal medyadaki takibinden bile çıkardıysa seninle sandığın kadar ilgilenmiyor demektir. Bakmalar filan hava civa.
Bende ilkkez gördüm bu geceAslında ben bi skeç vardı takibe takip diye onu arıyordum, konuyu okuyunca aklıma o gelmişti, ama bu çıktı
Keşke görüntülü anlatabilseydim belki de ifade edemedim yani onu suçlamanız gerekiyo ya ahahaha madem bakıp duruyon niye takipten çıktın allahsız demen lazımdı ajdndmdmf
Benzetmenin hoş olmadığını düşünüyorum teşekkürlerYa yeminle söylüyorum, bahsettiğim üyeyle aynısın. O da böyle söylerdi cevap olarak. Bakıyormuş ama nasıl bakıyormuş... Bizim sandığımız gibi değil, farklıymış. Bakıştan bir şey çıkmıyor canım, çok heveslenme bence. İnsan insana sadece aşık olduğu, beğendiği için bakmaz. Bak bu anlattığım üye okulda alay edilen bir kızdı mesela. Bu bakıştan anlamlar çıkarıp kendi kendine havalara girmemen hayrına olur, altından başka şeyler çıkabiliyor.
Valla sayende böyle bi şarkı olduğunu öğrenmiş bulunuyoruzÖyle bi şarkı mı varmış
Valla sayende böyle bi şarkı olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz
Konu sahibi arkadaşım, hayatı ciddiye alma deriz ya, sanalı hiç alma.. Her ne kadar gerçekte görüp sanalda takipleşme yaşadığın biri isede, ilgilenseydi, gelir konuşurdu.. Çünkü yerini yurdunu biliyor.. Muhtemelen ilk senin adım attığını düşündüğünden adım atmadı, bekledi.. Baktıki ses yok.. Boşverdi.. Yada senin düşündüğün gibi bişey değildi.. Takip edeni takip ediyordu
Takma kafana..
Bu bir tekniktir.Keşke görüntülü anlatabilseydim belki de ifade edemedim yani onu suçlamanız gerekiyo ya ahahaha madem bakıp duruyon niye takipten çıktın allahsız demen lazımdı ajdndmdmf
Dedim ya uzun uzun yüzüne bakamıyorum arada kaçamak sadece :) Ama o sanki bi yerden çıkarıcam ben bu kızı der gibi süzüyor. Olmamış derken yazma mı diyorsunuzBu bir tekniktir.
Gercek #1
Sizin aklinizda bu sahisla cikmak, evlenmek , yuva kurmak.... gecmektedir.
O sahis sizi cinsel malzeme olarak gormketedir.
Gercek #2
Sizi takipten cikirarak bastan cikarmaya calisiyor. bu cok bilindik tekniktir . Genelde bakislar uzar uzar uzar yedi sekiz saniye sonunda kirilir ve baska yere bakilir. Bu sayede "gizem" yaratilir. Akliniz basinizdan "alinir". Eger akliniza sahipseniz aldirmayin efenim.
Bu sahsin egosunu havalara cikartmadan flirt etseydiniz. Olmamis.
Yani adam sizin aklinizi ele gecirmis. Gecenin bu vakti onu dert etmissiniz.Buna izin vermeyin. Kontrol elinizde olsun.Dedim ya uzun uzun yüzüne bakamıyorum arada kaçamak sadece :) Ama o sanki bi yerden çıkarıcam ben bu kızı der gibi süzüyor. Olmamış derken yazma mı diyorsunuz
Stalking aslinda bakilan kisi degil, bakan kisinin kendi hakkinda ogrenmesi gereken seyleri ogretir.Bi de stalkta çığır açıp baya takıldığımı da itiraf ediyorum
'diger hic bi hesabi yok,manyak midir anlamadim' derken? Niye manyak olsun anlayamadimİyi geceler öncelikle.Ben üniversite birinci sınıftayım.Okulun ilk başlarında bir gün yemekhanede yemek yerken kafamı kaldırdım ve böyle olur ya birden tutulursun aynen öyle oldu birini gördüm.Baya aklıma takıldı sonra düşünmeye başladım.Onun için sürekli yemekhaneye gidiyprum desem yalan olmaz herhaldeBi gün kafeteryada otururken karşıdan onun geldiğini gördüm üzerinde beyaz önlük vardı ve ismi yazıyodu kartında hemen baktım adını öğrendim sanki her şeyini öğrenmiş gibi sevindim ya daha sonra instagramdan buldum takip ettim diğer hiçbir hesabı yok manyak mı nedir anlamadımGeri takip etti yarım saat içinde nasıl sevindim anlatamamDaha sonra onun attığı iki fotoğrafı beğendim bırada bi yanlış mı yaptım bilemiyorum.Bi yirmi gün kadar takipleştik.ama bu süre içinde fotoğraf atmadı ben de atmadım ve zaten tanışmıyoruz konuşma da olmadı doğal olarak.Ama yemekhanede sürekli olarak bi bakışma var ve bu bakıp kafa çevirme şeklinde değil uzun süreli ya anlıyorum işte arkadaşlarım da anlıyor bakıyo yani ne tuhaf ki takipten çıktı geçenlerde sizce neden fikirlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim ayrıca mesaj atmalı mıyım merhaba şeklinde veya başka bir şey çünkü bu belirsizlik canımı sıkıyo yardım edin
Sana manyak demiyo arkadasim,sen konunda adama manyak demissin sosyal medya hesaplari yok diye..olayi saptirma, iyi okusana yazdiklarini/yazilanlari..laflarınıza dikkat etmenizi öneririm zira bir dördüncü sınıf öğrencisinin büyük olduğu halde dert anlatan birine manyak demesi beni üzdü.Ciddi cevap vermeyecekseniz yazmanızın manası olmadığını düşünüyorum.Ayrıca bunun birinci sınıf ya da son sınıfla alakası yok bu gönül işidir.
aşk kafaya vurmuş galiba başka hesabı yok diye manyak ilan etmişsinİyi geceler öncelikle.Ben üniversite birinci sınıftayım.Okulun ilk başlarında bir gün yemekhanede yemek yerken kafamı kaldırdım ve böyle olur ya birden tutulursun aynen öyle oldu birini gördüm.Baya aklıma takıldı sonra düşünmeye başladım.Onun için sürekli yemekhaneye gidiyprum desem yalan olmaz herhaldeBi gün kafeteryada otururken karşıdan onun geldiğini gördüm üzerinde beyaz önlük vardı ve ismi yazıyodu kartında hemen baktım adını öğrendim sanki her şeyini öğrenmiş gibi sevindim ya daha sonra instagramdan buldum takip ettim diğer hiçbir hesabı yok manyak mı nedir anlamadımGeri takip etti yarım saat içinde nasıl sevindim anlatamamDaha sonra onun attığı iki fotoğrafı beğendim bırada bi yanlış mı yaptım bilemiyorum.Bi yirmi gün kadar takipleştik.ama bu süre içinde fotoğraf atmadı ben de atmadım ve zaten tanışmıyoruz konuşma da olmadı doğal olarak.Ama yemekhanede sürekli olarak bi bakışma var ve bu bakıp kafa çevirme şeklinde değil uzun süreli ya anlıyorum işte arkadaşlarım da anlıyor bakıyo yani ne tuhaf ki takipten çıktı geçenlerde sizce neden fikirlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim ayrıca mesaj atmalı mıyım merhaba şeklinde veya başka bir şey çünkü bu belirsizlik canımı sıkıyo yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?