Allahını seven yardım etsin

Keşke görüntülü anlatabilseydim belki de ifade edemedim yani onu suçlamanız gerekiyo ya ahahaha madem bakıp duruyon niye takipten çıktın allahsız demen lazımdı ajdndmdmf

Keşke görüntülü anlatabilseydim belki de ifade edemedim yani onu suçlamanız gerekiyo ya ahahaha madem bakıp duruyon niye takipten çıktın allahsız demen lazımdı ajdndmdmf

Ya yeminle söylüyorum, bahsettiğim üyeyle aynısın. O da böyle söylerdi cevap olarak. Bakıyormuş ama nasıl bakıyormuş... Bizim sandığımız gibi değil, farklıymış. Bakıştan bir şey çıkmıyor canım, çok heveslenme bence. İnsan insana sadece aşık olduğu, beğendiği için bakmaz. Bak bu anlattığım üye okulda alay edilen bir kızdı mesela. Bu bakıştan anlamlar çıkarıp kendi kendine havalara girmemen hayrına olur, altından başka şeyler çıkabiliyor.

Benzetmenin hoş olmadığını düşünüyorum teşekkürler

Öyle bi şarkı mı varmış
Valla sayende böyle bi şarkı olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz
Konu sahibi arkadaşım, hayatı ciddiye alma deriz ya, sanalı hiç alma.. Her ne kadar gerçekte görüp sanalda takipleşme yaşadığın biri isede, ilgilenseydi, gelir konuşurdu.. Çünkü yerini yurdunu biliyor.. Muhtemelen ilk senin adım attığını düşündüğünden adım atmadı, bekledi.. Baktıki ses yok.. Boşverdi.. Yada senin düşündüğün gibi bişey değildi.. Takip edeni takip ediyordu
Takma kafana..

Teşekkürler

Bu bir tekniktir.
Gercek #1
Sizin aklinizda bu sahisla cikmak, evlenmek , yuva kurmak.... gecmektedir.
O sahis sizi cinsel malzeme olarak gormketedir.
Gercek #2
Sizi takipten cikirarak bastan cikarmaya calisiyor. bu cok bilindik tekniktir . Genelde bakislar uzar uzar uzar yedi sekiz saniye sonunda kirilir ve baska yere bakilir. Bu sayede "gizem" yaratilir. Akliniz basinizdan "alinir". Eger akliniza sahipseniz aldirmayin efenim.
Bu sahsin egosunu havalara cikartmadan flirt etseydiniz. Olmamis.

Dedim ya uzun uzun yüzüne bakamıyorum arada kaçamak sadece :) Ama o sanki bi yerden çıkarıcam ben bu kızı der gibi süzüyor. Olmamış derken yazma mı diyorsunuz

Dedim ya uzun uzun yüzüne bakamıyorum arada kaçamak sadece :) Ama o sanki bi yerden çıkarıcam ben bu kızı der gibi süzüyor. Olmamış derken yazma mı diyorsunuz
Yani adam sizin aklinizi ele gecirmis. Gecenin bu vakti onu dert etmissiniz.Buna izin vermeyin. Kontrol elinizde olsun.
Simdi de siz bakip bakis kirin bakalim ne yapacak!

Başlığı görünce birinin hayatı parmaklarımızın ucunda sandım.

Bakmakla olsaydıııı,buradan köye yol olurdu. İcraata bak, fazla dert etme, takip etmiyorsa etmesin. Bir girişimi olacaksa olur zaten, gözünde fazla büyütme, erkekler bizim kadar kompleks düşünemez,kızı takibe almıştım, takibi bıraktım nokta. Senin yorduğunun %de 1i kadar kafa yormamıştır emin ol. Sende onu salla bu dönemi bitir tatilini yap ve yenilenmiş olarak dön okuluna.

Şimdi farkettim zaten ilk takibi sen başlatmışsın,bence biraz kendine umut kapısı açmışsın oda kibarca kapatmış. Ben etrafı izlerim mesela,farkında olmadan da izlerim,manasız gözlerle de bakarım. Ki o bir erkek farklı amaçla,kız kesme amacıyla bile bakıyor olsa buradan bir aşk doğacak anlamına gelmez.

Ona açıldığını ve reddedildiğini düşün. 4 yıl boyunca yemekhaneye hangi yüzle gideceksin?
Senden hoşlanıyor olsa fotolarını beğenirse takibi bırakmazdı. Ümitlenip daha fazla kafaya takma bence. Üni hayatın boyunca çok fazla insan tanıyacaksın. Flört amaçlı girişkenlik için acele ediyorsun bence.

'diger hic bi hesabi yok,manyak midir anlamadim' derken? Niye manyak olsun anlayamadim

Sana manyak demiyo arkadasim,sen konunda adama manyak demissin sosyal medya hesaplari yok diye..olayi saptirma, iyi okusana yazdiklarini/yazilanlari..

Instagrmdan resımlerını gormustur senın o kısı oldugunun farkındadır zaten.Takıbı bıraktıysa mesaj atıp kendını kucuk dusurme bu kadar ılgı bı erkegı sıkabılır bırak o senı begendıyse o gelsın sen gerekenı yapmıssın takıp edıp resımlerını begenıp vb o da bı ılgı duysa kendısı mesaj gonderırdı.Ters bır tepkı alabılırsın belkı de hıc mesaj atma derim,huyunu suyunu bılmıyorsun bıle belkı de cogu kızla oyle bıraz tanı.Belkı sen arkadaslarında otururken o sana baktıgında gülüp flan knstuysanız yanlıs anlamıs olblr benle dlga gecıyolar gıbı.

Eskiden instagram minsragram takip makip beğeni meğeni yoktu,madem yemekhane de görüyorsun önce selam ver sonra afiyet olsun de , bu bir kaç gün yada hafta sürer sonra bi gün git yemekhanede yanında otur ye yemeğini muhabbete başla arkadaş ol,sonra zaten sana karşı bişey var mı yokmu görebilirsin.

ayyy canım ya :) şöyle düşün mesaj attığında seni istemeyecek diye korkuyorsun kaybedecen onu değilmi.ama ya msj atmazsan yine kaybedecen.her şekilde kaybedeceksin o zamn şöyle yap msj at.(takip bırakılmış :) ) aynen böyle yazarsa ne ala yazmasa kendi bilir

Bir erkek istiyorsa emin ol iletisime gecer.Sabirli ol bence ve akışına bırak;-)

aşk kafaya vurmuş galiba başka hesabı yok diye manyak ilan etmişsin hesabı olmayanlarda zır delidir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…