• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'tanda mı korkmadın be vıcdansız

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
68
İstanbul
evımın yakınında dogum yapan ve sadece 2 yavrusu kalan bır kopege bakıyordum komurlukte yavrular daha cok ufaktı mecburdum ben hayvanları ınsanlardan daha cok sevıyorum yanlıs anlasılmasın ve az once yemek vermeye ındıgımde hepsı olmustu cok uzuldum kım yapmıs olabılır acıkca zehırlemısler nerde ınsanlık ne zararı vardı oköpeklerın ınanın aglıyorum cocugum gıbı bakıyordum onlara komsulardan bırı olmalı zaten sıkayet etmıslerdı ama ben sahıplenmıstım kım yaptıysa eger onunda bası yansın allah yukarda cezasını allahımdan bulsun lanetler olsun okısıye sabahleyın oyle guzel bakıyorlardıkı bu ınsanlıkmı sızce resmen cınayetttttttttt

:(cok üzüldüm ya minicik yavruların ne zararı vardiki yapanlarda allahından bulsunlar bir sözü getirdi aklıma "bir köpeğin dostluğu daha iyidir bir dostun kopekliginden"

üfff yine sinirim bozuldu....
ne istiyorlar şu hayvancıklardan bu insan müsvetteleri anlamıyorum
bir hayvana kıyabilen insandan her türlü kötülüğü beklerim ben

:(cok üzüldüm ya minicik yavruların ne zararı vardiki yapanlarda allahından bulsunlar bir sözü getirdi aklıma "bir köpeğin dostluğu daha iyidir bir dostun kopekliginden"

aynen oyle kımselere zararı yoktu bu hayvanların gozu gıbı koruyordu oyavrularını

tabiyki cinayet!!!!!!
vijdansızlar.....
hayvan sevgisi aşılamak anne baba olarak en büyük görevlerimiz arasında olmalı...
hiç mi acımaz içleri anlamıyorum..
okadar çokki hayvanların cansız olduğunu düşünen insanlar..
ben bir böceğe dahi kıyamam...(zarar vermedikçe)
benimde bi kedim var
dışarda besliyorum...
biyere giderken peşimizde gezer durur nasıl kıyarım ona ben..
biri zarar verse bende oturur ağlarım
bide yeni doğum yaptı tazecik anne oldu kuzum

üfff yine sinirim bozuldu....
ne istiyorlar şu hayvancıklardan bu insan müsvetteleri anlamıyorum
bir hayvana kıyabilen insandan her türlü kötülüğü beklerim ben

onu yapanlar insani duygularını kaybetmişler belliki.. :50: biraz büyüse o yavrular orada durmayıp gidecek, bakıcak başının çaresine zaten..kime ne zararı olabilir ki.. vicdansız ruhsuzlarr.. :95: :41: :47:

ne zararını görmüşler köpeklerin de öldürmüşler,yazık çok üzüldüm bende,, bu kıydıkları canların hesabını nasıl verirler

ya ben gerçekten bu insanların ruh halini anlayamıyorum
benim evime yavru serçe girdi
beslemek için gece gündüz uğraştım yuva yaptım ekmekleri ıslattım kürdanla ağzına verdim neler yaptım yeter ki yaşasın diye
ama çok küçüktü yaşatamadım öldü diye saatlerce ağladım

yani öte tarafta başka bir insan nasıl bir hayvana zulmediyor tekmeliyor öldürüyor mantığım almıyor yaa almıyor

ben ogluma hep yardım et ınsanları sev yaslıları koru dıye ogutler verıyorum ben yarın ogluma ne dıyecegım daha dogrusu bana ne dıyecek cok merak edıyorum

onu yapanlar insani duygularını kaybetmişler belliki.. :50: biraz büyüse o yavrular orada durmayıp gidecek, bakıcak başının çaresine zaten..kime ne zararı olabilir ki.. vicdansız ruhsuzlarr.. :95: :41: :47:

burda daha önce de yazmıştım her konu açıldığında yazıcam bunu

hayvanların artık yaşama alanları yooookk
çünkü biz insanlar her yeri zaptettik
doğuracakları zaman mecburen apartmanlarımıza giriyorlar

onlar da çok meraklı değildir herhalde sürekli tedirgin yaşamaya
napsın hayvan yavrularını koruyacak bir yer arıyor
nolur ya sanki biraz hoşgörsek
tamam yemek su da verme ondan da geçtim artık da bari zararın dokunmasın be insan kılıklı yaratık!

ben hayvanları sevmeyen ınsanları sevmıyorum ne yalan soyluyım bırsuru arkadasım vardı oturdugum semtte ama hepsını eledım yavru kedı sevsem tıskınıyorlardı kopek gorsem canım desem manyakmısın dıyorlar oyuzden hayvanları sevmeyenı bende sevmıyorum buda benım yapım

tamam yemek su da verme ondan da geçtim artık da bari zararın dokunmasın be insan kılıklı yaratık!

bu darlıgımda ben cocuklarımın sutunu paylastım onlarla annesı ıcsınde emzırsın yavrularını dıye cok sınırlıyım yapılırmı bu yaa

malesef malesef malesef...
sığınacak yer arıyorlar sadece...
kaçtanesi insan görünümlü canavarların kurbanı oluyor böyle...

Bunları verecekler zevk için döveceksin. Başkasına gerek yok KK nın hanımlarına verseler yeter. Nasıl birşey bu ya, nasıl bir ruh hali.

Hayvan sevgisi, ağaç sevgisi olmayanda insan sevgisi olurmu??? o komşularada varyaa pes yani.

Bizdede var onlardan kapının önünde tesadüfen vişne ağacı büyüdü tam ilk meyvesini verdi sitenin çocukları bir iki heves etti kopardı bi sabah bir kalktık vişne ağacı yerde, 2 bayan kesmiş. Hadi erkeği anlıyacağımda bayanın kesmesini almadı bu kafam, sebepte neymiş vişne koparırken çocuklar yere maydonoz dikmiş onu basıp eziyorlarmış amannn sitede kaus çıktı.Burası ovamı ne maydanoz dikiyon, 3 kuruşluk maydanoz için ağaç kesilirmi.

Kökünü tam kesememiş cadılar. O ağaç büyüdü yine, ama o cadılar hala 85 kişilik modern bir siteye MAYDANOZ OLMAYA pardon maydanoz dikmeye devam ediyorlar)))

Son düzenleme:
ya ben gerçekten bu insanların ruh halini anlayamıyorum
benim evime yavru serçe girdi
beslemek için gece gündüz uğraştım yuva yaptım ekmekleri ıslattım kürdanla ağzına verdim neler yaptım yeter ki yaşasın diye
ama çok küçüktü yaşatamadım öldü diye saatlerce ağladım

yani öte tarafta başka bir insan nasıl bir hayvana zulmediyor tekmeliyor öldürüyor mantığım almıyor yaa almıyor

eşimde yavru karga bulmuştu ..
bizde uğraştık ama yaşatamadık:5:

ben hayvanları sevmeyen ınsanları sevmıyorum ne yalan soyluyım bırsuru arkadasım vardı oturdugum semtte ama hepsını eledım yavru kedı sevsem tıskınıyorlardı kopek gorsem canım desem manyakmısın dıyorlar oyuzden hayvanları sevmeyenı bende sevmıyorum buda benım yapım

ben de sevmiyorum benim mantığıma göre de hayvan sevmeyen insanı hiç sevmez
tamam dokunamıyordur evine almıyordur onu anlarım da
sevmiyorsa gözümden düşüyor hemen

hatta şöyle diyeyim biriyle evlenecek olsam ve hayvan sevmediğini görsem evlenmekten vazgeçerim o derece:52:

Son düzenleme:
bu darlıgımda ben cocuklarımın sutunu paylastım onlarla annesı ıcsınde emzırsın yavrularını dıye cok sınırlıyım yapılırmı bu yaa[/QU

sen görevini yapmışsın..
onların sonu ne olacak bakalım..
peki ya çoçukların eline sapan veren anne baba lara ne demeli..
zalim işte zalimmmmm

bu darlıgımda ben cocuklarımın sutunu paylastım onlarla annesı ıcsınde emzırsın yavrularını dıye cok sınırlıyım yapılırmı bu yaa[/

sen görevini yapmışsın..
onların sonu ne olacak bakalım..
peki ya çoçukların eline sapan veren anne baba lara ne demeli..
zalim işte zalimmmmm

cocuklarımıza hayvan sevgısını asılatalım dogayı korumayı sevmeyı asılatalım allerıne sopa verıp vurmayı degıl ellerıne sapan la kus vurmayı degıl sevgıyı asılatalım kı gelecegımızde cocuklarımızın karsısına boyle canıler cıkmasın

Back
X