• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'tanda mı korkmadın be vıcdansız

Herşey o kadar basit değil mi aman korkmasınlar.... Ne yapsın evde besleme şansı yok demek ki belki tek şansı orası ayrıca yavru bu köpekler kapalı onları koruyacak bir yer lazım... İnsanlara konuşmak ne kadar kolay geliyor yaa korkuyorum götür onları pistir onlar götür onları tabi canım sen efendisisin çünkü bu dünyanın sana ait burası... Hadi senin yaşadığın binada yaşamaları bir derece ama kapının önünde durmaya hakları var sen nasıl parasını ödeyerek orada yaşamaya hak kazandığını düşünüyorsan kendince, o hayvanın da hakkı var.. hem de hiçbir şey vermeden... İnsan denen cani varlıktan önce onlar vardı....

Bu yazdıklarım size değil yanlış anlamayın sadece çok duyuyorum da böyle yok amaan pistir onlar aman ben korkuyorum diyerek her b.ku kendilerine tahsis edilmiş sananları... Üstelik o canlı kendni savunamıyorken.....

Yanlış anlamadım fakat ben bu köpekler pis iğrenç alın diye düşünmüyorum tabiki. Buna fobi mı dersiniz benimkisi bir korku bazı ınsanlarda olabiliyor bu sizde yok diye imkansız gelmesin empati yapın lütfen. Ben korkuyorsam ortak alanda böyle köpek beslenmesi beni rahatsız ediyor.

Yanlış anlamadım fakat ben bu köpekler pis iğrenç alın diye düşünmüyorum tabiki. Buna fobi mı dersiniz benimkisi bir korku bazı ınsanlarda olabiliyor bu sizde yok diye imkansız gelmesin empati yapın lütfen. Ben korkuyorsam ortak alanda böyle köpek beslenmesi beni rahatsız ediyor.

Dedim ya size değil söylediklerin böyle diyen insanlara... Ama malesef ki insanlar her yeri işgal ettikleri için hayvanlara yer kalmıyor mecburen sokaklarda bakılmak zorundalar onları şehir dışına ormanlık alana bırakmak gibi dahice(!) düşüncelere sahipp belediyeler var ama o köpeklerin hemen hemen hepsi ölüyor bazılarını çok geçmeden hayvanseverler bulup besliyor işte o kadar... Kurt aslan kaplan değil ki bunlar ormanda avlansın...

İnsanoğlu önce hayvanların yerini işgal eder, sonra da onları istemez. Bu konuda insanlık çok megaloman davranıyor. Kimseye birşey yapamayan yavrular ilerde korkutur ihtimali üzerine zehirlenmeyi haketmiyor. İnsanlar haksız yere bir hayvanın canına kıymanın günahı yok mu sanıyor. Çoluğundan çocuğundan bile çıkar kimse anlayamaz.

evımın yakınında dogum yapan ve sadece 2 yavrusu kalan bır kopege bakıyordum komurlukte yavrular daha cok ufaktı mecburdum ben hayvanları ınsanlardan daha cok sevıyorum yanlıs anlasılmasın ve az once yemek vermeye ındıgımde hepsı olmustu cok uzuldum kım yapmıs olabılır acıkca zehırlemısler nerde ınsanlık ne zararı vardı oköpeklerın ınanın aglıyorum cocugum gıbı bakıyordum onlara komsulardan bırı olmalı zaten sıkayet etmıslerdı ama ben sahıplenmıstım kım yaptıysa eger onunda bası yansın allah yukarda cezasını allahımdan bulsun lanetler olsun okısıye sabahleyın oyle guzel bakıyorlardıkı bu ınsanlıkmı sızce resmen cınayetttttttttt

gerçekten çook üzüldüm. malesef içine şeytan girmiş taşlaşmış insanlarla dolu etrafımız. hayvanları hazmedemiyorlar.

evimde2 annemin evinde de1 köpeğim var. şimdi hamilyim diye herkes ver köpeklerini kurtul diyor düşünemiyorlar bu hayvanları da Allah yarattı vebaline hele de hamileyken girilmez diye.
hayvanları bahçede balkond bakmak kötü kalpli insanların işini kolaylaştırıyor malesef. mümkün olduğu kadar evde 4 duvar arasında bakmak daha güvenli. kuçularım apartman 4. katta yaşıyor ve sadece günde 2 kez wc için çıkıp evdeler. keşke sizde eve alsaydınız. dışarıda tecavüz dayak,zehir herşey var:(

yapanlar da Allahtan bulsun:(

Cok uzuldum Allah'im bildigi gibi yapsin.
Onlarda ele gune muhtac olsun siginacak bir yuva arasinlar anlasinlar hayvana eziyet etmenin ne demek oldugunu.
Insanlarin yardimina ihtiyac duyarken insanlar canlarini aliyor.
Insanlardan cok korkuyorum varmi insanlar gibi bencil kendini dusunen bir canli daha.
Bu dunya sadece bizlerin diye dusunuyoruz baska canliya yasam hakki tanimiyoruz.
Allah'im adaletini gostersin boyle insanlara insallah.
NEFRET EDIYORUM HAYVAN SEVMEYEN HAYVANA EZİYET EDEN INSAN KILIKLI YARATIKLARDAN.
:47::47:

gerçekten çook üzüldüm. malesef içine şeytan girmiş taşlaşmış insanlarla dolu etrafımız. hayvanları hazmedemiyorlar.

evimde2 annemin evinde de1 köpeğim var. şimdi hamilyim diye herkes ver köpeklerini kurtul diyor düşünemiyorlar bu hayvanları da Allah yarattı vebaline hele de hamileyken girilmez diye.
hayvanları bahçede balkond bakmak kötü kalpli insanların işini kolaylaştırıyor malesef. mümkün olduğu kadar evde 4 duvar arasında bakmak daha güvenli. kuçularım apartman 4. katta yaşıyor ve sadece günde 2 kez wc için çıkıp evdeler. keşke sizde eve alsaydınız. dışarıda tecavüz dayak,zehir herşey var:(

yapanlar da Allahtan bulsun:(

nerden bılebılırdımkı boyle yapacaklarını

Allah der ki;
'Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır...'
Hz. Mevlana

ahh yavrum yaaa yazıklar olsun onları öldürene hayvanlara da insanlar kadar değr verilmeli bence konuşamıyorlar açım,canım acıyor üşüyorum bile diyemiyorlaar yani
çok üzülüyorum köpeklere kedilere hem onlarıda ALLAH yarattı bu ne kindir ki ıyy piss yok kaka deniyor ki
hcoalar bile diyor hem belki namaz kılıyorsun ibadetlerini yapıyorsundur ama bir köpeğe zulm etmişsindir ya da tekme atmışsındır çok günaha girersin diye bunu kimse bilemez ama
biraz vicdan diyorum ben aç köpeklere bile kıyamazken nasıl öldürürler yaa
sıcakta bir kap su koymak bile ne kadar sevap bencil olmamak lazım :5::5::5:

Son düzenleme:
Ne zamana kadar kömürlükte beslemeyi düşünüyordunuz ?[/QUOTkendılerıne baglıydı bızım buralar hep bahcelı yerler kovamazdım bakıp besledıgım yavruları

canım ya a bende gecen bı haber okumustum yazıldımı bılmıyorum
alanyada guvenlık kameralarını fılan yakalanmıstı

yanı ınsan dıyemedıgım bırı kedının butun bacaklarını kırıp gozlerını cıkarıp bogup tuvalate atmıs:43::43::43::43:
ben bunu okuyunca uyayamadım

nasıl bır ınsan bunu yapıyor benım aklım almıyor

canım ya a bende gecen bı haber okumustum yazıldımı bılmıyorum
alanyada guvenlık kameralarını fılan yakalanmıstı

yanı ınsan dıyemedıgım bırı kedının butun bacaklarını kırıp gozlerını cıkarıp bogup tuvalate atmıs:43::43::43::43:
ben bunu okuyunca uyayamadım

nasıl bır ınsan bunu yapıyor benım aklım almıyor

Allah'ım nasıl vahşet bu :43:

Offf ya çok sinirlendim şimdi.Öyleleri de insan mı yahuuu?
:43::43:

bir kadının en büyük vazifesi annelikse eğer

çocuğuna hayvan sevgisini öğretmeden ölmesin...

yaptıkları buyuk ınsafsızlık,ama yukarıda allah var bunların hepsını goruyo bılıyo.obur dunyada onlarada aynısı olucak

tabiyki cinayet!!!!!!
vijdansızlar.....
hayvan sevgisi aşılamak anne baba olarak en büyük görevlerimiz arasında olmalı...
hiç mi acımaz içleri anlamıyorum..
okadar çokki hayvanların cansız olduğunu düşünen insanlar..
ben bir böceğe dahi kıyamam...(zarar vermedikçe)
benimde bi kedim var
dışarda besliyorum...
biyere giderken peşimizde gezer durur nasıl kıyarım ona ben..
biri zarar verse bende oturur ağlarım
bide yeni doğum yaptı tazecik anne oldu kuzum

Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken :14:

Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:

Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken :14:

Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:

siz bunları yazarak iyi insan mı oldunuz? bir annenin suçunu nasıl masum bi çocuğa yüklüyorsunuz! pes doğrusu

ne bu vahşeti yapanları anlayabilirim, ne de bu tarz konuşanları.

vahşet kötüyse, herkese herşeye vahşet kötü. :19:

oda bir can taşıyor nasıl düşünmüyor Allahından bulsun.Ben sizin yerinizde olsam apartaman kapısına içimizde bir cani var yazardım ve o ölü resimleri eklerdim.

Back
X