- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
Herşey o kadar basit değil mi aman korkmasınlar.... Ne yapsın evde besleme şansı yok demek ki belki tek şansı orası ayrıca yavru bu köpekler kapalı onları koruyacak bir yer lazım... İnsanlara konuşmak ne kadar kolay geliyor yaa korkuyorum götür onları pistir onlar götür onları tabi canım sen efendisisin çünkü bu dünyanın sana ait burası... Hadi senin yaşadığın binada yaşamaları bir derece ama kapının önünde durmaya hakları var sen nasıl parasını ödeyerek orada yaşamaya hak kazandığını düşünüyorsan kendince, o hayvanın da hakkı var.. hem de hiçbir şey vermeden... İnsan denen cani varlıktan önce onlar vardı....
Bu yazdıklarım size değil yanlış anlamayın sadece çok duyuyorum da böyle yok amaan pistir onlar aman ben korkuyorum diyerek her b.ku kendilerine tahsis edilmiş sananları... Üstelik o canlı kendni savunamıyorken.....
Yanlış anlamadım fakat ben bu köpekler pis iğrenç alın diye düşünmüyorum tabiki. Buna fobi mı dersiniz benimkisi bir korku bazı ınsanlarda olabiliyor bu sizde yok diye imkansız gelmesin empati yapın lütfen. Ben korkuyorsam ortak alanda böyle köpek beslenmesi beni rahatsız ediyor.